Κόμβος διασταύρωσης

Όταν ακούστηκε ότι στο σημείο επαφής του δρόμου Βρίσας – Βατερών με τον παραλιακό δρόμο επρόκειτο να στηθεί μια νησίδα πολλοί (και μεταξύ αυτών και εγώ) απορούσαμε τι θα μπορούσε να προσφέρει σε ένα τόσο στενο δρόμο η νησίδα αυτή. Η πράξη όμως μας διέψευσε ευχάριστα διότι διαπιστώθηκε ότι βοηθάει πάρα πολύ στο επικίνδυνο αυτό σημείο.

Μια επίσης επικίνδυνη (ίσως και πολύ περισσότερο) διασταύρωση είναι και αυτή στην έξοδο του χωριού μας προς τον Πολιχνίτο. Και εκεί έχουν γίνει σοβαρά τρακαρίσματα. Το μεγάλο πρόβλημα το έχουν τα αυτοκίνητα που κατευθύνονται απ’ τα Βατερά προς τον Πολιχνίτο και τα οποία πρέπει να ελέγξουν (μέσα απ’ τα κλαδιά των δέντρων) δυο κατευθύνσεις πριν ξεκινήσουν από το STOP που υπάρχει. Θα πρέπει λοιπόν να επιδιωχθεί να γίνει και εκεί μια νησίδα που θα διευκολύνει πολύ τα πράγματα.

Μήπως, αν η δημιουργία της νησίδας χρειάζεται μεγάλο χρόνο, θα ήταν χρήσιμο να δοθεί προτεραιότητα στα αυτοκίνητα που κινούνται από τα Βατερά δεδομένου ότι αυτά που βγαίνουν απ’ το χωριό είναι πολύ πιο εύκολο να ελέγξουν μια μονάχα κατεύθυνση;

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Κόμβος διασταύρωσης

  1. Ο/Η Koularas Panagiotis λέει:

    Στρατη καλημερα..Μια πολλη καλη ιδεα για μια νησιδα στα Βατερα αλλα και στο χωριο μας..αλλα σκεψου τι θα γινει οταν αλλαξεις την προτεραιοτητα των οχηματων που κατευθυνωνται απο Βατερα για Πολιχνιτο και αυτων που ερχονται απο Πολιχνιτο για το χωριο….
    Παναγιωτης

  2. Ο/Η path finder λέει:

    Αυτός ο ευτύχης που έβαλε την νησίδα στα Βατερά δεν προέβλεψε ότι ένα μεγάλο όχημα που καταλήγει στα Βατερά δεν μπορεί να στήψει εύκολα αριστερά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.