Το Κέντρο ταλαιπωρίας της Υγείας Βρίσας και …οι ιθαγενείς!

Έχει ξεπεράσει τα όρια και της ελάχιστης αξιοπρέπειας η λειτουργία του Αγροτικού Ιατρείου του χωριού μας. Δεν υπεισερχόμαστε σε θέματα επάρκειας του προσωπικού ή όχι και των εν γένει συνθηκών λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Πολιχνίτου και των αγροτικών ιατρείων που ανήκουν σ’ αυτό γιατί δεν γνωρίζουμε τα αντικειμενικά δεδομένα.

Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι εδώ και χρόνια κάθε μήνα έβαζαν μια ανακοίνωση στο τζάμι που ανέφερε τις μέρες που θα απουσίαζε ο γιατρός ή τις μέρες που θα ήταν εδώ και μπορούσε ο κόσμος να προγραμματίσει τη ζωή του. Φέτος το καλοκαίρι όμως δεν υπάρχει καμιά ανακοίνωση και κάθε ηλικιωμένο άτομο που θέλει να γράψει φάρμακα (πιο αναγκαία και από το φαγητό του) πρέπει να βγει και να ρωτάει “θα ρθεί σήμερα γιατρός” και να στήνεται στο πεζούλι να περιμένει.

Και όταν έρθει η γιατρός  να συνωθούνται εκεί 20 και 30 άτομα για να γράψουν φάρμακα!

Τόσο δύσκολο είναι όταν βγουν οι εφημερίες στο Κ.Υ. να καθοριστεί ποιες μέρες θα έρθει η γιατρός στο χωριό και να ανακοινωθούν έγκαιρα; και βέβαια πρέπει οι αρμόδιοι να ασκήσουν κάθε δυνατή πίεση στο Κ.Υ. ώστε η γιατρός να έρχεται, στα πλαίσια των αντικειμενικών δυνατοτήτων, πιο συχνά στο χωριό μας.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

6 απαντήσεις στο Το Κέντρο ταλαιπωρίας της Υγείας Βρίσας και …οι ιθαγενείς!

  1. Ο/Η ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ λέει:

    ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ…ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ .ΕΔΩ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ, ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΜΟΝΟ Η ΑΡΕΝΑ ΚΑΙ Η ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ.ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ.

    • Ο/Η Stratis λέει:

      Νομίζω ότι έχει δίκιο ο Δημήτρης. Τις τελευταίες μέρες τέθηκαν από τη σελίδα μας -ανάμεσα σε άλλα- το θέμα με τις χωματερές στις παρυφές του χωριού, το θέμα με τη λειτουργία του αγροτικού ιατρείου και ο ερχομός(!) της Παπαρίζου στα Βατερά. Αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον για ανταλλαγή απόψεων ήταν το τελευταίο με 27 (μέχρι τώρα) σχόλια! τα υπόλοιπα απασχόλησαν ελάχιστους.
      Αφού βλέπουμε πως λειτουργεί ο Δήμος (είτε γιατί αντικειμενικά δεν μπορεί να λειτουργήσει αλλιώς είτε γιατί είναι ανίκανοι οι ιθύνοντες ) εμείς δεν κάνουμε το ελάχιστο που μπορούμε: Να διαμαρτυρηθούμε. Η διαμαρτυρία αυτή αφενός μπορεί να ξυπνήσει τους φορείς της περιοχής μας και αφετέρου (όταν ξυπνήσουν) έχουν μια μεγαλύτερη δύναμη να διεκδικήσουν ότι έχουν υποχρέωση να μας παρέχουν.

    • Ο/Η Δημητρα Μπαλκιζα λέει:

      ΣΩΣΤΟΣ…

    • Ο/Η Δημητρα Μπαλκιζα λέει:

      ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ

  2. Ο/Η KΩΣΤΑΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ λέει:

    Συμφωνώ καί εγώ με το Δημήτρη. δείνουν περισότερο βάρος σε μιά τραγουδίστρια παρά σε θέματα ζωτικής σημασίας γιά τη περιοχή μάς.
    Αυτό πού θα πώ εγώ σχετικά μέ τη υπόθεση Παπαριζού ,είναι ότι ήρθε εν όψη τού πολιτιστικού καλοκαιριού πού διοργανώνει ο Δήμος Λέσβου.Οπότε τήν αμοιβή τής κυρίας Παπαρίζου τήν πληρώνει ο Δήμος!
    Καλά? λεφτά γιά κάτι τέτοιο υπάρχουν?? Γιά 1 κιλό ασβέστη και γιά λάμπες δέν υπάρχουν??

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΜΩΡΕ ΕΣΥΣ ΔΙΚΟΙΟ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑΤΗ ΤΑ ΖΗΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΗΡΩΕΣ ΓΙΑΤΗ ΚΡΑΤΑΤΕ ΘΕΡΜΩΠΗΛΕΣ ΕΔΩ ΣΑΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΝΕ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΗΜΩ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΝΑΡΚΩΤΗΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΑΣΤΗΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΟΛΥΧΝΙΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΗ ΕΛΕΝΧΟΥΣ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΚΤΑ ΒΑΡΙΟΥΝΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ Ε ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΟΙ ΧΩΡΙΑΝΟΙ Ε ΡΕ ΣΥΝΟΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΩΝΤΕ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΛΕΣΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΗ ΤΙΠΟΤΑ παναγιωτελ σε γνωρηζα απο υπαστηνομο ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ θοδωρης τσελεκας εγω τα γραφω αυτα χωριανοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.