Η Έλενα Παπαρίζου στα Βατερά!

Την Παρασκευή το βράδυ η Έλενα Παπαρίζου και οι Melisses εμφανίζονται στο Κάστρο της Μυτιλήνης στα πλαίσια του λεσβιακού καλοκαιριού.

Η ΑΡΕΝΑ όμως τις φέρνει στα Βατερά σήμερα το μεσημέρι στις 2 η ώρα!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

45 απαντήσεις στο Η Έλενα Παπαρίζου στα Βατερά!

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Σιγά την καλλιτεχνική εκδήλωση. Απορώ γιατί αξίζει να ανακοινωθεί.
    Μόνο τα φρόκαλα κάθε λογής υποκουλτούρας έρχονται στα Βατερά , για να μας δείξουν τα μπούτια τους . Και εμείς σαν ιθαγενείς που μας προσφέρουν καθρεφτάκια οι ποικιλώνυμοι “Μένιοι”καταναλώνουμε ότι μας προσφέρουν γυρίζοντας την πλάτη στις πραγματικές πολιτιστικές αξίες

    • Ο/Η Kapsaleas λέει:

      Οκ μπορεί να έχεις δίκιο αλλά νομίζω ότι υπερβάλεις. Πρώτα απ’ όλα για την υποκουλτούρα, υπάρχουν και πολύ χειρότερα, πήρε και μια Eurovision που χρόνια την παλεύαμε και ούτε μπορείς να την χαρακτηρίσεις ΓΑΒ ΓΑΒ. Έπειτα, αφού τα διαθέτει γιατί να μην τα επιδεικνύει.
      Και τέλος βρε ανώνυμε του Θεού θα είναι και οι Μέλισσες.

      Πάντως εγώ δεν είμαι φαν κανενός, οπότε δεν θα τους κάνω την τιμή.

    • Ο/Η anagnvsths λέει:

      pes ta xrisostome!!!!!

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Η Παπαρίζου θαρθεί για να τραγουδήσει ή για να κάνει μπάνιο ;

  3. Ο/Η noname λέει:

    OΛΑ ΤΑ ΧΕ Η ΜΑΡΙΟΡΗ Η ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ!
    ΣΙΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ,ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΣΑΚΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΜΑΖΙ……

  4. Ο/Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ λέει:

    ΔΕ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΚΘΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΑΝΤΑΚΩΝΕΤΑΙ.ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΑ ΒΑΤΕΡΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ .Ε ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΣΗΜΑ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ Ε ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ .ΓΙΑ ΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΕΝΑ.

  5. Ο/Η system λέει:

    sou thixame to asteri mikri moy pringipisa?

  6. Ο/Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ λέει:

    ΚΑΛΟ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΗ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΑ. ΜΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ ΟΜΩΣ ΜΗ ΣΟΥ ΚΟΠΕΙ ΚΑΙ Η ΟΡΕΞΟΥΛΑ (ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ) ΔΕ ΜΟΥ ΕΘΙΞΕΣ ΤΙΠΟΤΑ .ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΧΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΑΝΟ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ . ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ EVENT ΕΙΤΕ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΕΙΤΕ ΝΕΑΝΙΚΟ ΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ. ΕΙΤΕ ΚΑΛΗ ΕΙΤΕ ΚΑΚΗ .ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΙΑΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΘΕΤΙΚΑ ΕΙΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ . ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΙ ΑΦΗΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΣ.

  7. Ο/Η ENAΣ ΒΡΙΣΑΓΩΤΗΣ λέει:

    ο Μενιος εχει βρει την κοτα με τα χρυσα αυγα και μας τα περνει τα λεφτα ανεβαζοντας π.χ την μπυρα στα 4 ευρω.το θεμα ειναι ποσο εμεις θα τον στηριζουμε.τωρα για την παπαριζου,καλα κανει και την φερνει αφου ξερει οτι υπαρχουν κοροιδα που θα πανε να την δουνε να υπογραφει αυτογραφα και τα τραγουδαει κονσερβα.αμα τα μπουτια της εχουν παραμεινει ιδια απο τοτε θα δουμε,αλλα δεν θα παω μονο και μονο για τα μπουτια της παπαριζου..

  8. Ο/Η kori tou kapoiou λέει:

    ante anteeeeeee.. arxika polu tha thelate na isastan sti thesi tou meniou pou kai fragka exei kai magkia tou p tous efere.. kai ama den thelete kai dn eiste funs ths paparizou mn sxoliazete kan.. den xreiazete o kathe asxetos na mpenei kai na sxoliazei ilithiotites mono kai mono epidi zileueiiiiiiiii.. !!!!!!!!!!!

  9. Ο/Η system λέει:

    ante koritsaki moy sto babaka soy poy xeris kai apo menio tora! me ta lefta tou mpampa pinis pinacolada sti arena???.otan ego ixera to menio esi de ixes genithi akoma!

  10. Ο/Η Αρτεμις λέει:

    βρε βρε γρινια!!!!!!!!ρε ξυπνιοι !! την αρενα ας την ανοιγε καποιος απο εσας!!!ειχατε την επιχηριση στην παραλια σας μεσα στα χερια σας και την χαρισατε!!!!!και την Μουσχουρη να εφερνε παλι θα γρινιαζατε!!¨”ρρρρρ

  11. Ο/Η XA....XA.....XA λέει:

    XA….XA……XA……XAXAXAXAXA……..
    MILAME GIA POLY PAPARIZOY….EMENA MOY EDOSE KAI FILAKI…..
    PALI SAS THN EFERE O “FILOS SAS”…….
    XA……XA…..XA……XAXAXAXAXA……

  12. Ο/Η γνωστος αγνωστος λέει:

    πρωτον ειναι τουλαχιστον ανανδρο να μιλατε για καποιον πισω απο την πλατη του…οποιος εχει θεμα με τον Κυριο Μενιο ας παει να το πει μπροστα του…αν και το μονο πραγμα που επρεπε να πουμε ολοι μας σ’αυτον τον ΑΝΘΡΩΠΟ ειναι ενα τεραστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που μας εχει κανει ανθρωπους κι εχει ανεβασει την περιοχη μας αλλα ειμαστε ολοι τοσοι αχαριστοι και ζηλοφθονες που το μονο που ξερουμε να κανουμε ειναι να κατηγορουμε αλλα ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ!! θα επρεπε να ντρεπομαστε που δεν τον στηριζουμε…πού αλλου το εχετε δει αυτο?!…. και οσο για την μπυρα που καποιος ανεφερε ας βγει παραεξω κι ας δει τις τιμες οχι μονο της μπυρας αλλα και του ποτου και μετα ας μιλησει…μαθαμε να ανοιγουμε ολοι μας το στομα και να λεμεεεεε….αλλα θα ερθει η ωρα να υποστουμε ολοι τις συνεπειες που μας αναλογουν!!και δυστυχως η παπαριζου δεν ηρθε αλλα πρωτα να μαθετε τους λογους και μετα να ειρωνευεστε! και μπορει τελικα να μην εφταιγε ο Κυριος Μενιος που δεν ηρθε αλλα εβαλε χρηματα απο την τσεπη του και μοιρασε εισιτηρια για να πατε σημερα να δειτε τα μπουτια της αλλα ουτε αυτο δεν εκτιμησε κανενας! συγχωριανοι σου λεει μετα…φιδια θα ελεγα εγω

    • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

      Τελικά, γιατί μας έστησε η μπουταρού η Παπαρίζου; Ξέρει κάποιος να μας πει;

    • Ο/Η Kapsaleas λέει:

      Ρε γνωστός άγνωστος, καλά από που κατέβηκες; Ο Μένιος μας έχεις κάνει ανθρώπους; Ή ο Μένιος έχει ανεβάσει την περιοχή; Τι πίνεις και δεν μας δίνεις ρε φίλε; Η Αρένα από τη αρχή που λειτούργησε το 1992 μάζευε κόσμο, πέρασε κι αυτή μια περίοδο κρίσης, συμπεριλαμβανομένων και κάποιων χρόνων που τη δούλευε ο Μένιος. Οκ δέχομαι ότι ο Μένιος πάλι την ανέβασε, αλλά για πες μου, μόνος του την ανέβασε ή με βοήθεια; Προσωπικά έχω την άποψη ότι είχε και κάποια βοήθεια, (έστω και σε ιδέες) αν κάνω λάθος παρακαλώ να με διορθώσεις.

      • Ο/Η system λέει:

        Sostos!! malista mazi me to Menio ine o Kafaloukos Dimitris kai o Kostas Psomas.
        na mi lene oti i Arena ine mono pronomio tou Meniou

        • Ο/Η γνωστος αγνωστος λέει:

          καταρχας στην αρενα ειναι μονο ο μενιος πλεον και το γνωριζω απο πρωτο χερι και δευτερον δεν ειπε κανενας οτι δεν παιρνει γνωμες αλλων,ο καθενας μας παιρνει ακομα και για το πιο απλο πραγμα το θεμα ειναι οτι εκεινος παιρνει οποιοδηποτε ρισκο και τις εκτελει εφοσον τις κρινει σωστες αλλα δεν καταλαβω ποιο ειναι το προβλημα σας σ’αυτο?! και κατι ο μενιος καταφερε να την ανεβασει σε πολυ δυσκολους καιρος και χαρη στην αρενα γεμιζουν οι ταβερνες και ερχεται κοσμος στα βατερα…αλλα οι ντοπιοι δεν τα βλεπουν αυτα!τουλαχιστον αφου δεν εκτιμανε τπτ τουλαχιστον ας μην κρινουν και κατηγορουν…αν δεν γουσταρουν τον μενιο κ τις κινησεις του απλα ας μην του μιλανε και ας μην πατανε στο μαγαζι…και αν βρισκουν κατι λαθος για εκεινους απο οσα κανει ας τον πιασουν και ας του τα πουν στα ισια

          • Ο/Η Kapsaleas λέει:

            Αν είναι μόνος του Ο Μένιος, για πες ο Καφαλούκος το παίζει σερβιτόρος ή λαντζιέρης εκεί μέσα… Ή μήπως κάνει τον μαέστρο στην ορχήστρα της Αρένα;

            Υ.Γ.
            Πήρες πολύ αέρα.
            Η φράση <> μόνο εκτός τόπου και χρόνου, μπορεί να χαρακτηρισθεί. Όσο για το <> ελπίζω ότι ευγενικά θα το ανακαλέσεις.

          • Ο/Η Kapsaleas λέει:

            Φράσεις:
            Ο Μένιος μας έκανε ανθρώπους.

            Συγχωριανοί … φίδια.

          • Ο/Η system λέει:

            sou lei esena o Menios me pious sinergazete??? de to pisteyo! ego xero apo proto heri oti o Kafaloukos exi megalo meridio stin epihirisi ,kai ematha kai to logo apo proto heri oti i Paparizou stoukare

          • Ο/Η ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ λέει:

            ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΜΕΝΙΟΣ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ Κ ΜΕΙΣ ΣΕΙΡΑ!ΚΟΙΤΑ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ!ΕΔΩ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ Κ ΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΝΙΟ Κ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΝΙΟ….ΕΛΕΟΣ!ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΤΗΧΙΑ ΓΥΡΟ ΜΑΣ!!

          • Ο/Η γνωστος αγνωστος λέει:

            να ανακαλεσω τις φρασεις μου γιατι?!δεν μιλαω για ολους ουτε προσβαλλω και καποιον συγκεκριμενο…..και ουτε το ενα που λετε για τον καφαλουκο ισχυει ουτε αυτο για την παπαριζου!

  13. Ο/Η γνωστος αγνωστος λέει:

    επαναλαμβανω και τονιζω Κ-Υ-Ρ-Ι-Ο-Σ…οχι κρυμμενος πισω απο ψευδωνυμα και ευκολα λογια!

  14. Ο/Η Κοτομπίφτεκος λέει:

    Προς system.
    Ο Καφαλούκος είναι κάτι σαν εξωτερικός συνεργάτης, σαν πλασιέ να πούμε. 
    Πάίρνει ποσοστά με το κεφάλι για αυτούς που φέρνει από την Μυτιλήνη .Τώρα πως βρίσκουν άκρη δεν μπορώ να καταλάβω.
    Η Παπαρίζου δεν ξέρω αν τράκαρε, όπως λέτε. Αν πράγματι τράκαρε θα πρέπει ο τράκος να ήταν πολύ δυνατός γιατί την τίναξε μέχρι το Μόλυβο , στην αγκαλιά του Λευτέρη Παπαδόπουλου του στιχουργού τραγουδιών, που παραθερίζει εκει.
    Φωτο αγκαλιασμενους δημοσιεύει απο χτές το site Lesvosnews.

    Αυτά.

  15. Ο/Η system λέει:

    emene sto molibo me ton Papadopoulo alla erxomeni edo ixe ena mikro atihima pou alaxe ta sxedia. auto to ematha apo pigi , mpori na to poun ta nea

  16. Ο/Η ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ λέει:

    ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΕ!ΚΑΤΕΒΕΙΤΑΙ ΑΠ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΔΥΣΤΗΧΙΑ Κ ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ Ο ΜΕΝΙΟΣ Κ Ο ΚΑΘΕ ΜΕΝΙΟΣ!!!ΟΛΟΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ Κ ΤΞΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ!!!ΚΟΙΤΑΞΕ ΓΥΡΩ ΤΗΝ ΔΥΣΤΗΧΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΞΥΠΝΑ!!!ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ Κ ΑΠΟ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΥΤΟΥΝ!ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΧΙ ΕΞΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΝΙΟΥ!ΕΛΕΟΣ!!!

    • Ο/Η γνωστος αγνωστος λέει:

      δεν διαφωνω αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να τον κατηγορουμε για κατι…εξαλλου την δουλεια του κανει κι αυτος απλα απο την δουλεια του διαφημιζονται τα βατερα κι επιφερει κερδος και σε αλλους εργαζομενους!

  17. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΗ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΗ ΣΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΗ ΤΗΝ ΑΡΕΝΑ ΚΑΛΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΡΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ εγω ειμαι αυτος που καποτε στην ΑΡΕΝΑ ΕΠΙ ΨΩΜΑ ΜΟΝΟ με την πρωιν γυναικα του ΑΡΕΤΗ πεταξαμε 50 των 10 κιλων γιαουρτη και εγινε χαμως οι ποιο μεγαλοι το ξερουν ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΣΕΛΕΚΑΣ ειμαι ΑΓΑΠΑΤΕ ΒΡΕ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ

  18. Ο/Η Κοτομπίφτεκος λέει:

    Η Έλενα Παπαρίζου στη συναυλία της στη Μυτιλήνη την Παρασκευή αποκάλυψε πως στη συγκεκριμένη συναυλία δεν φορούσε εσώρουχο!
    Πηγή : sportdog.gr

    • Ο/Η without name λέει:

      ΧΑΣΑΜΕ ΠΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΟ.Ε ΡΕ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ!!!!!! ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ …………………….ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!
      ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΟΥ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΙ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟ η Παπαριζου καλα κονομησε και οικονομαει. ΑΛΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣ ΑΛΙ ΣΕ ΕΜΑΣ .ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΔΥΣΚΟΛΟΣ.ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ

  19. Ο/Η ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΟΝΑΡΔΟΣ λέει:

    ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑ
    ΛΑ ΚΑΛΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ [ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΟΜΠΡΕΛΑ ΔΩΡΟ ]ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΤΟ 2013 ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ
    Ι

  20. Ο/Η ΛΕΟΝΑΡΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΛΕΟΝΑΡΔΟΥ λέει:

    ΕΠΙΣΗΣ ΞΑΔΕΛΦΕ!! ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΩ 2 ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ!!!!
    ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΟΥ!

  21. Ο/Η ΛΕΟΝΑΡΔΟΣ Ο JUNIOR λέει:

    ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΟ 3……..ΤΗ ΜΙΑ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΜΟΥ ΛΕΟΝΑΡΔΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΤΟΥ ΛΕΟΝΑΡΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΛΕΟΝΑΡΔΟ!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.