Ανάγλυφα ο πολιτισμός μας!

Χωρίς πολλά λόγια οι παρακάτω φωτογραφίες από δασάκι της περιοχής των Βατερών  δείχνουν πόσο πιο έντιμος ήταν ο “καλός μας άνθρωπος” ο οποίος τα άχρηστα αντικείμενά του δεν τα έρριξε όπου συνηθίζουν οι πολλοί (άσχετα βέβαια με το αν θα έπρεπε πρώτα να συννενοηθεί με το Δήμο,  αναγνωρίζοντάς του  παράλληλα ότι αυτό δεν είναι εύκολη υπόθεση).

Μια βόλτα στις παρυφές του χωριού και των Βατερών δίνει ανάγλυφα το επίπεδο του πολιτισμού μας. Κρίμα!

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

8 απαντήσεις στο Ανάγλυφα ο πολιτισμός μας!

  1. Ο/Η system λέει:

    ayta prepi na di i omada tis UNESCO! ti xorio kai mousio

  2. Ο/Η mnickelli λέει:

    Κριμα, γιατι η φυση ειναι το σπιτι μας!Αραγε, ολοι αυτοι που ειναι δημιουργοι τετοιων καταστασεων εχουν την ιδια συμπεριφορα και μεσα στο ιδιο τους το σπιτι?

    • Ο/Η Δημητρα Μπαλκιζα λέει:

      Οχι ! μεσα στο δικο τους σπιτι ειναι παστρα και νοικοκυρωσυνη…μεχρι την εξωπορτα τους η το επομενο τετραγωνο……μετα σκασιλα τους….

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Και όμως, στο χωριο, αν ρωτήσεις, ξέρουν ποιοί είναι αυτοί ‘οι κακοί άνθρωποι’ αλλά κανείς δεν τους καταγγέλλει ώστε να εξαλειφθεί το κακό.
     Όλοι τους καλύπτουν έναντι των αρχών και του νόμου και το κακό συνεχίζεται και διαιωνίζεται.
    Πρέπει αυτοί που τους γνωρίζουν να τους πουν να τα μαζέψουν και να τα πετάξουν, κι αν δεν το κάνουν να τους καταγγείλουν στις αρχές, την Αστυνομία ή τον Δήμο.
    Πρέπει κάποια μέρα να μπή ένα τέλος σ´αυτό το αίσχος, όταν μάλιστα λίγα χιλιόμετρα προς Πολυχνίτο, στο κτήμα του Μπάρου που έχει τα γρουνέλλια, δέχεται τέτοια μπάζα και θα μπορούσαν να τα πάνε εκεί.
    Όπως δεν είναι ανήθικο να καταγγείλεις αυτόν που έκλεψε τον γείτονά σου έτσι δεν είναι ανήθικο να καταγγείλης αυτόν που ρυπαίνει το περιβάλον και δηλητηριάζει τα υδροφόρα αποθέματα.

    • Ο/Η Δημητρα Μπαλκιζα λέει:

      Αυτα δεν ειναι μπαζα ειναι σκουπιδια ολκης…για χωματερη….οποτε η προταση σου Ανωνυμε να πανε στον ΟΞΥ ειναι πολυ επικοδομιτικη….Στολιδι αληθινο θα ειναι ….ολοι οι επισκεπτες της περιοχης μας ταξιδευοντας απο τον Πολιχνιτο για τα Βατερα θα θαυμαζουν εκ του πλησιον τα παλιοστρωμματα , τα σκουπιδια και οτι αχρηστο οι “νοικοκυραιοι” αμολανε στα περιξ…..ΕΛΕΟΣ…..

      • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

        Καλά, μη βαράτε ! Ούτε τον ΟΞΥ δεν ξέρω τι είναι. Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι αυτοί οι ίδιοι που τα πέταξαν να υποχρεωθούν να πάνε να τα μαζέψουν. Αλλοιώς διασυρμός.
        Όχι όπως τότε με την παράνομη αμμοληψία που ενώ όλοι ήξεραν τον ένοχο κανείς δεν τον υποχρέωσε να κάνει αυτό που έπρεπε.
        Αυτό υποδηλώνει συνεννοχή.

        • Ο/Η Δημητρα Μπαλκιζα λέει:

          ΟΞΥΣ ειναι το ονομα της περιοχης που ο Μπαρος εχει το κτημα με τα γρουνελλια…τα οποια βοσκουν…εκει….υγιεινη τροφη..ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ????? ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ…

  4. Ο/Η Δημητρα Μπαλκιζα λέει:

    Στρατη, αυτο το δασακι ειναι ο δεκτης της ανευθυνοτητας και της μικροπρεπειας των συγχωριανων μας χρονια τωρα……Πριν απο 8 ( ! ) χρονια οταν πληρωσα 4500 Ευρο για την εκδοση του Περιπατιτικου Οδηγου των Βατερων ( ιδιοις χρημασι) και ξεκινησα τα πρωτα γκρπουπ των Αγγλων περιπατητων που ειχα στα Σαπφω Σντουντιος και τα αντιστοιχα των Βελγων στην Μαντοννα…ενας απο τους περιπατους περνουσε απο το δασακι αυτο…και ηταν σε αυτη την κατασταση….δεν θελω να πω τιποτα αλλο για το τι εκανα για να γλιτωσουμαι το ρεζιλικι εκτος του οτι ευτυχως και ετρεξε μαζι μου ο Στρατης Προκοπας ….και σωσαμαι την κατασταση για λιγο….δηλ οσο παρακολουθουσαμε την περιοχη και λαμβαναμαι τα καταληλλα μετρα να μην μας κραξουν οι ξενοι για το χαλι αυτο….. μετα απο 3 χρονια χασαμαι το συμβολαιο των Αγγλων ….μετα απο αυτο φροντησα να αλλαξω το προγραμμα και να μην κανουμαι αυτο τον περιπατο….αυτο δεν σημαινει ομως οτι ξενοι φυσιολατρες δεν βλεπουν αυτο το χαλι τωρα…….και εμεις υποφερουμαι για τις πραξεις των ¨γνωστων αγνωστων”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.