Πνιγείτε άφοβα!!!

Από σήμερα δεν υπάρχει πρόβλημα. Ύστερα από ένα μήνα που έμεινε η παραλία χωρίς ναυαγοσώστη σήμερα είδαμε στον ειδικό πύργο να βρίσκεται μια κοπελιά. Καλορίζικη! Ελπίζουμε να μην ανακαλύψουν σε ένα μήνα ότι της λείπουν κάποια “χαρτιά” και την απολύσουν, όπως έκαναν με την προηγούμενη. Αν και σε ένα μήνα θα κολυμπούν πια μόνο …τα ψάρια.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

7 απαντήσεις στο Πνιγείτε άφοβα!!!

  1. Ο/Η ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΡΑΤΗΣ λέει:

    Στρατή
    Μετά από πολλές προσπάθειες που έγιναν και με τη βοήθεια των ιδιοκτητών της ΑΡΕΝΑ, βρήκαμε επιτέλους, ναυαγοσώστη να «αντικαταστήσει» την προηγούμενη κοπέλα. Έχει, απ’ ότι γνωρίζω, όλες τις απαραίτητες άδειες και θα παραμείνει στα Βατερά τουλάχιστον μέχρι και στις 19/9/2012. Τώρα η δημοτική αρχή Βουνάτσου τι έκανε για όλα αυτά, είναι άλλο θέμα!!!!!

    • Ο/Η Το γελαστό παιδί λέει:

      Αφου οι ιδιοκτήτες του ΑΡΕΝΑ έχουν τις γνωριμίες και τα κονέ και μπορούν να διορίζουν ναυαγοσώστη στην παραλία μήπως θα μπορούσαν να μεσολαβήσουν να ανοίξει ο δρόμος προς το Πλωμάρι;
      Όλοι έχουμε να ωφεληθούμε απο μία τέτοια εξέλιξη και πρώτοι απο όλους οι ίδιοι.

  2. Ο/Η Black man λέει:

    Βλέπεις κυρία seasar τι προσφέρει στον τόπο αυτή η ιδιωτική πρωτοβουλία που μάχεσαι ???
    Μην τα ξεχάσεις όλα αυτά γιατί θα τα δεις μπροστά σου. Εμείς δεν θα ξεχάσουμε !!!!!!!!

  3. Ο/Η system λέει:

    pes tin apla proedrina mi tin ipotimas!

  4. Ο/Η ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΡΑΤΗΣ λέει:

    Έλεος παιδιά

    Ανέφερα απλά ότι βοήθησαν κάποια άτομα, «να βρεθεί» ναυαγοσώστης και τίποτα άλλο, γιατί νομίζω ότι πρέπει να γνωρίζουν όλοι το τι πραγματικά γίνεται στο τόπο μας.

    Όλα τα άλλα ανώνυμα σχόλια, για διορισμούς, ιδιωτική ή μη ιδιωτική πρωτοβουλία, οι απειλές και τέτοια που τα βρήκατε??? Ποιος είπε ότι το πρόβλημα ήταν ο διορισμός??? Να βρούμε άτομο ήταν.

    Ας σταματήσουμε να ψάχνουμε παντού φαντάσματα. Πιστεύω ότι δεν έχουν χώρο εδώ μέσα οι προσωπικές διαφορές και όλοι έχουμε να προσφέρουμε κάτι στο τόπο μας.

    Υ.Γ. Για να διευκρινίσω κάτι ο δρόμος Βατερά – Πλωμάρι αφορά την Περιφέρεια και όχι τον Δήμο.

  5. Ο/Η path finder λέει:

    ego tha apokaleso proedro ayton pou tha enosei toys xorianous kai oxi ayton pou grafei to mellon tou kaliergontas dienexeis.
    Στρατή πες μας πόσα λεφτά χρειάζονται για να κινηθούν τα μηχανήματα για να φτιαχτεί το parking του χωριού.
    Θέλω σε παρακαλώ να μας αναφέρεις, έχοντας επαφές με τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου πόσα χρήματα αρχικά χρειάζονται για να στρωθούν με άσφαλτο αυτό το τμήμα του εσωτερικού δρόμου από Βατερά προς Πλωμάρι. Η απόσταση είναι 7 χιλ και η διαδρομή είναι καταπληκτική. Επίσης αν έχεις την δυνατότητα εκτίμησης κάποιων τουριστικών δεδομένων του Πλωμαρίου θα μπορούσαμε να δούμε το αποτέλεσμα αυτής της δαπάνης για το στώσιμο του δρόμου των 7 χιλ πόσο κόσμο θα έφερνε στα Βατερά.

  6. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΜΗΝ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΗ ΣΑΣ ΑΥΤΑ ΚΑΝΗ Η ΔΙΧΩΝΙΑ ΧΩΡΙΑΝΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΜΩΡΕ ΤΙ ΧΡΥΣΟ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΧΩΡΑΦΙΑ ΣΤΑ ΒΑΤΕΡΑ? ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΤΣΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΩΣΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ ΦΕΤΩΣ ΚΑΙ ΕΣΚΑΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΛΘΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΤΗΝ ΩΡΑΙΟΤΑΤΗ ΠΙΣΗΝΑ ΣΤΟΥ ΧΑΧΑΔΑΚΗ? ΚΑΘΕ ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΙΡΩΜΕ ΕΤΣΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΩΣΤΑ θοδωρης τσελεκας και δεν ντρεπωμε να πω το ονομα μου ναστε ολες ολοι καλα και μονιασμενοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.