Ο Πρόεδρος ενημερώνει

Από τον Πρόεδρο της Κοινότητας ενημερωθήκαμε ότι:

  1. Ο χώρος στο Αχειλλοπήγαδο καθαρίστηκε από το τοπικό συμβούλιο καθώς και όλος ο δρόμος προς τον άγιο Φωκά.
  2. Ο χώρος στο Τζαμί καθαρίστηκε από τους εργάτες του Δήμου την προηγούμενη εβδομάδα. Τα χόρτα και τα σκουπίδια πάρθηκαν σήμερα γιατί δεν υπήρχε αυτοκίνητο την προηγούμενη φορά.
  3. Επίσης σήμερα κόπηκαν τα χόρτα στην είσοδο του χωριού ( από βενζινάδικο Βαληλη) και στην Αγία Μαρίνα προς περιφερειακό δρόμο για δεύτερη φορά φέτος.
  4. Τέλος η δημοτική αρχή έχει κάνει αρκετά φέτος για τον καθαρισμό των Βατερών και του χωριού. Εδώ τέλος Ιουλίου και ακόμη κόβουν χόρτα και ασπρίζουν στην Νυφίδα.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Ο Πρόεδρος ενημερώνει

  1. Ο/Η Σταυρινός Κώστας λέει:

    Πρόεδρε του Τοπικού Συμβουλιου Βρίσας και φίλε μου Στρατή , σύμφωνα με την ενημέρωση που είχα από τον έφορο Αρχαιοτήτων Λέσβου μου είπε οτι θα καθάριζαν από τα χόρτα και το χώρο του Αχειλλοπήγαδου, πράγμα το οποίο δεν εγινε από την υπηρεσία τους σύμφωνα με τη δική σου ανακοίνωση .Υπήρξε λάθος ενημέρωση .Μπράβο στο Τοπικό Συμβούλιο για ολες τις ενέργειές του , που σκοπό έχουν τον ευπρεπισμό της Βρίσας και των Βατερών

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Τελικά μάλλον δύο ασχολήθηκαν αλλά από τις φωτογραφίες , μάλλον ακαθάριστο έμεινε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.