Εδώ γελάμε!!!

Διαβάζουμε:

Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου συμμετείχε σήμερα το πρωί στην τηλεδιάσκεψη που διοργάνωσε το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με θέμα το επικαιροποιημένο Περιφερειακό Σχέδιο Βορείου Αιγαίου για τη διαχείριση των λυμάτων, καταθέτοντας τις παρατηρήσεις- προτάσεις του σχετικά με τα θέματα που είναι σε εκκρεμότητα εντός των διοικητικών του ορίων και αφορούν σε βιολογικούς, αποκαταστάσεις δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης.

Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου στην τηλεδιάσκεψη ζήτησε ενημέρωση από την ΔΕΥΑΛ για την εξέλιξη του ζωτικού έργου για την ολοκλήρωση των δικτύων Πολιχνίτου-Βρίσας- Βατερών που εκτιμάται ότι θα τελειώσει μέσα στο 2021

Θα τελειώσει λέει ο βιολογικός σε Βρίσα και Βατερά μέσα στην επόμενη χρονιά!!! Αλήθεια υπάρχει κάποιος αρμόδιος που το πιστεύει; Εκτός αν έχουν στο νου τους ότι ο περίφημος Βιολογικός Πολιχνίτου -Βρίσας – Βατερών θα θεωρηθεί ότι ολοκληρώθηκε όταν ολοκληρωθούν τα δίκτυα του Πολιχνίτου!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.