Επίσκεψη του Βασίλη Τεντόμα στη Βρίσα

Επισκέφτηκε τη Βρίσα σήμερα ο πρώην συντονιστής για τα θέματα του σεισμού Βασίλης Τεντόμας. Στην ερειπωμένη πλατειούλα του χωριού, στο οποίο χτίζονται μερικά σπίτια αλλά κανένα κατάστημα (προς το παρόν), συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 50 άτομα για να ρωτήσουν και να πάρουν απαντήσεις για διάφορα θέματα που τους αφορούν σε σχέση με το σεισμό δεδομένου ότι ο Βασίλης είναι ο πιο κατάλληλος για να τους διαφωτίσει.

Άτυπα βέβαια αφού εδώ και ένα χρόνο δεν έχει θεσμικό ρόλο αλλά ενδιαφέρεται για τους σεισμοπαθείς περισσότερο απ’ ότι άλλα άτομα που έχουν θεσμικό ρόλο.

Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους υπήρχαν και άτομα που δεν είχαν προσωπικές απορίες για να πάρουν απαντήσεις και η παρουσία τους απλά έδειχνε την εκτίμηση προς το πρόσωπο του εξαιτίας της συνεισφοράς του στην επίλυση προβλημάτων γενικότερα του χωριού αλλά και ειδικότερα καθενός σεισμοπαθή ξεχωριστά.

Μετά το τέλος από τον Πλάτανο ο Βασίλης και η στενή …”οικογενειακή” του συνοδεία μετέβησαν στο Πλατανάκι στα Βατερά για το καθιερωμένοι ουζάκι της παρέας.

Η φωτογραφία από το προφίλ “δεσποινα δεσποινα μαυρ” στο fb
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

3 απαντήσεις στο Επίσκεψη του Βασίλη Τεντόμα στη Βρίσα

  1. Ο/Η Αντώνης λέει:

    Για μια ακόμα φορά ο κύριος Τεντομας έδειξε τι θα πει άνθρωπος…. Ενα μεγάλο μπράβο κ ένα πιο μεγάλο ευχαριστώ για την βοήθειά του…… Αλήθεια ο νέος συντονιστής που είναι;

  2. Ο/Η Βασίλης Τεντόμας λέει:

    Απόψε πέρασα μια συγκινητική βραδυά μαζί σας.
    Δεν χρειάζεται να με ευχαριστείτε.
    Μου αρκεί που όποτε επικοινωνώ μαζί σας μου εύχεστε να είμαι καλά στην υγεία μου.
    Η Βρίσα θα ξαναφτιαχτεί με την προσπάθεια όλων σας.

  3. Ο/Η Τσάτσος Παναγιώτης λέει:

    Και να θυμηθούμε ότι δεν ήταν αποδεκτός από μια μικρή μερίδα συγχωριανών μας . Από τα έργα του κρίνεται ο καθένας ή αλλιώς ¨τα στερνά τιμούν τα πρώτα¨ . Βασίλη ευχαριστώ γι αυτά που πρόσφερες και συνεχίζεις να προσφέρεις στη Βρίσα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.