Ετοιμασίες!

Εδώ και αρκετές μέρες τα καταστήματα των Βατερών ετοιμάζονταν. Βαψίματα, φρεσκαρίσματα, καθαρίσματα και όλες οι λοιπές εργασίες για να ετοιμαστούν τα κτίρια, οι πέργολες και ο εξοπλισμός. Σήμερα είναι η μέρα των τραπεζοκαθισμάτων. Με ενισχύσεις του προσωπικού από την ευρύτερη οικογένεια τοποθετούνται, απομακρύνονται και πλησιάζουν και τελικά οριστικοποιούνται!

Βέβαια η είσοδος στην καινούρια φάση για τα Βατερά δεν θα είναι και τόσο απότομη!

Όσον αφορά τα καταστήματα ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί ποια θα ανοίξουν άμεσα δεδομένου ότι τα ξενοδοχεία παραμένουν ακόμα κλειστά. Όπως γράψαμε πριν μερικές μέρες δυο καταστήματα (puzzle και Άμμος) έχουν ήδη κλείσει.

Τέλος σε ένα κατάστημα άλλαξε η διεύθυνση. Πρόκειται για το πολύ επιτυχημένο “HOLA” το οποίο ανέλαβε η οικογένεια του Στρατή και της Αγγελικής Γεωργακή .

Ευχόμαστε σε όλους τους επαγγελματίες της εστίασης στα Βατερά να έχουν μια όσο το δυνατό καλύτερη περίοδο. Ιδιαίτερα στους νέους επαγγελματίες στο χώρο αυτό Στρατή και Αγγελική ευχόμαστε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο καινούριο τους ξεκίνημα.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.