Από τον Πρόεδρο της Κοινότητας

Ενημερώνω τους κατοίκους του χωριού μας ότι βλέποντας από χθες (Πέμπτη) στον τοπικό τύπο την ανακοίνωση της περιφέρειας ότι στήθηκε κοντεινερ έξω από το ΚΥΤ Μόριας για να λειτουργήσει ιατρείο ενώ η ΔΥΠΕ καταργεί το δικό μας κρίνοντας το ακατάλληλο (μετά βέβαια από καταγγελίες σε κανάλια και επιστολές σε διάφορες υπηρεσίες)  επικοινώνησα με τον τοπικό κυβερνητικό βουλευτή και ζήτησα να παρέμβει στην 2 ΔΥΠΕ ώστε να ανοίξει πάλι το ιατρείο των Βατερων στο κοντεινερ ή να ενοικιαστει νέος χώρος τονίζοντας του τις δυσκολίες που υπαρχουν σε ένα σεισμόπληκτο χωριό με ηλικιωμένο πληθυσμό. Μου απάντησε ότι θα παρέμβει στην ΔΥΠΕ και μέσα στην εβδομάδα θα με ενημερώσει. Τέλος δημοσιοποιησα το πρόβλημα μας και σε τοπική εφημερίδα ώστε να ακουστεί περισσότερο ότι μείναμε χωρίς γιατρό στα Βατερά. 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Από τον Πρόεδρο της Κοινότητας

  1. Ο/Η Τσάτσος Παναγιώτης λέει:

    Καλή η ενημέρωση για τη λειτουργία του Αγροτικού Ιατρείου στο χωριό το μήνα Ιούνιο αλλά για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χωριανών θα ήταν η επαναλειτουργία του στα Βατερά .Με ανακοίνωση του Προέδρου που αναρτήθηκε στη σελίδα αυτή στις 28 Μαρτίου 2020 έγινε γνωστό ότι κατόπιν τηλεφωνικής στου επικοινωνίας με τον κυβερνητικό βουλευτή δεσμεύτηκε αυτός ότι θα ενημέρωνε για τις ενέργειές του, σχετικές με το θέμα ιατρείου των Βατερών , εντός της εβδομάδας . Έκτοτε έχουν περάσει ακριβώς 10 εβδομάδες (και μάλιστα η μία ήταν και Μεγάλη) . ¨ Επεα πτερόεντα ή για άλλη μια φορά δι’ ερυθράς μελάνης …’

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.