Κινδυνεύει να κλείσει η παιδική χαρά του χωριού μας!

Σύμφωνα με πληροφορίες που πήραμε απ’ την ανοιχτή επιστολή μέλους του τοπικού συμβουλίου Παρακοίλων προς το Δήμαρχο Λέσβου (μπορείτε να τη δείτε εδώ ) μέχρι το τέλος της χρονιάς ειδική επιτροπή θα επιθεωρήσει όλες τις παιδικές χαρές του νησιού για να διαπιστώσει αν τηρούν τους κανόνες ασφάλειας που προβλέπονται. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να κλείσουν οι παιδικές χαρές.

Ανάμεσα στους κανόνες ασφάλειας   “είναι η ύπαρξη δύο εισόδων-εξόδων στο χώρο της παιδικής χαράς, ειδικών προδιαγραφών περίφραξη, πρόσβαση σε ΑμΕΑ, παιδικά όργανα με πιστοποίηση ΕΛΟΤ, επαρκής φωτισμός, βρύση με νερό κλπ, ενώ τέλος θέτει και τις απαιτήσεις για τη συντήρηση της παιδικής χαράς, ορισμού υπευθύνου κ.α.”

Επειδή τα περισσότερα απ’ αυτά δεν ισχύουν -και πρακτικά δεν μπορούν να ισχύσουν στο δεδομένο χώρο της παιδικής χαράς- στο χωριό μας μήπως θα πρέπει, αφού επιβεβαιωθεί η αλήθεια των παραπάνω, να γίνει προσπάθεια για την μεταφορά της σε άλλο σημείο του χωριού;

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Κινδυνεύει να κλείσει η παιδική χαρά του χωριού μας!

  1. Ο/Η Μπαρμπαμητσος λέει:

    Τι είναι αυτοί θα μας τα κλείσουν όλα στο τέλος. Άντε παιδιά τώρα σταλλόνια θα πηγαίνετε όπως τον παλιό καλό καιρό να παίζετε.

  2. Ο/Η MΠΑΡΒΑ ΜΗΤΡΟΥΣ λέει:

    ΝΑ ΞΕΖΑΛΣΤΟΥΝ ΤΣΙ Ι ΓΝΕΤΣΕΣ ΟΥΛΜΕΡΑ ΠΑΝ ΑΠ ΤΟ ΤΣΕΦΑΛ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΡΕΛΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.