“Εξειδικευμένος” τουρισμός στα Βατερά.

Πολύ αισιόδοξα και ελπιδοφόρα τα μηνύματα του περασμένου και του ερχόμενου Σαββατοκύριακου (και όχι μόνο) για την τουριστική κίνηση στα Βατερά.

Την Κυριακή γράφαμε με τον τίτλο “βούλιαξαν” τα Βατερά για την πολύ μεγάλη κίνηση που διαπιστώσαμε απ’ το ξενοδοχείο Ειρήνη μέχρι (τουλάχιστον) την κεντρική διακλάδωση προς το χωριό. Όπως μάθαμε χτες απ’ τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου “Ειρήνη” κ. Παναγιώτη Κουνδουνή η κίνηση οφείλονταν στη διοργάνωση στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου  ενός τουρνουά Μπρίτζ το οποίο διοργάνωσε ο Σύλλογος Λέσβου Αγωνιστικού Μπριτζ. Στο τουρνουά πήραν μέρος 30 περίπου αθλητές απ’ την Ελλάδα και 20 απ’ την Τουρκία. Αν υπολογίσουμε και τους …συνοδούς τους μπορούμε να καταλάβουμε την μεγάλη κίνηση.

Αλλά και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (ή μάλλον από σήμερα Πέμπτη) αναμένεται καλή κίνηση στα Βατερά και ειδικότερα στις εγκαταστάσεις του εν λόγω ξενοδοχείου εξαιτίας της 13ης πανελλήνιας συνάντησης του Varadero Forum. Στο φόρουμ συμμετέχουν μοτοσυκλετιστές απ’ την Ελλάδα αλλά και την Τουρκία.  Όλοι (περισσότεροι από 70 άτομα) θα εγκατασταθούν στο “Ειρήνη” και από δω θα περιοδεύσουν με τις μηχανές τους ολόκληρο το νησί. Ήδη στο ξενοδοχείο έχουν αναρτηθεί διαφημιστικά πανώ του σπόνσορα (HONDA) της εκδήλωσης.

Όπως είναι λογικό οι εκδηλώσεις αυτές ( στις οποίες αναφέρεται με δημοσιεύματά της και η εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ) αποτελούν πρώτης τάξεως διαφήμιση για τα Βατερά τόσο στην Ελλάδα όσο και στην γειτονική Τουρκία. Έτσι νομίζουμε ότι είναι εξαιρετικά ευχάριστο να μπορούμε μέσα σε λίγες μέρες να ξαναγράφουμε -από άλλη σκοπιά-  “Έτσι αναπτύσσονται τα Βατερά”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.