Η χρονιά που φεύγει μέσα από το vatera.gr

Κάνουμε και φέτος την καθιερωμένη ανασκόπηση των πιο ευχάριστων πληροφοριών για το χωριό μας που δημοσιεύτηκαν στη σελίδα μας, μήνα με το μήνα, τη χρονιά που φεύγει. Ξεκινάμε με τους δυο πρώτους μήνες του 2019.

Εξαιρετική η επιτυχία της αιμοδοσίας

Δημοσιεύθηκε την 23 Ιανουαρίου 2019 από Stratis

Εξαιρετική επιτυχία είχε η χτεσινή εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποίησε χτες ο Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών της περιοχής μας “Άγιος Παντελεήμων”.

Προσήλθαν 41 αιμοδότες και τελικά αιμοδότησαν 37. Είναι η καλύτερη απόδοση των εθελοντικών αιμοδοσιών της χειμερινής περιόδου του Συλλόγου από την ίδρυσή του το 2011. Ανάμεσα στους 37 και 4 νέοι αιμοδότες που το αποφάσισαν για πρώτη φορά.

Η Βιβλιοθήκη ευχαριστεί

Δημοσιεύθηκε την 24 Φεβρουαρίου 2019 από Stratis

https://vatera.gr/platanos/wp-content/uploads/2019/01/sima_vivl_small.png

Η Βιβλιοθήκη Βρίσας εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς τον χωριανό μας γιατρό Νίκο Τσαμουρά ο οποίος χτες βράδυ αψηφώντας τα χιόνια και τον κίνδυνο να αποκλειστεί ήρθε από τη Μυτιλήνη συνεπής στην υπόσχεσή του να μας ενημερώσει σχετικά με τη γρίπη.

Η ενημέρωσή του υπήρξε εξαιρετική και με τον μοναδικό τρόπο που έχει -και τον χρησιμοποιεί και στο ιατρείο του- μας έδωσε να κατανοήσουμε το πρόβλημα σχετικά με τους κινδύνους (και προπαντός τους τρόπους αντιμετώπισής τους) από τη γρίπη εμπλουτίζοντάς μας με νέες γνώσεις αλλά -και προπαντός- ανατρέποντας τις λαθεμένες απόψεις που από ημιμάθεια είχαμε.

Επίσης ευχαριστούμε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος “Ρίχια” Γιώργο Καπτανή ο οποίος όχι μόνο διέθεσε για μια ακόμα φορά την εξαιρετική αίθουσα για την πραγματοποίηση της ενημέρωσης αλλά πρόσφερε ο ίδιος δωρεάν τους καφέδες και τα αναψυκτικά πλαισιωμένα από snacs με κορυφαία την πλατζέδα της μητέρας του κας Κατερίνας.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.