Η Βιβλιοθήκη ευχαριστεί

Η Βιβλιοθήκη Βρίσας εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς τον χωριανό μας γιατρό Νίκο Τσαμουρά ο οποίος χτες βράδυ αψηφώντας τα χιόνια και τον κίνδυνο να αποκλειστεί ήρθε από τη Μυτιλήνη συνεπής στην υπόσχεσή του να μας ενημερώσει σχετικά με τη γρίπη.

Η ενημέρωσή του υπήρξε εξαιρετική και με τον μοναδικό τρόπο που έχει -και τον χρησιμοποιεί και στο ιατρείο του- μας έδωσε να κατανοήσουμε το πρόβλημα σχετικά με τους κινδύνους (και προπαντός τους τρόπους αντιμετώπισής τους) από τη γρίπη εμπλουτίζοντάς μας με νέες γνώσεις αλλά -και προπαντός- ανατρέποντας τις λαθεμένες απόψεις που από ημιμάθεια είχαμε.

Επίσης ευχαριστούμε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος “Ρίχια” Γιώργο Καπτανή ο οποίος όχι μόνο διέθεσε για μια ακόμα φορά την εξαιρετική αίθουσα για την πραγματοποίηση της ενημέρωσης αλλά πρόσφερε ο ίδιος δωρεάν τους καφέδες και τα αναψυκτικά πλαισιωμένα από snacs με κορυφαία την πλατζέδα της μητέρας του κας Κατερίνας.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.