Ερώτηση στη Βουλή για τα προβλήματα που μας απασχολούν

Ερώτηση κατέθεσε στον αρμόδιο υπουργό μια ομάδα βουλευτών του Σύριζα με επικεφαλής τον “δικό” μας Γιάννη Μπουρνού σχετικά με τα προβλήματα που μας ταλαιπωρούν.

Κάθε κίνηση, κάθε ενέργεια, κάθε δημοσίευση σχετικά με το χωριό μας είναι καλοδεχούμενη. Το κακό είναι ότι οι βουλευτές μας και γενικότερα οι πολιτικοί τα προβλήματα τα βλέπουν μόνο όταν είναι στην αντιπολίτευση. Θυμίζουμε ότι και ο κ. Αθανασίου όταν ήταν στην αντιπολίτευση είχε καταθέσει ερώτηση για το ίδιο θέμα.

Από την μακροσκελή ερώτηση παραθέτουμε την -κατά τη γνώμη μας – πιο ουσιώδη παράγραφο που αναφέρεται στο θέμα του συντονιστή:

Αντιλαμβάνεται κανείς πως για την αντιμετώπιση ενός τόσο πολύπλοκου προβλήματος απαιτείται επαγρύπνηση της πολιτικής ηγεσίας, πολιτικές πρωτοβουλίες, καθώς και ο διορισμός ενός συντονιστή που να έχει έδρα στη Μυτιλήνη και να μπορεί να επιλαμβάνεται όλων των πτυχών του προβλήματος. Από την παραίτηση του αρμόδιου συντονιστή που είχε διορίσει η προηγούμενη κυβέρνηση και ο οποίος είχε αντιμετωπίσει με επιτυχία δεκάδες προβλήματα που είχαν ανακύψει, η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει προχωρήσει σε διορισμό αντικαταστάτη του ή, σε κάθε περίπτωση, δεν έχει ανακοινώσει επίσημα κάτι σχετικό.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Ερώτηση στη Βουλή για τα προβλήματα που μας απασχολούν

  1. Ο/Η Βασίλης Τεντόμας λέει:

    Η προηγούμενη κυβέρνηση όρισε συντονιστή που έβλεπε τα προβλήματά και σε πολλές περιπτώσεις συντελούσε στη λύση τους.
    Εκτός αυτού ο Γιώργος Πάλλης είχε καταθέσει ερώτηση σχετικά με την πορεία αποκατάστασης των οκτώ σεισμόπληκτων σχολικών κτιρίων του νησιού.

  2. Ο/Η Ερωτηση λέει:

    Το αμισθί μήπως είναι η αιτία που δεν δέχεται κανένας μηχανικός να έρθει σαν συντονιστής στην Λέσβο? Το παιχνίδι ποιος θα είναι και πότε θα μας κάνει εμφάνιση κούρασε… Όσοι πιστεύουν ότι είναι περιττός κάνουν λάθος. Κυριοι με τα χαιρετίσματα δουλειά δεν θα γίνει…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.