Περιμένουμε να δούμε!

Στις 4 Νοεμβρίου 2019 γράφαμε:

Από τον παπά Στρατή Κακάμπουρα του Αμπελικού ενημερωθήκαμε ότι κατά τη συνάντησή του με τον Περιφερειάρχη κ. Μουτζούρη έλαβε τη διαβεβαίωση ότι μέσα στο 2019 (δηλαδή σε 55 μέρες) θα βγει η προκήρυξη για τη δημοπράτηση του έργου του δρόμου Σταυρού- Αμπελικού!

Απομένουν 20 ακόμα μέρες για να δούμε αν η διαβεβαίωση του κ. Μουτζούρη είχε βάση ή έγινε λόγω κεκτημένης ταχύτητας από την προεκλογική περίοδο!

Πάντως εμείς συζητώντας με άτομο που γνωρίζει καλά το θέμα πληροφορηθήκαμε ότι αν βρεθεί κάποιος να “τρέξει” από κοντά το θέμα -και μόνο τότε- μπορεί να γίνει η δημοπράτηση πριν το τέλος του 2020! Και δεν το είπε αυτό αόριστα αλλά αναφέροντας όλα τα στάδια απ’ τα οποία πρέπει να περάσει η υπόθεση για να φτάσει στη δημοπράτηση. Ήταν τόσο πολλά που δεν τα συγκρατήσαμε όλα. Το πρώτο είναι μια υπουργική απόφαση που πρέπει να βγει.

Στο χέρι του Περιφερειάρχη είναι να τον διαψεύσει επαληθεύοντας τον εαυτό του και τότε θα αποκαλύψουμε την ταυτότητα του πληροφοριοδότη μας.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.