Παρέα με τον “Αβέρωφ”

Όσοι δεν βρίσκεστε στα Βατερά αυτές τις μέρες χάνετε. Εμείς απολαμβάνουμε το μπάνιο μας σε μια απίθανη θάλασσα. Ύστερα στη ξαπλώστρα  κλείνουμε τα μάτια  μας και αφηνόμαστε να μας παρασύρει ο αχός των κανονιοβολισμών σε ηρωικότερες εποχές. Τα γυμνάσια του ελληνικού στρατού μας ανοίγουν τα φτερά της φαντασίας μας να συναντήσουμε το θρυλικό “ΑΒΕΡΩΦ” να κανονιοβολεί τις τούρκικες αρμάδες.

Βέβαια τρομάζουμε λίγο αλλά μας το ξεπληρώνει ο οίστρος της νίκης! Θα μου πείτε μα οι ξένοι που δεν ξέρουν για τον Αβέρωφ; Πρόβλημά τους. Ας μάθουν! Εξάλλου δεν τους καλέσαμε εμείς! Μόνοι τους ήρθαν! Ας πρόσεχαν. Κι ας μη ξανάρθουν. Τα γυμνάσια του Στρατού μας να παν καλά και οι ιστορικές μας μνήμες να μας ανεβάζουν!

Αυτή δεν είναι προσωπική μου άποψη αλλά προφανώς ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας αφού κανείς δε διαμαρτύρεται, κανείς δε φωνάζει. Ομοφωνία στη ραγιαδιοσύνη μας!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Παρέα με τον “Αβέρωφ”

  1. Ο/Η John89 λέει:

    Εγώ πάντως κλείνω τα μάτια και φαντάζομαι κόσμο γύρω όπως πριν μερικά χρόνια. Η θάλασσα είναι υπέροχη αλλά η ερημιά των Βατερών ανυπόφορη. Μάλλον;…ούτε ο Χαχαδάκης δε χαλαλίζει έξοδα ακόμα να γεμίσει τη πισίνα.
    ΑΤΙΜΗ ΚΡΙΣΗ!
    Φοβάμαι ότι φέτος δε θα δούμε κόσμο ούτε τον Αύγουστο.

    Εδώ που τα λέμε καλά που είναι και οι κανονιοβολισμοί και έχουμε με κάποιον να ασχοληθούμε! Αλλιώς… μόνο μύγες και κουνούπια!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.