Δημοσιογραφικές υπερβολές

Πολιχνίτος και Λ. Θερμής τα “κάστρα” τη Χρυσής Αυγής στη Λέσβο.

Έτσι παρουσιάζει το έγκυρο lesvosnews.net τα αποτελέσματα που πέτυχε η Χρυσή Αυγή στο νησί μας. Βλέποντας τον τίτλο δημιουργούνται παντελώς λαθεμένες εικόνες και για την πραγματικότητα και για τους ανθρώπους της περιοχής μας. Διότι με την έκφραση “κάστρο” στα εκλογικά αποτελέσματα δημιουργείται η εικόνα μιας μεγάλης απόκλισης προς τα πάνω για ένα κόμμα σε μια περιοχή. “Κάστρο” για παράδειγμα είναι ο Μανταμάδος για το ΚΚΕ, όπου ακόμα και στις τελευταίες εκλογές, παρά τη μεγάλη πτώση πανελλαδικά αλλά και στο νησί μας, του έδωσε ποσοστό 30%.

Για τη Χρυσή Αυγή όμως πως είναι δυνατό να χαρακτηρίζεται ο Πολιχνίτος “Κάστρο” όταν έδωσε 6.20% και η Μυτιλήνη 5,98% !!! και οι πρώην Δήμοι Αγιάσου, Γέρας και Ευεργέτουλα είχαν ποσοστά σημαντικά πάνω από 5%

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Δημοσιογραφικές υπερβολές

  1. Ο/Η Θοδωρής Γ Κουσκος λέει:

    Εμείς πάντως κερδίσαμε και σ´ αυτόν τον αγώνα. Οι ΧΑ από 19 γίνανε 18. Και μάλιστα ο μετανιωμένος μάλλον είναι αυτός που έβγαλε το κρανάκι και έβαλε καπελάκι.
    ΖΗΤΩ η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΠΟΛΟΣ !!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.