Ένα ακόμα όμορφο πανηγύρι!

Ακόμα μια χρονιά ο ιππικός σύλλογος του χωριού μας χάρισε ένα όμορφο πανηγύρι. Καλομαγειρεμένη η μανέστρα, χωρίς τσιγκουνιές στο κρέας, καλός ο καιρός, μαγευτική η φύση, πολλά τα άλογα.

Βέβαια δεν είδαμε ούτε “τλάπια” (ο φετινός καιρός ήταν ευνοϊκός!) ούτε “τσαμπούρνες”. Έχει αλλάξει ριζικά το σκηνικό για τους πιτσιρικάδες.

Η παρουσία του “Πετρέλλη” με τα τραπεζοκαθίσματα, τα σουβλάκια, τα συνοδευτικά τους και τα ποτά συντέλεσε στην αλλαγή του χρώματος του πανηγυριού αλλά και διευκόλυνε όσους- ιδιαίτερα τους ηλικιωμένους- δεν είναι εύκολο να διπλώσουν μέση και γόνατα για να καθίσουν καταγής.

Η μουσική με μεγάλη και αδικαιολόγητη καθυστέρηση.

Συγχαρητήρια στους νέους του ιππικού συλλόγου για την προσπάθειά τους και τα θετικά αποτελέσματα της.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

15 απαντήσεις στο Ένα ακόμα όμορφο πανηγύρι!

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Η Βρίσα ζεί και αναπνέει μέσα από το τελευταίο πολιτιστικό δρώμενο που της έμεινε χάρη στους βρισαγωτες νέους της! αναλυτικά τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν ευχαριστήριες ευχές για αυτούς που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί το πανηγύρι αλλά και σε όσους από την Αθήνα το απαξίωσαν όπως πάντα άλλωστε!

  2. Ο/Η ανωνυμος λέει:

    Αληθεύει ότι ο Σύλλογος Βρισαγωτων Αθήνας αρνήθηκε να βοηθήσει οικονομικά για το πανηγύρι ενώ πριν λίγο καιρό βοήθησε σε κοντινό χωριό ποδοσφαιρικη ομάδα; Αν ναι να τούς πούμε ευχαριστούμε.

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Τι έγινε με τους λαχνούς, ποιοι κερδίζουν;;

  4. Ο/Η Πολυχνιατης λέει:

    Δεν γνωρίζω τι μπορεί να έχει συμβεί ανάμεσα σε συλλόγους και ομάδες ούτε και ποιός στηρίζει ποιόν! Γνωρίζω όμως ότι τιμώ τον άγιο και το πανηγύρι σας τα τελευταία 30 χρόνια,όχι μόνο αυτό αλλά και τα υπόλοιπα που ειχατε, όπως του Αγίου Κωνσταντίνου αλλά και το καλοκαίρι στους χορούς όπως και του προφήτη Ηλία! Μετά από το σεισμό που σας βρήκε όλα τελείωσαν, μόνο του Αγίου Γεωργίου έμεινε και συνεχίζει κάθε χρόνο και καλύτερο!Μαθενω ότι τρέχουν γι’αυτό νέοι άνθρωποι βρισαγωτες και αυτό τιμά το Χωριό σας! Διατηρήστε τα έθιμα σας νέοι μου, αυτό σημαίνει πολιτισμός!Αν όντως ζητήσατε βοήθεια από τούς συγχωριανούς σας στην Αθήνα και δεν τη λάβατε τότε όντως είναι πολύ κρίμα για το χωριό σας τέτοια αντιμετώπιση!

  5. Ο/Η Χριστός Ανέστη λέει:

    Το πανηγύρι ακόμα μια φορά ήταν τέλειο! Συγχαρητήριά σε όλους που κατάφεραν κι εφέτος ο κόσμος να ευχαριστηθεί, σε όλους που έβαλαν κόπο χρόνο και κόστος από τον ευπρεπισμο του ναού ως και το τελευταίο πεζουλακι να είναι καθαρό και ασπρισμένο… Ο προαυλιος χώρος χωρίς χόρτα και βρωμιές μας φιλοξένησε και το απολαύσαμε όλοι… Το φαγητό άψογο και χορταστικό! Μπράβο στον σύλλογο και στους εθελοντές που διατήρησαν το μοναδικό πανηγύρι που υπάρχει πλέον στο χωριό μας! Μπράβο σε αυτούς που στάθηκα δίπλα στους μόνιμους χωριανος βρίσαγωτες και υλοποιησαν την όλη εκδήλωση…. Μπράβο και σε αυτούς που αρνήθηκαν την οποία βοήθεια τους ζητήθηκε! ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΒΑΣΤΑΜΕ ΤΗΝ ΒΡΙΣΑ ΖΩΝΤΑΝΉ!

  6. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Όντως ήταν όλα άψογα! όλα είχαν προβλεφθεί και μελετηθεί! αυτό οφείλεται στην συνεχείς ενασχόληση των διοργανωτών!θεωρώ ότι είναι τόσο ικανοί που δεν χρειάζεται βοήθεια για να στηθεί το πανηγύρι!

  7. Ο/Η ανωνυμος λέει:

    Ναι ζητήθηκε βοήθεια.

  8. Ο/Η Ανωνυμος λέει:

    Τελος ηταν ολα καλα ολα ωραια. Μπραβο σε ολους.
    Αλλο θεμα.
    Τ γινεται Προεδρε με το καθαρισμο των χορτων στα Βατερα εχουν πιασει τν μισο τν δρομο θα μας φανε τα φιδια.

  9. Ο/Η Ανώνυμος. λέει:

    Βγες και κοψτα εσύ…….

  10. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Είναι δύσκολο να κόψεις το χόρτο…!

  11. Ο/Η Ανωνυμος λέει:

    Αντε να κοψει της γειτονιας του με τα υπολοιπα Βατερα Βρισα τ γινεται? Που πηγε ο εθελοντισμος?

    • Ο/Η Γιώργος γεωργακης λέει:

      Άλλο ο εθελοντισμός και άλλο να βρούμε υπηρέτες να μας κάνουν τις δουλειές,έχει μια διαφορά βρισαγωτελ’

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.