Ένας κύκλος κλείνει, ένας καινούριος ανοίγει

Τα “Καλαμάκια” στήθηκαν πριν μισό περίπου αιώνα από τον αείμνηστο Νίκο Γεωργάκα και ύστερα από μικρά σκαμπανεβάσματα συνέχισαν κάτω απ’ τη διεύθυνση της κόρης του Μαρίας.

Τα “Καλαμάκια” όλα αυτά τα χρόνια ήταν ένα απ’ τα καλύτερα φαγάδικα όχι μόνο των Βατερών αλλά και της περιοχής μας ευρύτερα. Η δουλειά όμως αυτή είναι εξαιρετικά κουραστική και αγχώδης και για τούτο ήρθε η στιγμή να χαλαρώσουν η Μαρία κι ο Δημήτρης. Έτσι το κατάστημα μετανομαζόμενο σε “Άμμος” και με διεύρυνση του μενού του το ανέλαβε ο κ. Τζανετέλλης από το Λισβόρι, ένας απ’ τους στυλοβάτες του πετυχημένου “Ευκάλυπτου” στην Παναγιούδα.

Μεθαύριο Τετάρτη, Πρωτομαγιά, θα είναι η τελευταία μέρα που θα έχουμε την ευκαιρία να γευτούμε τα ψητά της σούβλας (και όχι μόνο) του Δημήτρη. Στη συνέχεια το κατάστημα θα κλείσει για λίγες μέρες και θα ανοίξει με τη νέα διεύθυνση και το νέο πρόσωπο του.

Ευχόμαστε “καλή ξεκούραση” στους παλιούς και “καλές δουλειές” στους νέους υπεύθυνους του μαγαζιού.

Να σημειώσουμε ότι όσοι ενδιαφέρονται για δωμάτια θα εξακολουθούν να απευθύνονται στη Μαρία η οποία και θα συνεχίσει να τους εξυπηρετεί.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

3 απαντήσεις στο Ένας κύκλος κλείνει, ένας καινούριος ανοίγει

  1. Ο/Η rené & kristina (belgium) λέει:

    we are sorry to hear kalamakia is closing but on the other hand we wish maria & dimitri to fully enjoy their lives now, they deserve it ! such lovely people and such great food, greek food, local & fresh, rare to find these days in vatera !
    all the best !
    love
    rené & kristina (belgium)

  2. Ο/Η Επισκέπτης λέει:

    Πράγματι ένας κύκλος κλείνει. Τα ”Καλαμάκια” για μένα, είναι ένα από τα σημεία αναφοράς των Βατερών.
    Επισκέπτης στον τόπο σας τα τελευταία τέσσερα χρόνια πολλές φορές ήταν η επιλογή μου και ποτέ δεν το μετάνιωσα. Λυπάμαι που εφέτος που θα επισκευθώ για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά τα Βατερά, δεν θα υπάρχουν τα Καλαμάκια. Ελπίζω το νέο κατάστημα να συνεχίσει με την ίδια ποιότητα τόσο σε γεύσεις όσο και σε εξυπηρέτηση.
    Δεν γνωρίζω προσωπικά τους ιδιοκτήτες αλλά θυμάμαι την ευγενική και γλυκύτατη κυρία Μαρία και εύχομαι καλή τύχη σε ότι κι αν κάνουν από εδώ και πέρα.

  3. Ο/Η Irini λέει:

    Λυπάμαι πολύ που κλείνουν τα καλαμάκια αλλά ένας καινούργιος αέρας έρχεται στα Βατερα. Καλή αρχή στα παιδιά στο νέο τους ξεκίνημα καθώς τουσ γνωρίζω προσωπικά τους νέους ιδιοκτήτες και είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες !!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.