Τριήμερο στα Βατερά

Τα Βατερά ετοιμάστηκαν για να υποδεχτούν τους επισκέπτες του τριημέρου. Ήδη το απόγευμα αρκετές ομάδες έκαναν το περπάτημά τους  προς το “ΕΙΡΗΝΗ”, το οποίο άνοιξε. Προχωρώντας από κει προς το κέντρο είδαμε το “EL SOL” να βρίσκεται ακόμα σε χειμέρια νάρκη, την “ΑΡΕΝΑ” να είναι μεν κλειστή αλλά να ετοιμάζεται δημιουργώντας εκτός των άλλων και μεγάλους χώρους πάρκινγκ, το “ΗΟΛΑ” να λειτουργεί κανονικά, όπως και το “ΑΦΡΟΔΙΤΗ”. Τα υπόλοιπα λειτουργούσαν ήδη. Το “ΨΗΣΤΗΡΙ” είναι κλειστό και ο Καραΐσκος άνοιξε.

Αρκετοί ήταν στη θάλασσα η οποία είναι εξαιρετική.

Κοπιάστε!!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

60 απαντήσεις στο Τριήμερο στα Βατερά

  1. Ο/Η ΒΑΤΕΡΙΑΝΟΣ λέει:

    Ελπίζω τα πάρκινγκ της ΑΡΕΝΑΣ να μήν διμιουργήθηκαν ισοπεδώνοντας τον γύρω χώρο επι της παραλίας ,και καταστρέφοντας όπως και πέρυσι μεγάλο μέρος απο τα μοναδικά κρινάκια

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Και βέβαια αυτό έγινε. 500 μέτρα της παραλίας που άνθιζαν τα πανέμορφα κρινάκια της θάλασσας ισοπεδώθηκε. Τα σπάνια κρινάκια της θάλασσας και οι υπέροχοι ολοστρογγυλοι αρμυρόθαμνοι που κάνουν τις φωλιές τους μικρά πουλάκια της θάλασσας κάθε Άνοιξη, ξεριζώθηκαν και καταστράφηκαν. Για να γίνει το πάρκινγκ του κέντρου διασκέδασης.
    Έτσι εξασφαλίζεται η … ανάπτυξη στην περιοχή μας ! Καταστρέφοντας την “κότα που κάνει το χρυσό αυγό”
    Κι ύστερα απορούμε γιατί μας πήραν τη γαλάζια σημαία .

    • Ο/Η ΒΑΤΕΡΙΑΝΟΣ λέει:

      Για το παραπάνω θέμα θα πρέπει να πάρει θέση το Τοπικό Συμβούλιο ,ο Σύλλογος Βρισαγωτών και όλοι οι φορείς του χωριού μας.
      Θα πρέπει να γίνουν ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ στο Δημοτικό Συμβούλιο και καλώ τους κ. Καραγεωργίου και Ταξείδη να το προωθήσουν το θέμα.
      Εδώ θα δείξουν αν νοιάζονται πραγματικά για τον τόπο τους και δεν ενδιαφέρονται νόμο για τα ψηφαλάκια τους.

      • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

        Συμφωνώ και με τους δύο σας.Γιατί άλλωστε σε 9 χιλιόμετρα παραλίας, σε αυτά τα ;;;500;;; μέτρα (προφανώς αναληθές όσο πομπώδες και αν ακούγεται) μαζεύονται και φυτρώνουν όλα τα κρινάκια της θάλασσας (που όλοι ξέρουμε πόσο σπάνια είναι αφού φυτρώνουν όπου υπάρχει άμμος στη μεσόγειο).Και βέβαια εκεί σε αυτά τα !!!500!!! μέτρα παραλίας φυτρώνουν και όλοι οι υπέροχοι ολοστρογγυλοι αρμυρόθαμνοι που κάνουν τις φωλιές τους μικρά πουλάκια της θάλασσας κάθε Άνοιξη.Γιατί αν δεν έχει θέα την Αρένα το πουλάκι αυγό δεν κάνει.Και βέβαια είναι περιττό να προσθέσω ότι οι ναυαγοσώστες δεν ήρθαν στα Βατερά (ο λόγος που δεν πάρθηκε η σημαία) είναι επειδή δεν είχαν θέα τους θάμνους και τα κρινάκια,έτσι να εμπνέονται.Αντί να ευχαριστείτε τους ανθρώπους της Αρένας που που προσφέρουν θέσεις εργασίας σε δύσκολους καιρούς σε νέους, θέλετε παραστάσεις θέσεις του τοπικού συμβουλίου.και μετά κάθεστε και κλαίγεστε που φεύγουν οι νέοι από το χωριό και που δεν έχουμε τουρισμό.

  3. Ο/Η ΠΡΟΒΑΤΑ λέει:

    Πολοι θα τρέξουν να πουν οτι η αρενα ειναι μια πηγή τουρισμού για τα Βατερα…θα συμφωνήσω και θα πω μακαρι να υπηρχαν και αλλα τετοια μαγαζια στα Βατερα,αλλα ολα τα πράγματα πρεπει να γίνονται σωστα.και λέγοντας σωστα εννοώ οτι η παραλία και η θάλασσα δεν ειναι κτήμα μας να κάνουμε οτι θελήσουμε.΄
    θα ξεκινήσω με τη σειρά…..
    1. για να μην γλιστράνε οι πελάτες τους θεώρησαν οτι ηταν σωστό να πάνε με μπουλντόζα και να βγάλουν τα βράχια κάτω απο το μαγαζί.Αυτοι οι βράχοι ειναι ενα απο τα καλύτερα μέρη φωλιάσματος ψαριών πάνω στα Βατερά.
    2. θέλησαν να κάνουν ανακαίνιση πέρυσι…..ωραια αλλα δεν ειναι η παραλία ΙΔΙΟΚΤΗΣΊΑ σας για να κάνετε κατασκευή με τσιμέντα…. τσιμέντα στην παραλία?????
    3. Ολη η γύρο περιοχή της αρένας έγινε parkin καταστρέφοντας ότι πλούτος υπήρχε !!!!!!<<τα κρινάκια ειναι είδος που προστατεύεται και υπάρχουν ποινές για καταστροφή τους…
    Ας σταματήσει κάποτε ο βιασμός της φύσης!!!!!!!!

    • Ο/Η α λέει:

      συμφωνώ στο θέμα των βράχων αλλά μόνο για την καταστροφή της φύσης που έγινε για 50 μέτρα.τώρα για κρινάκια και ψάρια που θα πήγαιναν να γεννήσουν στο πιο πολυσύχναστο σημείο των Βατερων είναι χαζο να ασχοληθώ.

  4. Ο/Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ λέει:

    ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΧΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ.
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΒΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΛΕΣΒΙΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ Η ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΝΤΟΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΦΑΣΑΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΥΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΕΡΗΜΙΚΑ?
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΑΝΕ ΣΤΑ ΒΑΤΕΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΒΟΛΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΤΟΥΣ .
    ΤΗΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΒΑΤΕΡΑ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ.
    ΚΥΡΙΟΙ ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ
    ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Χ Α Ρ Η ΣΕ ΕΝΑ -ΔΥΟ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ…. [ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΑΛΜΑ ] ΤΑ ΒΑΤΕΡΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΧΡΟΝΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΘΕΡΕΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ .ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΙΣΩ.
    ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ .
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΩΜΑΡΙ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ .
    Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΛΟΥ ΒΟΣΚΑΕΙ [ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΟΤΡΟΦΗ].
    ΟΙ ΝΤΟΠΟΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΜΕ ΤΑ…….. ΘΕΡΙΑ .

    ΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΒΑΤΕΡΑ ΖΩΝΤΑΝΑ.
    ΟΛΟΙ ΚΕΡΔΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ.

  5. Ο/Η ΙΔΕΑ λέει:

    ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑ …ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ …ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΥΑΙΣΘΗΣΊΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΕΝΑ ..ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΠΙΟΣ.ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ Η ΑΡΕΝΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΚΛΑΙΓΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΩΝ ΒΑΤΕΡΩΝ .ΤΩΡΑ ….ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.

    • Ο/Η PLAN B λέει:

      Όπως φαίνεται δεν έχεις ποτέ προβληματιστεί γιατί ποτέ δεν σκέφθτηκες ότι νοοτροπίες σαν και τη δικιά σου έκαναν τους αλλοδαπούς τουρίστες να μην πατούν στα Βατερά. Με αυτή την νοοτροπία και τους υποστηρικτές του μεγάλου πάρκινγ, θα κερδίζουν οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης αυτής και κάθε χρόνο θα απομακρυνώμαστε από το όραμα και το στόχο ενός τουρισμού που θα είναι για το καλό όλων. Αν δεν βγήκες παραέξω να δεις τι κάνουν για ένα μνημείο, ένα λουλούδι ή ένα ψαράκι, τότε πετάξου μέχρι την Πέτρα και το Μόλυβο να πάρεις μια ιδέα και ρώτησε εκεί αν γίνονται αυτά που συμβαίνουν στα Βατερά. Το Αρένα κερδίζει τρώγοντας τις σάρκες του μέλοντος της περιοχής και μάλλον πολλοί εξυπηρετούνται ( γλύφοντας τα κοκκαλάκια και ότι περισεύει από τα κέρδη του) σκεπτόμενοι μόνο το ΅τομάρι ΅τους.
      ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΝ ΙΔΕΑ…..

      • Ο/Η ΕΠΩΝΥΜΟΣ λέει:

        ΑΓΑΠΗΤΕ Κ. PLAN B
        ΠΡΙΝ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΡΙΞΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΣΑΛΟΥΣ ΑΠΟ ΜΠΕΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΝΤΟΠΙΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΗΚΟΥΣΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΡΕΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΤΑΝ ΣΑΝ ΠΑΡΚΙΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΧΩΡΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ 10χμ. ΔΕΝ ΥΠΟΝΝΟΩ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΟΥΝ ΤΑ ΒΑΤΕΡΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΤΩΠΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΗΣΕ Η ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΑ 19 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΟΥΝ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΒΑΤΕΡΑ “ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΚΙΑΛΙΑ” ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ “κερδίζει τρώγοντας τις σάρκες του μέλοντος της περιοχής” ΚΑΙ “γλύφοντας τα κοκκαλάκια και ότι περισεύει από τα κέρδη του) σκεπτόμενοι μόνο το ΅τομάρι ΅τους” ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΤΟΧΕΣ.
        ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ!

        • Ο/Η PLAN B λέει:

          ΠΡΟΣ ΕΠΩΝΥΜΟ : Στα μισά του σχολίου σου, παρά τη μικρή ηλικία σου τα πήγες καλά. Ξαναδιάβασε το σχόλιο μου και εμβάθηνε λίγο περισσότερο. Δεν έχουν δικαίωμα οι επιχειρηματίες να κάνουν ένα καλό και δυο κακά στο τόπο. Αυτοί τρώνε το παχύ αρνί και οι υπόλιποι τα κοκκαλάκια. Δες επίσης την επιβάρυνση στο περιβάλλον συνολικά για τον τόπο μας. Ευχαριστώ

          • Ο/Η 19χρονο στραβαδι ή επωνυμος λέει:

            αρα το προβλημα σας ειναι οτι δεν τρωτε απο το παχυ αρνι ή το προβλημα που δημιουργητε στο περιβαλλον??πραγματικα ειμαι περιεργος για την απαντηση σας!

  6. Ο/Η curius λέει:

    ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ,ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΕΙΤΕ ΝΤΟΠΙΟΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ.ΜΠΟΡΕΙ Η ΑΡΕΝΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΑΡΕΝΑ ΝΑ ΔΕΙΝΕΙ ΔΟΥΛΙΑ ΣΕ ΚΑΠΙΟΥΣ,ΚΑΤΑΠΟΣΟ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ.
    ΠΟΛΛΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΙ ΚΑΘΕ ΑΡΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.Ο ΥΓΡΟΒΙΟΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    • Ο/Η ΕΠΩΝΥΜΟΣ λέει:

      ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΑΛΛΑ ΚΙ Η ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΘΩΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΑ ΠΕΡΝΑΕΙ 1-2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!

  7. Ο/Η ΙΔΕΑ λέει:

    ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΩΣ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ…ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ. Ε Λ Ε Ο Σ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΕΝΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ …ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ…ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ

  8. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Τα πουλάκια, το Αρενα και η ανάπτυξη

    Α. – Δεν είχα πρόθεση να επανέλθω και πολύ περισσότερο να αντιδικήσω με τους συμforumιτες του site.

    Όμως,  τα πουλάκια, στα οποία αναφέρθηκε απαξιωτικά πιο πάνω κάποιος συνονόματός μου “Ανώνυμος” , με κάνουν να επανέλθω.

    Θα ήθελα να του θυμίσω οτι αυτά τα ταπεινά, ασήμαντα κατα τη γνώμη του, πουλάκια, έγιναν αιτία η πόλη της Καλλονής να γίνει ο σημαντικός πόλος έλξης αλλοδαπών τουριστών του νησιού μας και πηγή ανέλπιστου πλούτου για όλους τους Καλλονιάτες.

    Αυτα τα πουλάκια έφεραν επενδύσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων για την κατασκευή οργανωμένων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων και πλήθος συναφών τουριστικών επιχειρήσεων που έφεραν τον πλούτο και την ευημερία στην Καλλονή.

    Αυτά τα πουλάκια έγιναν η αιτία να αυξηθεί κάθετα η αξία της γης στην Καλλονή και την ευρύτερη περιοχή της, κάνοντας πλούσιους ΌΛΟΥΣ τους Καλλονιάτες.

    Κι ας υστερεί η Καλλονή σε φυσική ομορφιά, σε θάλασσα, σε παραλίες. 
    Κι ας είναι γεμάτη με κουνούπια και άλλα ενοχλητικά έντομα .

    Αντίθετα, εμείς εδώ στην περιοχή των Βατερών που ευνοηθήκαμε θεαματικά απο άποψη φυσικής ομορφιάς, παραμένουμε υποανάπτυκτοι Τουριστικά . 

    Περιμένουμε τους Μυτιληνιούς και τους Αγιασώτες τα Σαββατοκύριακα του Καλοκαιριού για να τους σερβίρουμε κανά κοψίδι και κανά καραφάκι στις παραλιακές ταβέρνες και να θεωρήσουμε ότι ετσι προκόβουμε τουριστικά !

    Β. – Πιο κάτω, διέκρινα στα σχόλια άλλων συμforumιτών, ότι έχουν ως κορωνίδα της τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής μας το κέντρο ΑΡΕΝΑ ! 
    Μιλάνε για το Αρενα σαν να αναφέρονται στην Ακρόπολη των Βατερών !
    Οταν πηγαίνει το Αρενα καλα, ολα στα Βατερά πηγαίνουν καλά, λένε !

    Θα μπορούσε να ήταν και έτσι εάν το Αρένα λειτουργούσε νόμιμα και με προοπτική.
    Εάν σεβόταν το περιβάλλον, δεν το κατέστρεφε και δεν ηχορύπαινε βάναυσα την περιοχή.

    Όμως το Αρενα είναι ένα μαγαζί που λειτουργει κατά παράβαση της αδείας του και υπάρχει χάρη στις νομικίστικες επινοήσεις των εξαίρετων νομικών συμβούλων που έχει.  

    Δεν τους ενδιαφέρει η μακροπρόθεσμη προοπτική αλλά μόνο το εδώ και τώρα ! Να γεμόζ ο χουτζιρές και τίποτα άλλο !

    Αν θέλουμε τουριστική ανάπτυξη και διασκέδαση όπως την εννοεί η υγιώς σκεπτόμενη πλειοψηφία, δεν έχουμε παρά να αντιγράψουμε το τουριστικό μοντέλο της Ερεσσου. 
    Περιοχή η οποία τουριστικά είναι άκρως επιτυχημένη απο την οποία επωφελούνται και πλουτίζουν ΟΛΟΙ.
    Εκει, κάθε Καλοκαίρι, για τέσσερις μήνες, “γίνεται το γάλα μαύρο” απο τον κόσμο. 
     
    Γιατι εκεί, προϋπόθεση της τουριστικής ανάπτυξης είναι ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ.
    Σεβασμός στον πελάτη, σεβασμός στο περιβάλον, σεβασμός στους νόμους του κράτους, σεβασμος στους κανόνες λειτουργίας των επιχειρήσεων.

    Για όλους όσους θέλουν να μαθουν τι σημαίνει τουριστική ανάπτυξη, διασκέδαση και πολιτισμός, αρκεί μία βόλτα στην Ερεσσό, τον Μόλυβο και την Πέτρα.

    Δεν είναι δα και μακρυά. Θα ” ανοίξει” το μάτι τους. Θα καταλάβουν περισσότερα. Και θα περάσουν πολύ ωραία.

    • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

      ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ,
      ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ “ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ”!
      1) ΤΑ 19 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ (ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΔΙΩΡΘΩΣΤΕ ΜΕ ) ΚΑΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΩ (ΑΝ ΔΩΘΗΚΑΝ) ΕΓΙΝΑΝ ΤΖΙΠΑΚΙΑ 4Χ4 ΚΑΙ ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ. ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΒΑΤΕΡΩΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ( 20.000 ΕΥΡΩ!! ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ) ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΒΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ. ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΒΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ PLAN B????
      2)ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΚΕΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ. ΔΙΑΦΩΝΗΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΔΩΣΕ ΖΩΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΣΤΑ ΒΑΤΕΡΑ ΠΕΡΙΣΥ? ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ Ή ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΕΝΑΣ??ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ?ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΒΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΑΚΙ ΠΟΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΗΤΑΙ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ (ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΩΜΑΤΙΑ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ) ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ…ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΗΤΑΙ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ?

      • Ο/Η curius λέει:

        ΠΑΙΔΙΑ ΜΗ ΧΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΝ Η ΑΡΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ Η ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΝ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ,ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΘΕΙΟ ΣΤΗ ΚΩΡΩΝΗ,ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΛΟΥΤΕΛΗ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ!ΕΜΑΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ??/

        • Ο/Η ανωνυμος λέει:

          αξιοτιμε κ. curius
          ουτε θειο στην κωρωνη εχει ο συγκεκριμενος ανθρωπος, ουτε χρημα ειχε οταν ξεκινουσε και απο πισω του υπαρχει ενας ανθρωπος ο οποιος εχει αδεια ασκησεως του επαγγελματος της δικηγοριας…συνεπως ή θελετε να μας πειτε οτι οι δικαστικη εξουσια δεν κανει καλα την δουλεια της οποτε να την αντικαταστησετε εσεις ή οτι οι δικαστικες αρχες κανουν τα στραβα ματια μπροστα σε αυτο το θεμα συνεπως θα πρεπει να τις καταγγηλετε…αποφασιστε γιατι τα λεγομενα σας ειναι πολυ σοβαρα

          • Ο/Η ΜΑΥΡΟΚΑΡΔΟΣ λέει:

            ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΥΡΙΕ ΟΤΙ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΛΟΥΤΕΛΗ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΒΛΟΥΤΕΛΗΣ =ΧΡΗΜΑ=ΚΟΜΠΙΝΑ=ΕΥΚΟΛΙΑ.
            Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ
            ΥΓ. Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΕ ΣΚΑΡΤΗ (ΒΛΕΠΕ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ).ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο CURIUS

          • Ο/Η 19χρονο στραβαδι λέει:

            αγαπητε κυριε μαυροκαρδε
            απο τα λεγομενα σας διαπιστωνει κανεις οτι τρεφετε ενα προσωπικο μισος για τον κ. βλουτελη. εσεις καταλαβαινεται οτι προσβαλεται εναν ανθρωπο? καταλαβαινεται ποιες μπορει να ειναι οι συνεπειες αν θελησει ο συγκεκριμενος ανθρωπος να κινηθει εναντιων σας νομικα? προφανως το ονομα σας μαυροκαρδος (=μαυρη καρδια) θα επρεπε να ηταν μαυροχολος (=μαυρη χολη) για να συμπιπτει με τα λεγομενα σας

  9. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    επιτελους μια προσεγγιση στην σωστη κατευθυνση

    • Ο/Η curius λέει:

      ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΓΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟ ΤΩΝ ΒΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΡΧΩΝ ΕΧΕΙ ΝΕΚΡΩΣΕΙ

  10. Ο/Η Αλιευς λέει:

    Αγαπητοί Βρισσαγωτες , Βατεριανοι και Λοιποι

    Ιστορίες για να περνά η ώρα, παραπληροφόρηση ,ψέματα ,μισές αλήθειες, αφορισμοί, εξυπνάδες, μικρότητες, στενομυαλιά και γνώση και γνώμη επί παντός επιστητού , ο ΟΡΙΣΜΟΣ του ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ, και εδώ στο φόρουμ, στο μέγιστο βαθμό από κάποιους επώνυμους ,ανώνυμους, παρατηρητές και μη, βατεριανους και αμφισβητίες αυτών .
    Ας πούμε και λίγες αλήθειες μπας και ανοίξει το μάτι μας και δούμε μια άσπρη μέρα για εμάς και τα παιδιά μας.
    Με ΒΑΣΗ ότι το προϊόν που πουλάμε είναι τα ΒΑΤΕΡΑ (είναι ότι βλέπουμε και όχι ότι θέλουμε να κοιτάζουμε)
    1) Η Αρένα καλώς υπάρχει διότι ο τόπος χρειάζεται ΚΑΙ αυτά τα μαγαζιά (τόπος διασκέδασης της νεολαίας και όχι μόνον). Αλλά αν έχει πρόβλημα παρκινκ ας το λύσει με νόμιμο τρόπο πχ. νοικιάζοντας το παρακείμενο χωράφι από τον ιδιοκτήτη του, και όχι εκχερσώνοντας παρανόμως την ιδιοκτησία του γείτονα η οποία μπορεί να μην είναι οικοδομήσιμη έχει όμως το δικαίωμα της εκμετάλλευσης για οιανδήποτε λυόμενη κατασκευή η καντίνα κλπ….. (κανένας Δήμος δεν σταμάτησε με μπουλντόζες κανέναν ιδιοκτήτη διότι για τα εκτός σχεδίου υπεύθυνη είναι η κτηματική υπηρεσία).
    2) Η Αρένα είναι ακόμα ένα κερασάκι της τούρτας που λέγεται ΒΑΤΕΡΑ και ΟΧΙ η ίδια η τούρτα , όπως ένα κερασάκι είναι και τα κρινάκια ,τα πουλάκια, ο συνδυασμός λόφων με πεύκα η ελαίων (διαφορά στο πράσινο χρώμα )με το μπλε γαλάζιο της θάλασσας, τα ενοικιαζόμενα δωμάτια οι πελάτες των οποίων ενοχλούνται από ακόμα μια παρανομία του ιδιοκτήτη της Αρένα, κερασάκι είναι και οι παρακείμενες βίλες αξίας πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρω όπως μπορώ να κρίνω, και από αυτήν την τούρτα καλούμαστε όλοι όσοι έχουν περιουσία στην ευρύτερη περιοχή να πάρουμε το αναλογούν αλλά (ΝΟΜΙΜΟ)μερίδιο. ΑΝ κάποιοι ΔΕΝ κερδίζουν ΑΜΕΣΑ τουλάχιστον ας μην ζημιώνονται.
    3) Η παρανομία δεν έχει μέτρο ,μικρή η μεγάλη είσαι παράνομος ,και δίκιο δεν πρέπει να είναι αυτό που συμφέρει τον καθένα μας ξεχωριστά η μερικούς από εμάς αλλά αυτό που συμφέρει όλους .
    4) Έχετε μπερδέψει νομίζω την κερδοφορία μιας η μερικών επιχειρήσεων με την έννοια της προόδου και ευημερίας ενός τόπου.
    ΑΝΑΠΤΥΞΗ ενός τόπου ΝΟΕΙΤΑΙ
    (α) η προστασία του φυσικού και δομημένου περιβάλλοντος και
    (β) η βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων με την αναβάθμιση των συνθηκών διαβίωσης αυτών (ΟΧΙ όμως όπως την καταλαβαίνουν κάποιοι ,θιασώτες της εκάστοτε παρανομίας και χειροκροτητές και κλακαδόροι όσων τους κερνούν ένα καφέ τζάμπα) ΑΛΛΑ με ότι έχει σχέση με την Υγεία, την Πρόνοια,
    την Εκπαίδευση και το Περιβάλλον. Για όλα τα παραπάνω υπάρχουν χρηματοδοτήσεις και προγράμματα από το κράτος και την Ευρωπη ……και αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας κατά την γνώμη μου αν θέλουμε να δούμε ένα Καλύτερο Αύριο .
    Άλλωστε το Σήμερα είναι προϊόν του πως σκεφτόμαστε και πράττουμε μέχρι τώρα.
    5) κλείνοντας αυτήν την παράγραφο και θέλοντας να πιστεύω ότι κάποια πράγματα μπήκαν σε μιαν άλλη διάσταση από την προηγούμενη ,ΑΣ συγχαρούμε όλοι μας πράγματι τον Γιώργο και τον Γιάννη Χαχαδακη για την πολλή καλή δουλειά που έκαναν στα Βατερα , συνέχεια των προηγουμένων εξίσου σπουδαίων επενδύσεων ( και ΧΩΡΙΣ Παρανομίες που βλάπτουν τους συνανθρώπους τους και γείτονες) .Επίσης να Ευχηθούμε ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ σε όλους τους επιχειρηματίες των ΒΑΤΕΡΩΝ (συμπεριλαμβάνω και τον σημερινό ιδιοκτήτη του ΑΡΕΝΑ με την ευχή να σεβαστεί στο μέγιστο δυνατόν και τους άλλους επιχειρηματίες που ζημιώνονται από την ηχορύπανση)
    6) και τέλος ένα Ευχαριστώ στον Στρατή για την φιλοξενία μου στην σελίδα του εκ των προτέρων.

    Ο “Αλιεύς“

  11. Ο/Η Δημητρα Μπαλκιζα λέει:

    Μπραβο Αλιεα…αυτα που ειπες, δεν θα μπορουσα να τα πω καλυτερα….και κοντα στα δικα μου συγχαρητηρια στους επιχειρηματιες των Βατερων που συνεχιζουν να επενδυουν στα Βατερα σε αυτους τους χαλεπους καιρους θα συμβουλεψω το 19χρονο “στραβαδι” να παει να ξεστραβωθει οσον αφορα την διαφημηση των Βατερων η οποια απο το 1987 απο οτι ξερω εγω ( και οσο να πεις κατι παραπανω ξερω και εγω ) γινεται σχεδον αποκλειστικα απο τους ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ & ΕΝΟΙΚΑΖΟΜΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΒΑΤΕΡΩΝ και αποκλειστικα απο την τσεπη τους….και σε ολες τις πιθανες μορφες…π.χ. διαφημιστικα, εκθεσεις, ΙΝΤΕΡΝΕΤ κλπ κλπ…Η επαρση και αλαζονεια της νεοτητας !!!!! Κοινως η αλεπου 100 χρονων τ’αλεπδελ’ 110 !

    • Ο/Η Stratis λέει:

      Θεωρώ υποχρέωσή μου -ίσως απ’ την πριν τη συνταξιοδότησή μου ενασχόληση με τους νέους ανθρώπους- να υπερασπιστώ τον άγνωστο σε μένα δεκαεννιάχρονο που έγραψε την άποψή του για ένα θέμα που απασχολεί τον τόπο μας. Άσχετα αν συμφωνώ ή όχι με όσα γράφει, άσχετα αν έχει “ίδιο” όφελος ή όχι, το ότι καταθέτει την άποψή του -ακόμα και 100% λαθεμένη να είναι- δείχνει ότι κάθε άλλο παρά στραβάδι είναι. Στραβάδια είναι όσοι δεν έχουν άποψη για τίποτα. Στραβάδια είναι όσοι δεν ασχολούνται με τίποτα.

    • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

      ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ….ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΛΚΙΖΑ.

    • Ο/Η ανωνυμος λέει:

      θα ηθελα να ευχαριστησω τον κυριο στρατη για την υπερασπιση του δικαιωματος να εκφραζω την αποψη μου ανεξαρτητα αν ειναι σωστη ή λαθος. στη συνεχεια θα ηθελα να σημειωσω πως οταν αναφερομουν στην ελλειπης διαφημιση εννοουσα αυτο ακριβως που λετε και εσεις κ. μπαλκιζα. οτι δηλαδη ποτε δεν εγινε κατι οργανωμενο παρα μονο σκορπιες προσπαθεις οι οποιες ομως δεν αναφεροταν σε κρινακια και λουλουδια (τα οποια ωστοσο αξιζουν το σεβασμο και την προσοχη μας)… η προσπαθεια μου ηταν να τονισω την ανικανοτητα των τοπικων αρχων (χωρις να ανεφερομαι σε προσωπα και ατομα αλλά γενικος) παραθετοντας και το παραδειγμα του γηπεδου πετοσφαιρισης… ωστοσο αυτο δεν εγινε αντιληπτο. προφανως θα φταιει το χασμα γενεων!!

  12. Ο/Η Το τρίτο μάτι λέει:

    Αγαπητέ ανώνυμε. 
    Στα 19 σου χρόνια θα έπρεπε να είχες αντιληφθεί ότι για τα Βατερά έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια για την ανάπτυξή τους εδω και πολλά χρόνια.

    Μεγάλη προσπάθεια κυρίως από το κράτος ,που με λεφτά του κρατικού προϋπολογισμόυ έχει χρηματοδοτήσει την κατασκευή όλων σχεδόν των τουριστικών καταλυμάτων της περιοχής. 
    Ακόμη και η πισίνα που κατασκευάζουν οι αδελφοί Χαχαδάκη με λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων γίνεται. Με επιδότηση.

    Αλλά και όσοι έχουν ασχοληθεί με την ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή έχουν μοχθήσει για να πάει καλά το μέρος.
    Και αν προβάλονται αντιρρήσεις για την καταστροφή του οικοσυστήματος της περιοχής είναι γιατί αυτοί πονάνε το μέρος και όχι γιατί έχουν ανταγωνιστικά συμφέροντα με άλλους επιχειρηματίες.

    • Ο/Η ανωνυμος λέει:

      αγαπητε κ. τριτο ματι,
      μηπως αυτο ειναι το πραγματικο προβλημα?οτι δηλαδη ολες οι επενδυσεις ειναι με “ξενα” λεφτα και οτι οι ντοπιοι νοιαζονται μονο για την “αρπαχτη” του καλοκαιριου??!!οταν το 1989 (πριν ακομα εγω ερθω σε αυτον τον κοσμο) κατοικοι του πολιχνιτου θελησαν να επενδυσουν με δικα τους λεφτα στα βατερα βρηκαν την πορτα κλειστει απο τους ντοπιους “φεουδαρχες”… και ειμαι συμφωνος μαζι σας σε οτι αφορα την προστασια του φυσικου περιβαλλοντος αλλα γιατι η ευαισθησια σας σταματα στα κρινακια (που επαναλαμβανω αξιζουν την προσοχη και τον σεβασμο μας) και δεν συνεχιζει μεχρι τα δεντρα που καιγονται καθε χρονο και φετος με σκοπο να γινουν κτηματα?

  13. Ο/Η ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ λέει:

    ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ (ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ) ΠΟΥ ΣΚΩΤΟΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΥΥΞΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΟΥΤΕ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ.ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΩΝ ΒΑΤΕΡΩΝ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΣΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΠΑΛΑΘΟΥΣ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ (ΣΤΡΑΒΑΔΙΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

  14. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΑ ΚΥΡΙΟ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΔΙΠΛΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    • Ο/Η NIKOS λέει:

      ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ! ΤΟ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΒΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΕΝΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΕ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ.ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΑΔΙΑ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ
      ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

      • Ο/Η 19χρονο στραβαδι λέει:

        αγαπητε κυριε νικο και κυριε ανωνυμε
        τα λεγομενα σας ειναι πολυ σοβαρα γιατι απο οτι γνωριζω ο κυριος ζαφειριου εργαζεται στον δημο.συνεπως αφηστε τα υπουλα σχολια σας πισω απο τα ψευδονυμα και αν εχετε στοιχεια οτι οντως δουλευει και αλλου εκτος του δημου τοτε οδηγηστετον στην δικαιοσυνη… το συγκεκριμενο παλικαρι ισως και να νοιαζεται περισσοτερο απο εσας γιατι άλλο αγαπω τον τοπο μου και άλλο θελω ο τοπος μου να ειναι ετσι οπως θελω εγω

  15. Ο/Η ΣΤΡΟΥΜΠΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ λέει:

    Μπορεί να μην ανήκω στα πάλαι ποτέ βατεριανά παλικάρια αλλά σίγουρα επιθυμώ την ανάπτυξη της περιοχής πολύ περισσότερο από μερικούς δήθεν βατεριανούς.
    Θα ήταν φρόνιμο και σκόπιμο τα ανώνυμα σχόλια και οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί να εκλείψουν, καθώς όπως έχει δηλώσει πολλές φορές και ο Δάσκαλος άλλος είναι ο στόχος αυτής της ιστοσελίδας.
    Πρέπει επιτέλους να αντιληφθούμε όλοι μας είτε Πολιχνιάτες, είτε Βρισαγώτες, είτε Βατεριανοί ότι η περιοχή είναι ενιαία και την ανάπτυξή της θα πρέπει όλοι μας να τη δούμε ολιστικά. Σαφώς ανάπτυξη δεν είναι μόνο ο Μύλος, η Αρένα και όλα τα παρεμφερή καταστήματα αλλά όταν τα Σαββατοκύριακα τα Βατερά κυριολεκτικά βουλιάζουν και άλλοι επαγγελματίες θα έχουν όφελος.
    Βέβαια, θα βρεθούν κάποιοι που θα ισχυριστούν ότι δε θέλουν να βουλιάζουν τα Βατερά και επιθυμούν την “ησυχία” τους. Πρέπει να αντιληφθούμε ότι η παραλία μας έχει αλλάξει. Άλλωστε όσοι επιθυμούν την ηρεμία τους δόξα τω Θεώ 8 χιλιόμετρα είναι η παραλία.
    Σε καμία περίπτωση το παρόν σχόλιο δεν είναι για να υπερασπιστώ τα συμφέροντα κανενός επαγγελματία. Είναι αυτά που νιώθει ένας νέος που προσπαθεί και θέλει να δραστηριοποιηθεί στην περιοχή του αλλά σε κάποιους αυτό μάλλον δεν αρέσει.

    • Ο/Η ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΝ ΚΟΥΣΚΟΣ λέει:

      Καλησπέρα,

      Θέλω να συγχαρώ τον φίλο μου Παναγιώτη για τις απόψεις του και να συμφωνήσω μαζί του.Εδώ και μέρες παρακολουθώ μέσα από την σελίδα
      την διαφωνία και τους προβληματίσμους κάποιων για την Αρένα.Η συγκεκρίμενη επιχείρηση έχει αλλήλοσυνδέση το ονομά της με τα ωραία μας Βατερά, αλλά και εμείς οι νεότεροι έχουμε παρά πολλές εφηβικές αναμνήσεις.
      Περίσυ όλοι θαυμάσαμε το ωραίο μαγαζί που έφιαξαν οι ιδιοκτήτες του κάνοντας ανακαίνιση σε όλους τους χώρους του καταστήματος όπως οι τουαλέτες που δείχνουν σεβασμό στην υγιείνη των πελατών του.Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι καταστήματα σαν την Αρένα κάνουν καλό σε όλη την περιοχή διότι κοντά σε αυτό το κατάστημα θα δουλέψουν οι ταβέρνες ,τα ψιλικατζίδικα,τα βενζινάδικα διότι όλα αυτά είναι μια αλυσίδα.Το πιο σημαντικό για μένα όμως είναι ότι υπάρχει ένα νυχτερινό μαγαζί στο οποίο μπορούν να πάνε οι νέοι να διασκεδάσουν και δεν χρειάζεται να μετακινηθούν αρκετά χιλιόμετρα για να πάνε σε άλλα μέρη του νησίου για διασκέδαση, με όποια προβλήματα και κινδύνους συνεπάγεται σε αυτό. Εγώ θα συγχαρώ τους ιδιοκτήτες της συγκεκρίμενης επιχειρήσης διότι κατόρθωσαν να ανεβάσουν τον πύχη παροχών διασκέδασης στα Βατερά και να δημιουργήσουν έναν ανταγωνισμό με αποτέλεσμα και πολλές άλλες επιχειρήσεις να αναβαθμίσουν τις παροχές τους.Κλείνοντας θέλω να συγχαρώ τους αδερφούς Χαχαδάκη που και αυτοί δημιούργησαν κάτι νέο και όμορφο στα Βατερά.
      Υ.Γ Το μόνο που με ενοχλεί στο θέμα Αρένα είναι ότι το ενοίκιο της πηγαίνει στο δήμο Μυτιλήνης και όχι στο δημοτικό σχολείο Βρίσας…….Ευθύνη του πρώην δημάρχου….

  16. Ο/Η Stratis λέει:

    Αγαπητοί μου φίλοι αναγνώστες “του Πλάτανου” μου φαίνεται ότι για κάθε ξένο (και όχι μόνο) που διαβάζει τα σχόλια ανεβαίνει στα χείλη το πετυχημένο “έχ’ς ξειφύγ’;”. Με αφορμή ένα θέμα (και δεν είναι η πρώτη φορά, ούτε η ΑΡΕΝΑ η πρώτη αιτία) αρχίζει ένας αντίλογος που συνήθως δεν στηρίζεται σε επιχειρήματα, υποκινείται από ιδεοληψίες ή προσωπικά συμφέροντα, στη χειρότερη περίπτωση καλύπτεται απ’ την ανωνυμία και γι αυτό γίνεται πιο επαίσχυντος με αποτέλεσμα η κατρακύλα να μην έχει τελειωμό. Από σχόλια (και επαναλαμβάνω όχι μόνο απ’ το παρόν θέμα) θίγονται και υβρίζονται πρόσωπα από ανώνυμους αλλά μερικές φορές και επώνυμους σχολιαστές που όσα δίκια και να έχουν στις όποιες προσωπικές τους διαφορές δεν διαλέγουν το κατάλληλο βήμα και τον κατάλληλο τρόπο για να τα προωθήσουν. Είναι και οι ζέστες βλέπετε και το αίμα ανεβαίνει πιο εύκολα.
    Θερμά παρακαλώ όταν σας έρχεται η ιδέα να γράψετε κάτι για να ξεθυμάνετε καλύτερα ρίξτε μια βουτιά στην όμορφη θάλασσά μας (είτε στην ΑΡΕΝΑ είτε όπου αλλού) και απολαύστε τη δροσιά και τη χαλάρωση που μας προσφέρει.
    Σας ευχαριστώ για την κατανόηση.

  17. Ο/Η Αλιευς λέει:

    Αγαπητοί φίλοι του φόρουμ
    Ξεκινώ την κουβεντούλα μας με μερικές διαπιστώσεις αλλά και λίγες παραινέσεις προς όλους μας μόνο και μόνο για να αποφεύγουμε ανόητες παρεξηγήσεις που μεγαλώνουν το χάσμα μεταξύ υμών και ημών……
    1 ) φίλτατη Κα Μπαλκιζα , φαντάζομαι ότι τον όρο στραβάδι τον χρησιμοποιήσατε για να καταδείξετε την λιγοστές επί του θέματος γνώσεις του νεαρού φίλου και όχι για να τον μειώσετε, άλλωστε δεν βλέπω το λόγο για κάτι τέτοιο .
    2 ) Για τον νεαρό φίλο με όλη την αγάπη που έχω για τα νιάτα θα του εφιστούσα την προσοχή στα αληθινά γεγονότα και όχι στις συζητήσεις καφενείου.
    Αν κάποιος θέλει να επενδύσει σένα τόπο παρουσιάζει ΣΧΕΔΙΑ ,ΧΑΡΤΙΑ με ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, μιλά για ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ , ΧΡΗΜΜΑΤΑ (ΠΟΡΟΥΣ),ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,κλπ αλλά και κάνει προβλέψεις και προτάσεις για μελλοντική ανάπτυξης.
    Τέτοια πράγματα δεν είδαμε από κάποιον Πολιχνιατη που να τα απόρριψαν κάποιοι ανόητοι Βρισαγωτες ,ο όρος Ανόητοι είναι δικός μου και τελώ να δείξω το ΜΕΓΕΘΟΣ του ΛΑΘΟΥΣ που έγινε από ΠΟΛΙΧΝΙΑΤΕΣ 2 τουλάχιστον ΦΟΡΕΣ τα τελευταία χρόνια (βλέπε Θερμοπηγές επί προεδρίας Κατρανη αλλά και με τα Ιχθυοτροφεία του κόλπου που τάχα μόλυναν τον τόπο περισσότερο και από της Αποχετεύσεις των Καλλονιατων.
    3 )Στον Δημήτρη απαντώ ότι αν δεν το κάνει σκοπίμως να γυρνάει την συζήτηση εκεί που θέλει αλλά και να ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑ στο ερώτημα που δικαίως τίθεται και από εμένα ότι μπορεί κάποιοι να μην έχουν πάει στο ΑΡΕΝΑ τόσες φορές που θα ήθελε ο Δημήτρης αλλά αυτό δεν σημαίνει ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΑΡΕΝΑ αλλά ΟΥΤΕ και το ότι είναι λάτρεις ΜΟΝΟΝ των Ασπαλάθων και των χέρσων χωραφιών.(Ξεχνάς τα κρινάκια ,Προστατευόμενο είδος).
    Το ερωτημα λοιπον
    ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΝΩΝΤΑΙ Από την ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ- ΙΑ ΑΡΕΝΑ
    4 )Στον Θοδωρή η απάντηση μου είναι ότι η καθαρή τουαλέτα είναι υποχρέωση και ανάγκη ενός έξυπνου επιχειρηματία για να αύξηση τα κέρδη του και να αποφύγει κάποια πρόστιμα , δεν το έκανε για να τον ευγνωμονώ ούτε εγώ ούτε εσύ.
    Όσον Αφορά την σύνδεση που κάνεις της ηχορύπανσης με τα κέρδη των διαφόρων επιχειρηματιών θα σου φέρω ένα μικρό παράδειγμα για να σε προβληματίσει κάπως διότι δεν σε θεωρώ ανόητο (το ίδιο ισχύει για όλους όσους έχουν την ίδια γνώμη)
    ( Έξω από το σπίτι σου στα ΒΑΤΕΡΑ η στο ΧΩΡΙΟ η στην ΑΘΗΝΑ ανοίγει ένα μαγαζί που εμπορεύεται μηχανές μεγάλου κυβισμού και μαζεύονται κάθε βράδυ για 2-3 μήνες 30 μηχανόβιοι και μαρσάρουν για 3-4 ώρες κάθε Παρασκευο-Σαββατοκυριακο τις δε υπόλοιπες ώρες της νύχτας περιφέρονται ασκόπως τριγύρω για να δοκιμάσουν τις εξατμίσεις τους η τα λάστιχα τους και ανταλλάσσουν απόψεις. Και για να σε προλάβω: Ο θόρυβος που παράγεται ξεπερνά τις 30 μηχανές βάσει στοιχείων αλλά δεν θέλω να σε τρομάξω με το νούμερο

    Από Αυτή την Δραστηριότητα ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ όσοι προανέφερες (σουβλατζίδικα Περίπτερα, Βενζινάδικα αλλά και άλλοι που δεν ανέφερες (όπως οι νεκροθάφτες , έμποροι ναρκωτικών αλλα και αλλοι).
    ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΟΥ λοιπόν ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕΣ Την ΧΑΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ κάποιους γείτονες σου να κερδίζουν (το γειτονικό μαγαζί ΝΤΕ) προβάλλοντας με περίσσια αγάπη την ΟΧΙ και τόσο μακρινή Ανάμνηση της ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ, του ΓΚΑΖΙΟΥ και Της ΛΑΔΙΛΑΣ της μηχανής .
    Αν περνούσε από το χέρι του πατέρα σου Παναγιώτη νομίζω ότι ΑΚΟΜΑ θα τους έδερνε, αλλά εγώ ΘΕΛΩ και την δική σου γνώμη μιας και μιλάμε για το μέλλον και των δικών σου παιδιών .
    5 )Με μεγάλη ικανοποίηση διαπίστωσα ότι ο όρος Ανάπτυξη αρχίζει να γίνεται κατανοητός πλέον σε μερικούς από εμάς (θα ήθελα να γίνει σε όλους μας κάποια στιγμή).
    Αν γίνει δε και πράξη τότε θα έχω κερδίσει και τον πόλεμο.
    Περιμένω με χαρά την γνώμη σας για της θέσεις μου Αλλά ΚΑΙ τις Απαντήσεις σας στα ερωτήματα μου.
    Φιλικότατα
    Ο ΑΛΙΕΥΣ

    • Ο/Η ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΝ ΚΟΥΣΚΟΣ λέει:

      Αγαπητε ΦΙΛΕ ……. στο παραδειγμα που αναφερεις εχεις απολυτο δικιο. Αν ομως εχεις παιδια νομιζω θα συμφωνεις οτι ειναι προτιμοτερο να διασκεδαζουν κοντα στο σπιτι τους παρα να φευγουν χιλιομετρα μακρυα …… Οι εποχες που επεφτε ξυλο περασανε …..τα μυαλα εχουν πηξει ……και ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ειναι παππους……

  18. Ο/Η Δημητρα Μπαλκιζα λέει:

    Αγαπητε φιλε Αλιεα, παρακολουθω με αμεριστο ενδιαφερον την ανταλλαγη αποψεων για το διαχρονικο φλεγον θεμα “αναπτυξη Βατερων” και ειναι αποριας αξιον οτι ΜΟΝΟ εσυ καταλαβες το νοημα του σχολιου μου, οπως αναφερεσαι στα σημεια 1 & 2 του τελευταιου σχολια σου. Οι περισσοτεροι αλλοι ( επωνυμοι και ανωνυμοι ) ενοχληθηκαν περισσοτερο για την ευθεια και ντομπρα τοποθετηση μου ( γιατι αραγε ? ) παρα για την συνεχη απαξιωση των διαχρονικων προσπαθειων Ξενοδοχων & Ενοικιαζομενων ( αλλος λιγο , αλλος πολυ κατα το μετρο του δυνατου, συχνα μεμονωμενα η συμβαλλοντας σε πρωτοβουλιες διαφημησης απο Δημο ( παλαι ποτε ), Ενωση Ξενοδοχων, Περιφερεια, Σωματειο Ενοικιαζομενων , Επιμελητηριο κλπ κλπ ).
    για την διαφημηση των Βατερων και της περιοχης μας.
    Σκεφτηκα να κατσω και να γραψω μια αναλυτικη εκθεση επι του θεματος για την πληροφορηση ολων – αλλα καταλαβα οτι θα ηταν χαμενος χρονος και κοπος…..γιατι οι περισσοτεροι συνφορουμητες ενδιαφερονται περισσοτερο να πουνε την γνωμη τους ( = στειρα κριτικη , οχι επικοδομητικη συνδιαλεξη ) παρα να μαθουν ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ η ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ που ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ , ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ.
    Διατρεχοντας παλι τον κινδυνο να παρεξηγηθω – θα επαναλαβω μια παροιμια που εμαθα οταν ζουσα στα εξωτερικα. Οι γνωμες ( = στειρα κριτικη , οχι επικοδομιτικη συνδιαλεξη ) ειναι σαν τους ομφαλους, ολοι τους εχουμε αλλα ειναι παντελως αχρηστοι.

  19. Ο/Η Μιλτιαδης Κοντος λέει:

    μετα την στεναχωρια για την ηττα της εθνικης ομαδας προσπαθησα να ξεχαστω διαβαζοντας τα σχολια στα vatera.gr.. δυστυχως δεν τα καταφερα διαβαζοντας ορισμενα σχολια μικροσυμφεροντων που πετροβολουσαν κυριολεκτικα το Αρενα. να ειναι συμφεροντα αραγε, ή βλεπουμε το δεντρο αντι το δασος? μπορει και τα δυο… τα λεω αυτα γιατι ειχα αρκετο καιρο να ερθω στο χωριο και μου εκανε μεγαλη εντυπωση η συζητηση που ειχα στο εξωτερικο απο καποιους ξενους που επισκευθηκαν τα βατερα περισυ. ηταν ενθουσιασμενοι με το χωριο μας. συγκινηθηκα παρα πολυ διοτι ειναι ωραιο να ακους τετοια λογια οταν εισαι μακρια απο τον τοπο σου. μου ελεγαν ποσο ωραια περασαν με τα παιδια τους και αυτο το οφειλουν στο Αρενα και στο πλωτο παρκο που υπαρχει εκει. επισης τους εκανε εντυπωση το οτι η εισοδος στο πλωτο παρκο ηταν δωρεαν και το παγωτο κοστιζε μολις 1.50 ευρω… λοιπον ας σταματησουμε να μιλαμε για οικονομικα παιχνιδια και αισχροκερδιες οσον αφορα τις επιχειρησεις των βατερων λαμβανοντας υποψιν πως εχουν να δουλεψουν μονο 2 μηνες τον χρονο. θα ηθελα οπως ο στρατης σε προηγουμενο του αρθρο του να συγχαρω και εγω τους Χαχαδακιδες για την συμβολη τους στη αναπτυξη των βατερων. θα ηθελα ομως να πω πως αξιζουν συγχαριτηρια στον ιδιοκτητη του Αρενα που χωρις δικη του ιδιοκτησια κατορθωσε να κανει αυτη την επιχειρηση την σημαια των βατερων χωρις καμια επιδοτηση ή βοηθεια απο την πολιτεια. ευχομαι και οι αλλες επιχειρησεις των βατερων να μιμηθουν το Αρενα ως προς τις προδιαγραφες του οσων αφορα τουαλετες, αποδυτηρια ,ντους και αλλα. ειμαι σχεδον 5 μηνες εδω και περπαταω καθημερινα στην παραλια των βατερων απο λιμναρια μεχρι μιριχια. μου αρεσει παρα πολυ η φυση, δεν διεκρινα ομως κρινακια ή φωλιες απο θαλασσοπουλια που στο σχολιο του ο αγνωστος συγχωριανος μας αναφερεται…αντιθετως μπουκαλια σκουπιδια αστιβιες και αγκαθια που σε ορισμενες περιπτωσεις δυσκολευουν την προσβαση στην θαλασσα…μας πειραξε που το αρενα καθαρισε ενα μερος απο αγκαθια και αστιβιες για να μπορουμε να παρκαρουμε και να μην κλεινουμε τους δρομους .ας βαλουμε λοιπον κατω την κοινη λογικη. οι νομοι ειναι για να μας εξυπηρετουν και οχι το αντιθετο. αντι να πυροβολουμε το Αρενα που ειναι η σημαια των βατερων τουλαχιστον για την νεολαια μας, αγαπητοι οικολογοι συνχωριανοι επωνυμοι και μη, καντε κατι για το περιβαλλον και τα βατερα. ελατε ολοι μαζι να συμβαλουμε στον καθαρισμο της παραλιας. εγω προσφερομαι οποτε θελετε.
    Μιλτιαδης Κοντος
    ΥΓ.
    περιμενω απαντηση.
    για τον καθαρισμο της παραλιας εννοω. οτι αλλο δεν με ενδιαφερει.

    • Ο/Η noname λέει:

      kala ta les esi kirie Miltiadi an kai fenetai oti an kai zis stin Australia den xeris kai polla gia ta magazia tis perioxis mas kai an douleboun sosta i oxi.
      stn Aystralia ena katastima san tin Arena exi nabagososti! edo oxi!
      to nisi ine poli mesa gia na pan paidia kai an gini mia strabi pios tha ftei??
      xeris posa pedia perisi epathan molinsi?? xeris oti me to pou febgoun i episkeptes prepi sto nisi na gini apolimansi gia ola ta mikrobia pou afini o kathenas ekei?? DE XERIS.opote mi les an de xeris
      oso gia ta krinakia kai ta poulakia eki pou de iparxoun tetia magazia an kanis mia bolta tha bris pola

      • Ο/Η Γιώργος λέει:

        Κ. noname αφήστε το τι ξέρει ο Μιλτιαδις και κοιτάξτε να μάθετε εσείς κάποια πράγματα γιατί είναι άδικο να επιτήθεστε στο ΑΡΕΝΑ με ψέματα…α)Το πλωτό πάρκο έχει ναυαγοσώστη, β) Για ποιά μόλυνση μιλάτε ακριβώς? μπορείτε να μας το εξηγήσετε αυτο? (ελπίζω να είστε γιατρός για να μας τα πείτε και καλά γιατί αυτό που υποστιρίζετε είναι πολύ σοβαρό) ..γ) Το πάρκο καθαρίζεται καθημερηνά και άν είχατε προσπαθήσει να πάτε θα είχατε παρατηρήσει ένα μεγάλο λάστιχο που υπάρχει εκεί για αυτόν ακριβώς τον λόγο…έχω έναν αδεφό 6 χρονών που ανεβαίνει στο πάρκο σχεδόν καθημερίνα!! Άν υπήρχε κίνδυνος να πάθει κάτι δεν θα τον ανέβαζα ούτε εγώ, ούτε ο πατέρας μού (ΜΕΝΙΟΣ) επομενως αφήστε τη σηυκοφαντική δυσφήμιση του πάρκου….

        ΥΓ. Επιτέλους γράψτε με ονόματα..μη ντρέπεστε για αυτά που λέτε

        • Ο/Η Αλιευς λέει:

          Μπράβο Νεαρέ ΓΙΩΡΓΟ .
          Η Απάντηση σου και σωστή είναι, αλλά και μέσα στα πλαίσια της σωστής συμπεριφοράς .
          Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ ότι ΟΤΙ η οιαδήποτε καταγγελία πρέπει να στηρίζεται σε αληθινά γεγονότα αλλιώς να μην γίνετε καθόλου , η καφενειακη συζήτηση κάτω από τον ΠΛΑΤΑΝΟ η το ΡΥΧΙ.
          Η Ανωνυμία βοηθά όταν όσα λέγονται είναι αυτά που θα ήθελες να πεις Και ΔΕΝ τα λες στον ΦΙΛΟ σου για να μην τον στεναχωρήσεις ΙΣΩΣ…

  20. Ο/Η Αλιευς λέει:

    Αγαπητοί φίλοι φορουμήτες

    Μια τελική ανάλυση για το θέμα ΑΡΕΝΑ – ΒΑΤΕΡΑ και πάμε παρακάτω γιατί κουράζει.
    Κάνοντας έναν απολογισμό των όσων ειπώθηκαν κατέληξα στο συμπέρασμα ότι έχουμε πολύ δρόμο να καλύψουμε μέχρι να μάθουμε να ξεχωρίζουμε πρόσωπα καταστάσεις αλλά και πράξεις.
    Όταν άρχισα την κουβέντα στο πρώτο μου Πόστ είπα ότι το ΑΡΕΝΑ είναι ΕΝΑ ακόμα κερασάκι στην ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΡΤΑ που λέγετε ΒΑΤΕΡΑ και αν θέλετε την γνώμη μου το ΚΑΛΥΤΕΡΟ κερασάκι στο θέμα Διασκέδαση στα ΒΑΤΕΡΑ και εφέτος όπως και πέρυσι.
    Ο συγκεκριμένος Επιχειρηματίας δε, όπως όλοι ξέρουμε έχει ένα ακόμα πολύ καλό μαγαζί στον τόπο μας, τον ΜΥΛΟ με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και στον πελάτη .
    Και εκεί έχει πρόβλημα παρκινκ αλλά ευτυχώς δεν γκρέμισε κανένα γειτονικό σπίτι ( εντάξει-εντάξει, Αστειεύτηκα ) .
    Άρα οι ικανότητες του ΜΕΝΙΟΥ είναι μεγάλες και είμαι σίγουρος ότι βλέποντας το θέμα καλύτερα και καταλαβαίνοντας ότι κάνοντας εχθρούς στον μικρό τόπο που ζούμε το μόνο που καταφέρνει είναι να κάνει πλουσιότερο τον νομικό του σύμβουλο κατά μερικά χιλιάρικα (και χωρίς απόδειξη είμαι σίγουρος) και κάποιοι από εμάς τους ντόπιους να μην λέμε και τα καλύτερα λόγια για τα μαγαζιά του και ίσως και για τον ίδιο .
    Θα του πρότεινα λοιπόν την αλλαγή τρόπου σκέψεις αντιμετώπισης του προβλήματος παρκινκ και ηχορυπάνσεως που ίσως του κοστίσουν αρχικά λίγο παραπάνω αλλά σε βάθος χρόνου θα έχει ουσιαστικό κέρδος.
    1) Να αναζητήσει τον ιδιοκτήτη του γειτονικού κτήματος και να του προσφέρει τον καθαρισμό του χτήματος του και ένα συμβολικό ποσό για κάθε χρόνο που θα το χρησιμοποιεί σαν χώρο στάθμευσης. Από αυτή την κίνηση τα οφέλη θα είναι ουσιαστικά για όλους, διότι όχι μόνο θα κερδίσει ο ιδιοκτήτης ένα μικρό ποσό αλλά θα έχει και ένα καθαρό χωράφι από ξερόχορτα χωρίς να κινδυνεύει από φωτιά ούτε αυτό, αλλά ούτε και η διπλανή βίλα του Χατζόπουλου, ο δε Μένιος θα γλιτώσει τα ποσά που δίνει τώρα αλλά και στο μέλλον για τις εκχερσώσεις στο Κράτος αλλά και στον νομικό του σύμβουλο ,επίσης θα αποφύγει την όξυνση με τους γείτονες ΑΛΛΑ και ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ οι υπόλοιποι θα μπορούμε να χαρούμε ακόμα και τα κρινάκια.
    2) Για την ηχορύπανση ξέρει πολύ καλά τι να κάνει και με ένα μικρό ποσό μπορεί να το λύσει. Επίσης μια καλύτερη επίβλεψη από τον ίδιο στην τήρηση από τον DJ του σχετικά με τα μπάσα της μουσικής επένδυσης ΙΣΩΣ βοηθούσε λίγο περισσότερο.
    ΛΕΜΕ λοιπόν ΝΑΙ στην ΑΡΕΝΑ , ΝΑΙ στην πολύ καλή προσπάθεια που κάνει ο Μένιος να κρατήσει το Μαγαζί του σε υψηλά στάνταρτς
    ΑΛΛΑ λέμε ΟΧΙ στις περιβαντολογικες του παρεμβάσεις που καθόλου δεν ωφελήσανε ούτε τον ίδιο (βλέπε ξήλωμα των πλακών , εκχέρσωση θάμνων αλλά και λουλουδιών , καταπάτηση γειτονικού χτήματος κλπ) αλλά ούτε πρόσφεραν κάτι στον τόπο και σε εμάς αντίθετα έπληξαν το περιβάλλον ΑΛΛΑ λέμε ΟΧΙ και στην ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ που αφαιρεί χρήματα από τις τσέπες άλλων επιχειρηματιών που λειτουργούν νόμιμα αλλά ίσως και γειτόνων αφού όπως ξέρουμε ο ήχος μεταδίδετε μέχρι τον Άγιο Φωκά αρκετά δυνατά .

    • 3) σε όλους εμάς τους υπόλοιπους θα έλεγα ότι ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΓΑΠΟΥΜΕ , ΑΛΛΑ και πάντα να αναζητούμε τρόπους Αξιοποίησης ΤΟΥ με τον καλύτερο τρόπο για όλους και όχι για ένα μικρό συμφέρον το όποιον και πρόσκαιρο θα είναι και δεν εξασφαλίζει με τίποτα ένα καλύτερο ΑΥΡΙΟ για εμάς, αλλά ούτε και για τα παιδιά μας. Αυτό επιτυγχάνετε μέσα από την διαρκή αναζήτηση στην γνώση αλλά και με την ευρύτητα πνεύματος και καλής θέλησης που πρέπει να δείχνουμε.
    • ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    • ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    • ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    • ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΜΩΝΟΥΜΕ

    Ο ΑΛΙΕΥΣ

  21. Ο/Η Το γελαστό παιδί λέει:

    Κύριε Αλιέα,
    Διάβασα το ξεχωριστό κείμενό σου με το μειδίαμα στα χείλη.
    Γράφεις και συστήνεις και προτείνεις ιδέες στον ιδιοκτήτη του ΑΡΈΝΑ λες και μιλάς σε κάποιον χτεσινό !
    Όλα όσα έγραψες και πρότεινες τα ξέρει. Και ακόμη περισσότερα. 
    Όπως πχ οτι έχει μηδενίσει την αξία της γης γύρω, τριγύρω και σε μεγάλη απόσταση απ το μαγαζί του. (Ποιός να αγοράσει οικόπεδο για να φτιάξει σπίτι όταν ξέρει ότι τα καλοκαίρια δεν θα μπορει να κοιμηθεί;)
    Απλά δεν τον ενδιαφέρει ! Τίποτα δεν τον ενδιαφέρει. Ούτε νόμιμος δεν τον ενδιαφέρει να είναι. Του κοστίζει φτηνότερα να είναι (κι αυτός ) παράνομος στην Ελλάδα του 2012 .
    Θα πορεύεται όπως ΚΟΝΟΜΆΕΙ και όσο ΚΟΝΟΜΆΕΙ. 
    Αυτή είναι η θρησκεία των επιχειρηματιών της νύχτας.Μην προσδοκάς ευαισθησίες και αίσθημα συλλογικότητας.
    Δεν υπάρχει χώρος για τέτοιες συμπεριφορές. Δυστυχώς…

    • Ο/Η Αλιευς λέει:

      Αγαπητό Γελαστό Παιδί

      Χαίρομαι που μέσα από το κείμενο μου σου πρόσφερα ένα ακόμα μειδίαμα όπως και σε αρκετούς άλλους φαντάζομαι αλλά ο στόχος δεν είναι ΤΟΣΟ ο Μένιος όσο, ΟΛΟΙ οι ΑΛΛΟΙ που κρύβουν το κεφάλι τους στην άμμο.
      Αλλά και ο Μενιος κρινετε και θα κριθει και δεν θα μπορεί ίσως αργότερα να πει ότι ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ?

  22. Ο/Η ΙΔΕΑ λέει:

    ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΑΗΔΙΑ …Η ΣΕΛΙΔΑ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΡΟ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑΔΑΣ ,Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΣΤΑ ΒΑΤΕΡΑ , ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΔΕΚΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΩΝ ΒΑΤΕΡΩΝ(πολυ πιθανο) ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ…. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ… ΤΗ ΒΑΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ…ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ

  23. Ο/Η Αλιευς λέει:

    Κάποιος είπε: Όλους μπορώ να τους νικήσω Τον ΒΛΑΚΑ ποτέ , Η Βλακεία είναι ανίκητη.
    Έχετε καμία ΙΔΕΑ ποιος ;
    ΔΕΝ σου δώσαμε κάτι να φας ΑΜΑΣΗΤΟ κύριε (ανώνυμε) ΙΔΕΑ , αν διαφωνείς με κάτι πες μας της απόψεις σου και θα τις ακούσουμε με προσοχή , αν έχεις να καταγγείλεις κάτι το ίδιο,
    ΠΕΣ Ονόματα αφού ΜΟΝΟΝ ΕΣΥ γνωρίζεις τις Αλήθειες αυτού του τόπου…..
    ΕΧΕΙΣ Επιχειρήματα ; ή Είσαι ΣΚΕΤΟΣ ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ ;;;;;

    • Ο/Η ΙΔΕΑ λέει:

      Αγαπητέ μου (Αλιευς) αν και με τα γραφόμενα σου συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό, βλέπω οτι ενοχλήθηκες , εγω σχολίασα το (μαράζι) της ανωνυμίας , φέρνοντας ενα παράδειγμα που μπορεί να μην είναι μακριά απο την πραγματικότητα,και βλέπω οτι ενοχλήθηκες , ψάχνω να βρω τι μπορεί να σε ενόχλησε….

      Μπορεί να εχεις σχέση με την καταστροφή του δημοτικού φωτισμού στα βατερα
      Μπορεί η μέχρι τώρα πορεία σου στην κοινωνία να μην εχει καμία σχέση με τα γραφόμενα σου
      Μπορεί για κάποιο άλλο λόγω, να ειναι απαγορευτικό να γράψεις με το όνομα σου
      Εαν πάντως γράψεις ξανά με ψευδώνυμο, η απαντήσεις με κάποιο άλλο , σημαίνει οτι κάποιος απο τους παραπάνω λόγους είναι υπαρκτός, και απο

      Αλιεύς γίνεσαι Αλιεύσιμος….

      Κάποιος είπε. Καλύτερα να σε λένε ΒΛΑΚΑ παρά ΞΥΠΝΙΟ……..

      • Ο/Η Αλιευς λέει:

        Απαντώ στην ΙΔΕΑ διότι δεν μου αρέσει να αφήνω κενά και όχι γιατί θεωρώ ότι είναι ανάγκη να δικαιολογηθώ .
        Φίλε μου είσαι βαθιά νυχτωμένος αν νομίζεις ότι ενοχλήθηκα για ένα κάποιο από τα ΙΣΩΣ που αναφέρεις.
        ΑΝΤΙΘΕΤΑ βλέπω ότι πολλοί ενοχλήθηκαν από αυτά που γράφω διότι όλοι προσπαθείτε να μάθετε ποιος είμαι ΑΝΤΙ να ασχοληθείτε με αυτά που γράφω.
        Πρώτος και καλύτερος ΕΣΥ , ξεκινάς την τοποθέτηση σου με την λέξη ΑΗΔΙΑ και ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ σε ένα κείμενο που δεν προσβάλει κανέναν, αντιθέτως με επιχειρήματα και παροτρύνσεις προσπαθεί να δώσει λύσεις ,να αφυπνίσει συνειδήσεις , να βοηθήσει τον συνάνθρωπο και να τον κάνει συνοδοιπόρο σένα καλύτερο ΑΥΡΙΟ.
        Δεν έχω Άλλους στόχους και αν εσύ πιστεύεις το αντίθετο, δικαίωμα σου.
        Επιπρόσθετα δεν είδα ΟΥΤΕ ΜΙΑ τοποθέτηση σου για όσα γράφω ,όπως άλλωστε και ζήτησα (θετική η αρνητική ) παρόλο που εσύ μας γράφεις ότι με αρκετά συμφωνείς.
        Έχεις καμιά ΙΔΕΑ για το Που ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ λοιπόν ;
        Η ΘΑ περιμένω καμιά απάντηση επί ματαίω όπως από τον ΔΗΜΗΤΡΗ….
        Και μιας και μιλάς για πολλά ψευδώνυμα ΜΗΠΩΣ λέω ΜΗΠΩΣ Είσαι ένα και το Αυτό ΠΡΟΣΩΠΟ διότι ξαφνικά σταμάτησε να ποστάρει και εσύ πήρες την σκυτάλη.
        ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ η Απάντηση μου είναι ότι δεν κάνω δημόσιες σχέσεις ούτε θέλω να επιβάλω την γνώμη μου, όμως επειδή δεν μου αρέσουν οι συμβιβασμοί που δυστυχώς επιβάλλονται στη κοινωνία μας προτιμώ να κάνω τους ελάχιστους.
        Κλείνοντας λοιπόν θα επαναλάβω ακόμα μια φορά,
        ΠΕΣ Ονόματα αφού ΜΟΝΟΝ ΕΣΥ γνωρίζεις τις Αλήθειες αυτού του τόπου…..
        ΕΧΕΙΣ Επιχειρήματα ; ή Είσαι ΣΚΕΤΟΣ ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ ;;;;;
        Και θα προσθέσω ːδεν θέλω να σε προσβάλω προσωπικά και ούτε με ενδιαφέρει να το κάνω αλλά ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ τις ΙΔΕΕΣ σου Και τον τρόπο που Αυτές ΔΙΑΤΥΠΩΘΗΚΑΝ.

  24. Ο/Η Stratis λέει:

    Άντε και να δούμε ρε παιδιά !!!!
    Τελικά με πείσατε να γράψω με ψευδώνυμο, που δεν έχει καμία σχέση με το ποιος είμαι ( δεν είναι και τόσο δύσκολο να το καταλάβει κανεις )αλλά κάνω με την σειρά μου μία προσπάθεια να πεισθεί ο κος Νικέλλης να πάρει θέση ίσως και με την διαγραφή ακόμη των ανώνυμων σχολίων. Θα χρησιμοποιήσω και εγώ το ψευδώνυμό του.
    Τελικά μέσο του blog γίνεται μία προσπάθεια από κάποιους να χαθεί η ουσία μιας ανταλλαγής απόψεων των αναγνωστών . Και αυτό βασικά ξεκινάει από την κακή χρήση της ανωνυμίας που φυσικά και κάποιοι που έχουν πρόσβαση και βλέπουν το mail του καθενός μας ίσως και γνωρίζουν ποιος κρύβει την ανωνυμία του αλλά με τους υπόλοιπους τι γίνεται ??? Και θα μου πείτε ότι είναι αδιάφορο αλλά τελικά εκτός του να βελτιώνουμε την συντακτική μας δυνατότητα όσοι γράφουμε προσπαθούμε με αυτόν τον τρόπο να επικοινωνήσουμε με τον συγχωριανό μας και με τον άνθρωπο που έχει μαζί μας τον έναν και κοινό στόχο την ανάπτυξη και την βελτίωση συνθηκών διαβίωσης και επικοινωνίας.
    Αυτός που βάζει το όνομά του κάτω από το σχόλιό του φυσικά και εκτίθεται με τις απόψεις που παραθέτει γιατί είναι ο καθένας από εμάς που προσπαθεί να εκφράσει το παράπονό του ή την ευχή του και μέχρι εδώ καλά. Πρέπει όμως και από τους άλλους τους ανώνυμους αναγνώστες να τύχει ενός σεβασμού. Σε διαφορετική περίπτωση κε Αλιέα ( η γιέ αλιέα ) να σου βροντοφωνάξω ότι και εγώ σε παραδέχομαι για όλα όσα λες και σίγουρα έχεις μεγάλο δίκιο που δεν πουλάς όπως θα ήθελες την πραμάτεια σου γιατί η ηχορύπανση δεν αφήνει τους πελάτες σου να κοιμηθούν αλλά θα ήθελα να ξέρω το όνομά σου για να φωνάξω και εγώ με την σειρά μου μέσο της σελίδας πως αυτόν τον αλιέα ξενοδόχο πρέπει όλοι μας να στηρίξουμε. Αυτή είναι η δύναμή μου μέσα στο vatera.gr και η ανωνυμία σου μου την στερεί.
    Δεν θεωρώ ότι σε βοηθάω αν σε παραπέμψω στο γνωστό Χαλίφη στην θέση της Χαλίφη που γνωρίζει το κόλπο ότι όλες και είναι πραγματικά όλες οι εγκαταστάσεις κάτω από τον δρόμο ηλεκτροδοτούνται παράνομα, οπότε μία καταγγελία του στην ΔΕΗ και τέλος η ηχορύπανση. Δεν είναι εκεί το νόημα !!!!
    Εμφανίζονται και κάποιοι τύποι όπως εσύ φίλε αλιέα που ανταποκρινόμενος στο σχόλιο του Θοδωρή Παν. Κούσκου του απαντάς για μηχανουργεία , μηχανές ξυλοδαρμούς κλπ. Ενώ πραγματικά εγώ που διαβάζω ανελλιπώς τα σχόλιά σου έβγαλα το συμπέρασμά μου που είναι και εποικοδομητικό σε αυτά που υποθέτω ότι ζητάς ( προφανώς κάτι ζητάς από εμένα που είμαι βριασγώτης, γείτονας , εχθρός σου , φίλος σου κλπ και διαβάζω τα σχόλιά σου) , αλλά από την άλλη μεριά απαξιώνεις τα σχόλια κάποιου που είναι και αυτός ένας από τους ίδιους αναγνώστες και εκεί η μπάλα έσκασε.
    Δεν θα ασχολούμουν με το να γράψω αν δεν διάβαζα από την κα Μπαλκίζα το σχόλιο πως ότι λίγοι είναι αυτοί που καταλαβαίνουν στο σύνολο τις τοποθετήσεις της. Όχι δεν είναι έτσι φίλη Δήμητρα. Και εγώ συμμερίζομαι αυτά που θέτεις και καταλαβαίνω ότι γουστάρεις πολύ να δεις ψηλά τον τόπο μας και προφανώς να αυγατίσει και ο κόπος σου βλέποντας την επένδυσή σου και ο κόπος σου να ανθίζει.
    Αλλά είναι τρελό να λες τη άποψή σου και να τρως μια κανονιά από τον χ άγνωστο που σαν αποτέλεσμα έχει να πεις , τι θέλω εγώ και ασχολούμαι ??? με τα στραβάδια, άσχετους κλπ. Και αλλοίμονο να υποθέσουμε ότι η ανωνυμία κάτω από το σχόλιο που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΙΒΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ.
    Και από την άλλη έχουμε και το φαινόμενο να βλέπουμε κάποιον αναγνώστη να θέτει το πρόβλημά του στο Blog πχ με το μουσείο να γίνεται χαμός με σχόλια διάφορα, επώνυμα και ανώνυμα και στο τέλος αφού κάποιοι ενεργοποιούνται και το θέμα λύνεται να μην ακουστεί ούτε ένα ευχαριστώ. Και αν ο ίδιος που ζητάει την λύση του προβλήματος δεν θεωρεί ότι πρέπει να πει ευχαριστώ έστω μία δήλωση από την ανύπαρκτη τοπική εξουσία.
    Μία πλήρη απογοήτευση λοιπόν γιατί μάθαμε όλοι μας να περπατάμε ανάμεσα στις πρόκες και να κοιτάμε τον ουρανό.
    Να μου επιτρέψετε να κάνω ένα συνολικό σχολιασμό για την επαγγελματική ανάπτυξη στον τομέα διασκέδασης της περιοχής μας. Θα ξεκινήσω από το σχόλιο του κου Κόντου. Στην Αυστραλία λοιπόν από τα λίγα που γνωρίζω τέτοια μαγαζιά που παραβιάζουν το σύνολο της ποινικής, φορολογικής και διοικητικής νομοθεσίας δεν υπάρχουν ούτε στα παραμύθια. Εκεί από όσο γνωρίζω όταν κάποιος έχει μία παράβαση πχ πολεοδομική θα του έρθει το πρόστιμο απευθείας από το κράτος με αποδεικτικό την φωτογραφία του δορυφόρου. Εγώ έφταιξα με ένα φίλο ένα κλαμπ στο Μαϊάμι και πήραμε άδεια μουσικής μετά από δύο χρόνια με κόστος 250.000 $. Εκεί για να πουλήσεις ποτό και διασκέδαση θα πάρεις 40 άδειες.
    Και θα συνεχίσω ρωτώντας όλους μας γιατί μέχρι σήμερα δεν ρίξαμε ευθύνες σε αυτούς που στήσανε αυτά τα μαγαζιά που είναι διάσπαρτα στα Βατερά πχ πριν το ξενοδοχείο ΕΙΡΗΝΗ. Αυτές τις ιδιοκτησίες κάποιοι τις είχαν και ίσως συνεχίζουν να τις έχουν όπως επίσης και η λειτουργία τους είναι απ΄ αρχής στον αέρα. Εγώ θυμάμαι το Αρένα όταν δεν είχε ούτε ρεύμα και υποθέτω ότι όλο αυτό το club έχει στηθεί όπως όλες οι επιχειρήσεις του κόσμου πάνω σε μία σύμβαση, ένα μισθωτήριο κλπ. Όλα αυτά στην Αρένα όπως και στο club 12 μίλια στη διάρκεια των ετών ποιος τα άλλαξε γιατί από μόνα τους όλα αυτά που σήμερα ζούμε δεν έγιναν ???? Αν δεν κάνω λάθος το μαγαζί του Ρουκουνιώτη είναι νοικιασμένο από κάποιους επιφανείς συγχωριανούς μας. Και αυτοί για μένα είναι εξίσου ίσως και παραπάνω υπεύθυνοι.
    Αντίστοιχα και στην Αρένα κάτι τέτοιο συμβαίνει και ο λόγος είναι ένας . Αυτοί που έχουν αυτές τις ιδιοκτησίες και είμαστε εμείς οι χωριανοί δεν σεβόμαστε τον χαρακτήρα που θέλουμε να έχει ο τόπος μας. Φταίει ο Μένιος που έκανε την μπίσνα με το Αρένα και καταπατάει ρυπαίνει κλπ, αλλά εξίσου υπεύθυνοι είναι και αυτοί που κάθονται σε μία άδεια προ 30 ετών και αν δεν κάνω λάθος είναι αυτοί που έχουν ακόμη στο όνομά τους της εταιρία Αρένα. Δεν κονομάνε λοιπόν μόνο οι δικηγόροι αλλά και πολλοί άλλοι και μαγκιά τους. Είναι όμως δυνατόν σε μία παραλία 10 χιλιομέτρων να μην έχει επέμβει η πολιτεία να οριοθετήσει ζώνες χρήσης.???
    Σας διαβεβαιώνω ότι και ζώνες χρήσης υπάρχουν και νόμοι υπάρχουν γα τα μαγαζιά τύπου αρένα και θα εφαρμοστούν αρκεί εμείς που ζούμε στον τόπο αυτό να απαιτούμε να διοικούμαστε σωστά. Και σαφώς εμείς που χαλαρώνουμε διαβάζοντας το vatera.gr πρέπει όχι να χτυπιόμαστε μεταξύ μας αλλά να θέτουμε τα όριά μας . Θέλουμε να υπάρχει διασκέδαση αλλά να είναι νόμιμη.
    Φίλοι είναι γεγονός ότι τα Βατερά ξεκίνησαν και ακόμη τα πράγματα είναι ελεγχόμενα. Ο Μένιος και κάθε Μένιος δεν θα είχε κανένα πρόβλημα αντί να πληρώνει τις γνωστούς άγνωστους διάφορους ιδιοκτήτες, δικηγόρους μηνύσεις αυτόφωρα κλπ , να μπει στην διαδικασία να κάνει ένα μαγαζί στο τέλος της παραλίας και να δραστηριοποιηθεί εκεί.
    Και από την άλλη μεριά μέσα σε όλη αυτή την παρανομία να παίρνει ο ιδιοκτήτης της αρένας που λέγεται σχολείο Δήμος κλπ σαν ετήσιο ενοίκιο τις εισπράξεις μίας μέρας !!!!!!!!!!!!Το τρίπτυχο είναι ένα. ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΕΠΕΝΔΥΣΗ-ΣΕΒΑΣΜΟΣ.
    Και αυτό θα επιτευχθεί κυρίως αν τις βασικές επενδύσεις τις κάνουν ντόπιοι μέχρι και σαν τον φίλο Μένιο εφόσον μπορούν αλλά και αν μπορούν θα πρέπει και να πεισθούν να θέλουν να επενδύσουν με βάση το παραπάνω τρίπτυχο . Γιατί ο άλλος δρόμος θα έχει στο τέλος του το φαλιράκι στην Ρόδο ή την Ερεσό στην Λέσβο που οι ντόπιοι φτιάχνουν σπίτια 10-15 χιλιόμετρα μακριά από την παραλία.
    Προχθές γνώρισα τον κο Σκαφίδα και ακούγοντας την ιστορία της επένδυσης του στο κομμένο ράχτο τρελάθηκα. Και πραγματικά σας λέω ότι αν προχωρούσε αυτό το έργο σήμερα όλα τα χωράφια-οικόπεδα θα είχαν αξιοποιηθεί ή θα είχαν πενταπλάσια αξία από αυτή που είχαν τα ακίνητα πριν την κρίση και ίσως ξαναποκτήσουν μετά από 20 χρόνια . Ενώ φέτος θα δούμε και στα Βατερά κρίση και εννοώ στις παραδοσιακές μορφές διασκέδασης ( φαγητό κυρίως κλπ).
    Λοιπόν επειδή σας ζάλισα ξαναλέω την πρότασή μου , το τρίπτυχο είναι ανάπτυξη-επένδυση-σεβασμός ( και η σειρά φυσικά είναι τυχαία).
    ΥΓ. Φίλε stratis ( πλέον ομώνυμε). Χωρίς να θέλω να σου χαλάσω την διάθεση ή την σύλληψη του παρόντος έργου σου, θα σε παρακαλέσω όταν αναφέρεσαι στην καταπληκτική παραλία τις ξαπλώστρες και την όμορφη καθημερινότητα που ζείτε εσείς ενώ εμείς πήζουμε , κάνε και κανένα σχόλιο του στυλ, άντε ρε παιδιά σας περιμένουμε και εσάς από μακριά κλπ. Καταλαβαίνεις Ζηλεύουμε και δεν νομίζω ότι έχεις τέτοιο στόχο !!!!

    • Ο/Η Αλιευς λέει:

      Φίλε ΣΤΡΑΤΗ
      Διατυπώνεις Απόψεις με πολύ ενδιαφέρων .
      Γνωρίζω ARKETA γύρω από νομικές και αστικές αλλά και πολεοδομικές διατάξεις όμως στόχος μου δεν είναι ο ΜΕΝΙΟΣ αλλά η νοοτροπία και ο τρόπος σκέψης του σημερινού νέου .
      Αλώστε στο πρώτο μου Σχόλιο αναφέρω και εκεί επιμένω
      ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΝΟΕΙΤΑΙ
      (α) η προστασία του φυσικού και δομημένου περιβάλλοντος και
      (β) η βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων με την αναβάθμιση των συνθηκών διαβίωσης αυτών (ΟΧΙ όμως όπως την καταλαβαίνουν κάποιοι ,θιασώτες της εκάστοτε παρανομίας και χειροκροτητές και κλακαδόροι όσων τους κερνούν ένα καφέ τζάμπα) ΑΛΛΑ με ότι έχει σχέση με την Υγεία, την Πρόνοια,
      την Εκπαίδευση και το Περιβάλλον

      ΑΥΤΑ θέλω να ΠΩ και ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΑ

      ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

    • Ο/Η KΩΣΤΑΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ λέει:

      Φίλε Στράτο όπως θές νά λέγεσαι.Διάβασα τό άρθρο μέ τούς προβληματισμούς σού γύρω από τή σελίδα,καταστήματα ,περιβάλλον κ.τ.λ,εγώ θέλω νά σταθώ σέ μιά παράγραφο πού πιστέυω ότι αφορά τό όνομα μού καί τό μέρος εργασίας. <>
      1)Τά παιδιά πού βοήθησαν νά λυθεί τό πρόβλημα τού Μουσείου θέλησαν νά παραμείνουν ανώνυμα
      2)Πρωσωπικά εγώ τά ευχαρίστησα γιά τήν ενέργεια τούς,όπως επίσής καί τόν αρχηγό τού κινήματος εθελοντισμού στό χωριό μας ( πιστέυω είναι γνωστός καί σέ εσάς)
      3) Υπάρχουν πολλοί χωριανοί μάς πού έχουν προσφέρει εργασία και οικονομική υποστήριξη σέ θέματα πού έχουν σχέση μέ τά προβλήματα τής περιοχής μάς.στό μέλλοω από όσο ξέρω θά αναφερθούν ονόματα καί τό είδος βοήθειας σέ αυτή εδώ τή σελίδα.Πιστεύω είναι καλό καί θεωρώ άξια επιβράβευση.
      4)Εγώ όπως γνωρίζεις είμαι ένας απλός υπάλληλος σέ αύτο τό χώρο καί πίσω από εμένα υπάρχει ένας ανώτερος ο οποίος έχει ενημερωθεί καί μέ ονόματα γιά τοίς ενέργείες στό χώρο καί πιστέυω ότι θά σταλθεί ευχαριστήρια επιστολή .
      Αυτά ήθελα νά σού πώ κύριε Στράτο καί σέ ευχαριστώ γιά τό χρόνο σού.Οσο γιά τά ευχαριστήρια από τήν εξούσια δέ πιστέυω νά υπάρξουν ούτε κάτ ιδία!
      Υ.Γ Τόν κύριο Σκαφίδα τόν γνωρίζω από τό 1986 όταν πρώτη φορά ήρθε στήν περιοχή μάς γιά τό γνωστό ξενοδοχείο καί έμενε στό Ειρήνη. Εγώ τότε ότι είχα πιάσει τή πρώτη ΄μού δουλειά καί έ χω δεί τά σχέδια τού ξενοδοχείου.Μέχρι καί καζίνο είχε καί εληκοδρόμιο!.Δούλεψα καί όταν χτιζόνταν .Από ότι ξέρω από πίσω ήταν η εταίρια ARALCO.τώρα γιατί ναύαγησε τό όλο θέμα είναι αλλού παπά ευαγγέλιο.Κάτι άκουσα γιά κάτι PAMPERS καί γιά κύριο Κουτσόγιωργα το συχωρεμένο..

    • Ο/Η KΩΣΤΑΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ λέει:

      αυτό είναι τό κομμάτι πού αφορά εμένα Και από την άλλη έχουμε και το φαινόμενο να βλέπουμε κάποιον αναγνώστη να θέτει το πρόβλημά του στο Blog πχ με το μουσείο να γίνεται χαμός με σχόλια διάφορα, επώνυμα και ανώνυμα και στο τέλος αφού κάποιοι ενεργοποιούνται και το θέμα λύνεται να μην ακουστεί ούτε ένα ευχαριστώ. Και αν ο ίδιος που ζητάει την λύση του προβλήματος δεν θεωρεί ότι πρέπει να πει ευχαριστώ έστω μία δήλωση από την ανύπαρκτη τοπική εξουσία.

  25. Ο/Η Stratis λέει:

    (Νικέλλης)
    Αγαπητέ ανώνυμε φίλε Stratis καταρχή σε παρακαλώ τροποποίησε λίγο το ψευδώνυμό σου για να μην μπερδεύουμε τους αναγνώστες μας και γιατί μπορεί κάποια στιγμή να συμβεί και κανένα πρόβλημα.
    Όσον αφορά την ανωνυμία των σχολίων θεωρώ ότι υπάρχουν πολλά που παραθέτουν απόψεις και προτάσεις, αντικρούουν απόψεις άλλων, επιμερίζουν ευθύνες χωρίς όμως να θίγουν και να προσβάλλουν κανέναν είτε επώνυμο είτε ανώνυμο. Υπάρχουν όμως και κάποια άλλα που δυστυχώς σαν βασικό τους στόχο έχουν να μειώσουν, να κατηγορήσουν και να θίξουν. Η αρχή της σελίδας μας είναι ότι πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις εκτός αν μπορεί να γίνουν αιτία για δικαστικές διαμάχες. Εξάλλου αν αρχίσω να διαγράφω σχόλια θα δημιουργηθούν άλλα προβλήματα. Στο κάτω κάτω ποιος είμαι εγώ που θα κρίνω αλάνθαστα αν κάτι πρέπει να διαβαστεί ή όχι. Μήπως θα πρέπει να περνάνε μόνο οι απόψεις που συμφωνούν μαζί μου; Θέλω να καταλάβετε ότι είναι εύκολο να πεις “διέγραψε” αλλά πολύ δύσκολο να διαγράφεις και να είσαι σωστός. Τέλος θέλω να σημειώσω ότι αν κάποιος με όσα λέγει προσβάλλει με ή χωρίς εισαγωγικά κάποιον άλλο δε σημαίνει ότι αυτά που γράφει γίνονται αποδεκτά από όσους τα διαβάζουν. Μερικές φορές αυτόν που τα γράφει -έστω και ανώνυμα- προσβάλλουν. Εξάλλου τέτοιοι σχολιασμοί γίνονται και στα καφενεία. Ας μη τους δίνουμε αξία μεγαλύτερη από όση έχουν.

  26. Ο/Η Stratis λέει:

    Φίλε

    Είσαι έξυπνος άνθρωπος και πριν απαντήσεις διάβαζε αυτά που γράφονται και σε αφορούν ή όχι πολλές φορές για να μην χάνεις το θέμα . Χαίρομαι που κατάλαβες ποιος είμαι. Το σχόλιό μου αφορά ένα παράπονο εντός εισαγωγικών για κάτι που επιτεύχθηκε μετά από δική σου πρωτοβουλία και ακόμη και τώρα μέσα από την σελίδα που μας ενηργοποίησε εμάς από μακριά να βοηθήσουμε ένα ευχαριστώ δεν ακούσαμε. Για προιστάμενους σου εγώ δεν γνωρίζω και δεν με αφορά.

  27. Ο/Η ανώνυμος λέει:

    Φοβάστε ;;; πουλάκια μου…. ένας από αυτούς τους 10 νανθρώπους που κατέστρεψαν το τόπο μας είναι και αυτός ο κύριος!! Το κύκλωμα δεν μπορούμε να το ξέρουμε δέστε αυτό http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=226752&wordsinarticle=%CE%92%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%B7%CF%82 … γιατί δεν είδε ο δημοσιογράφος και μένα να γράψει κάτι μέσα στο πλήθος βρήκε μόνο συγγενεις και τον ακατανόμαστο

  28. Ο/Η Νεος απο Πολιχνιτο λέει:

    Λοιπον αφηστε τον τοπο μας να αναπτυχθει….!μην κοιταει ο καθενας τον εαυτο του.γιατι καταλαβα διαβαζοντας ολη αυτη τη συζητηση οτι αυτο συμβαινει…!ενας δημος ειμαστε…ντρποη πια…οσο για τον ΜΕνιο π λετε ακουστε να δειτε.επιχειρηματιας ειναι.λογικο ειναι να κανει τα παντα για το δικο του συμφερον αλλα κοντα σ αυτον τρωνε πολλοι.πχ καφετεριες.ταβερνες…!οσο για τον βλουτελλη π εγραψε καποιος καλα κανει κ τον εχει.αφου τον ξελασπωνει..καλα κανει ο ανθρωπος.επιχειρηματιας ειναι..μην ξεχναμε οτι εχει κ οικογενεια..κ αν κλεισει η αρενα θα εχει χοντρο θεμα..αν κ το 2009 ειχε παρει μια επιδοτηση απο την ευρωπη μαζι με αλλους επιχειρηματιες τ νησιου.πχ Αφοι Αλβανοι….50χιλιαρικα..διαβαστε κ καμια εφημεριδα..αλλα οκ..αυτη ειναι η δουλεια του..!!

  29. Ο/Η Πανος λέει:

    Μετα απο 3 περιπου χρονια απο τις τελευταιες δημοσιευσεις η τουριστικη πορεια εχει δραματικη πτωση…ηρθαν και οι μεταναστες και το κακο αποσωσε….δεν φταιει ουτε η Αρρενα ουτε τα κρινακια ουτε τιποτα.Η τουριστικη κινηση εχει τους δικους τις νομους απαιτει προβολη τουριστικο μαρκετινγκ, συνεργασιες με ξενους και εγχωριους μεγαλους επενδυτες και ανταποκριτες διεθνους κυρους που θα κλεινουν τουριστικα πακετα με εκατονταδες προπληρωμενες κρατησεις..κ.λ.π….δεν ειναι μονο στο χερι καποιων ντοπιων κατοικων που περιμενουν 1-2 μηνες να ρθουν ξεκομενοι και.μεμονομενοι τουριστες….Το νησι μας ειναι πανεμορφο με σπανια ομορφια πανιδα και χλωριδα και θα μπορουσε καλυστα να ηταν αλλη μια Σαντορινη στο βορειο Αιγαιο….αλλα δυστηχως δεν ελαβε απο τα παλια χρονια του 50-60-70 την προβολη και τουριστικη κουλτουρα που επρεπε..τωρα ειναι αργα……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.