Φροντίζουν για το χωριό μας

Ήδη έφτιαξαν τα ιδιωτικά κανάλια που όπως είχαμε γράψει το πρωί είχαν σιγήσει από χτες. Όπως έμαθα τη δουλειά την έκανε  ο Δημήτρης Ζαφειρίου, ο οποίος με κάποια ανταλλακτικά που αγοράστηκαν, έφτιαξε τη βλάβη. Επίσης ο ίδιος ενημερώθηκε από τους υπεύθυνους της ΕΡΤ ότι -λόγω Σαββατοκύριακου- ο τεχνικός θα ρθει τη Δευτέρα.

Μπορεί κάποιος να πει “καλά μωρέ, πως κάνετε έτσι για τα κανάλια” αλλά αν για όλους η τηλεόραση έχει γίνει συνήθεια για τους μοναχικούς ηλικιωμένους ανθρώπους του χωριού μας που είναι πολλοί και κλείνονται στο σπίτι η τηλεόραση είναι η …ερωμένη τους!!! και χωρίς αυτήν υποφέρουν.

Επίσης από το πρωί ένας εργάτης, που θα πληρωθεί με τα χρήματα που είχαν προσφέρει κάποιοι κατά την εθελοντική εξόρμηση για τον ευπρεπισμό της εισόδου του χωριού, χρησιμοποιώντας το χορτοκοπτικό, που έχει προσφέρει για χρήση στο χωριό ο Σύλλογος της Αθήνας, κόβει τα χόρτα στους δρόμους μέσα στο χωριό.

Όποιος βάζει το χέρι του για το καλό του χωριού μας είναι άξιος συγχαρητηρίων.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.