“Οι γυφτιές του καθενός”

Χρυσές δουλιές πρέπει να κάνουν αυτές τις μέρες τα εμπορικά που διαθέτουν στρώματα αν κρίνουμε από αυτά που βλέπουμε να πετιούνται εδώ κι εκεί. Πολλοί φαίνεται βάλθηκαν να ανανεώσουν την …γκαρνταρόμπα των κρεβατιών τους πετώντας όπου τους βολεύει  τα παλιά.
Πριν 2-3 μέρες 3 στρώματα λίγο πιο πάνω απ’ τα σπίτια, χτες 3 στρώματα κοντά στο “Μύλο”, σήμερα ένα στρώμα στο χωριό.
Ίσως το παρακάτω συνοδευτικό κείμενο της φωτογραφίας από τον αγανακτισμένο αναγνώστη (γιατί δεν είναι μόνο τα στρώματα) να κινητοποιήσει λίγο τους αρμόδιους. Για στρώματα μιλάμε και όχι για καρφίτσες! Απ’ ότι μας είπαν ο πρώτος αναγνώστης μας που έθιξε το θέμα έδωσε τα στοιχεία που είχε εκεί που έπρεπε.

Δάσκαλε καλησπέρα! Μίας και είναι φρέσκο το θέμα με τα σκουπίδια (στρώματα κλπ) που πετάγονται όπου να ναι θα ήθελα να σε παρακαλέσω να γράψεις ένα σχόλιο για την κατάσταση που επικρατεί στο χωριό Όχι τίποτε αλλο αλλά βαρέθηκα να μαζεύω της γυφτιες του καθενός.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

5 απαντήσεις στο “Οι γυφτιές του καθενός”

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Όταν δεν υπάρχει από τον Δήμο φορτηγά να τα μαζέψει και το σκουπιδιαρικπ δεν τα παίρνει και ο άλλος για να τα πάει στον οξύ πρέπει να πληρώσει. Τι να κάνει ο καθένας ??

  2. Ο/Η Παράκοιλας Στράτος λέει:

    Φορτηγό του Δήμου υπάρχει μια φορά την εβδομάδα και αν υπάρχει ανάγκη και δεύτερη για μεγάλα αντικείμενα όπως στρώματα ,καναπέδες ,τραπέζια , ντουλάπες
    κλαδιά κτλ αρκεί να έρθετε σε συνεννόηση μαζι μας και οχι να τα πετάτε εδώ κι εκεί οπως γινόταν ολο το καλοκαίρι απο κάποιους.Το τελευταίο διάστημα μαζεύτηκαν γύρω στα είκοσι στρώματα από τα οποία μόνο για τα πέντε ενημερωθήκαμε.

  3. Ο/Η Επωνυμος λέει:

    Να μην γίνεται γύφτος! Αυτό νά κάνει!

  4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Η να τα φορτώσει σε τρέιλερ!εεεεε?

  5. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    δεν θα έπρεπε στο χωριό να υπάρχον 2, 3 κουβάδες μεγάλη για τέτοια μεγάλα αντικείμενα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.