Θα μετανοιώσει!

Αναγνώστης της σελίδας μας ενημέρωσε ότι είδε ένα αυτοκίνητο με σελτέδες να πηγαίνει σε ένα χωματόδρομο στις παρυφές του οικισμού των Βατερών. Αργότερα πήγε στο δρόμο αυτό και είδε πεταμένα αυτά που είδαμε και μεις σήμερα το απόγευμα και βλέπετε και σεις στις φωτογραφίες παρακάτω.

Πρόσθεσε ότι δεν θέλει να αποκαλύψει το όνομά του με την προϋπόθεση ότι θα πάει να τα πάρει (όλα!). Σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει θα προβεί σε ενυπόγραφη καταγγελία στην αστυνομία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εμείς αναρρωτιόμαστε: Καλέ μας άνθρωπε αφού τα φόρτωσες στο αυτοκίνητο πόσος κόπος και πόσο πετρέλαιο θα χρειαζόσουν, αντί να τα πέταγες δίπλα στα σπίτια, να τα πήγαινες μέχρι το σταθμό μεταφόρτωσης, στον Οξύ;

Τόση γυφτιά πια!

Μακάρι τη νοοτροπία του αναγνώστη μας που αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την ενέργεια αυτή αλλά και την ευαισθησία του αντί να σχολιάζει στο καφενείο να δώσει μια ευκαιρία στο δράστη και στη συνέχεια να πάει στην αστυνομία να την έχουμε όλοι μας!

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.