Από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βρισαγωτών Λέσβου Αθήνας

Από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βρισαγωτών Λέσβου Αθήνας

Σάββατο 19 Μαΐου, προπαραμονή της μεγάλης γιορτής του χωριού μας. Στην αίθουσα του Συλλόγου μας  «Ευτυχία και Αλέκος Πολύζος» συγκεντρωθήκαμε για την πρώτη εορταστική εκδήλωση μετά τα εγκαίνια. Μπορεί να μην πέρασε πολύς καιρός από την προηγούμενη συνάντηση, αλλά είναι πολλοί οι μήνες που είχαμε να βρεθούμε και, αφού πια έχουμε τον δικό μας χώρο, δεν θέλαμε να αφήσουμε «του Αγίου Κωνσταντίνου» να περάσει έτσι.

Γέμισε η αίθουσα με συγχωριανούς και φίλους του Συλλόγου. Μας τίμησαν επίσης με την παρουσία τους και πολλά μέλη Διοικητικών Συμβουλίων από άλλα χωριά της Λέσβου. Με τις αναμνήσεις μας από το χωριό και τα πανηγύρια τέτοιες μέρες, με τους νόστιμους ψαρομεζέδες,  φτιαγμένους από τον Γιώργο Διακορώνα («Καπετάν  Γιώργης», Γλυφάδα) και την καλή μυτιληνιά παρέα, τα «εις υγείαν»  πήραν κι έδωσαν. Γιατί  όλοι νιώθαμε πως μόνο αν υπάρχει υγεία και ομόνοια μπορούμε να ξαναφτιάξουμε το χωριό. Τη συνέχεια ανέλαβε η μουσική κομπανία, που τραγούδησε  κι έπαιξε κυρίως νησιώτικα. Την αποτελούσαν ο Νίκος Μίλας  στην κιθάρα, η Χριστίνα Κούκη  στο σαντούρι κι ο Κλεάνθης Γληνός στο βιολί .  Τη δαπάνη της ορχήστρας  είχαν αναλάβει δύο  μέλη του Συλλόγου, τους οποίους και ευχαριστούμε ολόψυχα.  Επίσης, αρκετά τραγούδια μας αφιέρωσε ο καλός φίλος του Συλλόγου μας Κώστας Καλδέλης , τον οποίο ευχαριστούμε πολύ.  Το γλέντι κι ο χορός κράτησαν ως αργά.

Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.