Αρχίζει και το σκάκι για προχωρημένους

Από τη Δευτέρα αρχίζουν τα μαθήματα σκακιού για προχωρημένους στο κοντέινερ της Βιβλιοθήκης στα Βατερά. Τα μαθήματα τόσο για τους αρχάριους όσο και για τους προχωρημένους θα γίνονται για μια ακόμα χρονιά από τον Γιώργο Κολιόπουλο.

Το μάθημα για τους αρχάριους θα γίνεται 5.00-6.00 (όπως γινόταν μέχρι τώρα) και για τους προχωρημένους 6.00-7.00.

Ήδη φέτος η Βιβλιοθήκη υλοποιεί 14 διαφορετικές σε περιεχόμενο ή επίπεδο δραστηριότητες! Συγκεκριμένα σκάκι για αρχάριους και προχωρημένους, έκθεση για παιδιά Γ΄Λυκείου, Πληροφορική για παιδιά Γυμνασίου Λυκείου, χρήση υπολογιστών για ενήλικες, Πληροφορική για μικρά παιδιά Δημοτικού, Πληροφορική για μεγαλύτερα παιδιά Δημοτικού, Μουσική(σαντούρι-μπουζούκι), ζωγραφική για προχωρημένους, ζωγραφική για αρχάριους, δημιουργική απασχόληση παιδιών, Αγγλικά για παιδιά Δημοτικού, Αγγλικά πρακτικής χρήσης για μεγαλύτερα παιδιά, κρουστά.

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της υλοποίησης του προγραμματισμού της, η Βιβλιοθήκη ευχαριστεί ολόθερμα τους εθελοντές που δεν ανήκουν στο Δ.Σ. ή την Επιτροπή Λειτουργίας και προσφέρουν το χρόνο και τις γνώσεις τους στα παιδιά του χωριού μας και συγκεκριμένα τους Κολιόπουλο Γιώργο, Ναούμ Θέμη, Τουτσαίου Γιώτα, Γρατσούνα Ειρήνη και Γερακέλλη Μαρία (σύζυγο του Δημήτρη) καθώς και τον δάσκαλο μουσικής Κώστα Ζαφειρίου που έρχεται από την Αγιάσο.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.