Κολατσιό στα παιδιά

Δωρεάν κολατσιό στα παιδιά του Δημοτικού σχολείου και του Νηπαγωγείου του χωριού μας θα δίνεται από τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017.

Τα είδη που θα προσφέρονται είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές που καθορίζονται από το υπουργείο παιδείας για τα κυλικεία των σχολείων και θα εναλλάσεται.

Τα έξοδα έχει αναλάβει η “Αλληλεγγύη για όλους” την εκπρόσωπο της οποίας στο νησί  κα Βόλτσιου Κατερίνα συνόδευσε σήμερα στο σχολείο ο Μάκης Κατσιγίνης για να γίνουν οι τελικές συνεννοήσεις.

Τα είδη αρτοποιείου θα προμηθεύονται από το αρτοποιείο “Τριανταφύλλου” και τα υπόλοιπα (χυμοί, φρούτα κ.λ.π.) από το σούπερ μάρκετ Κολιόπουλου και θα διανέμονται στα παιδιά στο πρώτο διάλειμμα.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

4 απαντήσεις στο Κολατσιό στα παιδιά

  1. Ο/Η χχχχχχχχ λέει:

    μπραβο !!!! πολυ καλη κινηση !! και μπραβο που επιλεχτηκαν τοπικες επιχειρισεις γι αυτο !! στιριζουμε τον τοπο μας!!!

  2. Ο/Η ανώνυμος λέει:

    καλο θα ηταν να αγοράζονται από όλα τα σουπερ μαρκετ βρισας βατερων όχι μονο από ενα

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Σωστό!όπως πρέπει και με την επιτροπή σίτισης!

    • Ο/Η Stratis λέει:

      Έχουν απόλυτο δίκιο οι παραπάνω σχολιαστές. Τα είδη που αγοράζονται με χρήματα τρίτων για να διανεμηθούν πρέπει να αγοράζονται από όλους τους χωριανούς που μπορούν να τα προσφέρουν σε καλές τιμές.
      Εδώ η επιτροπή σίτισης έκανε λάθος. Όταν ξεκίνησε το πρόγραμμα με βάση τα διαθέσιμα χρήματα που υπήρχαν πιστεύαμε ότι η διάρκεια του προγράμματος δεν θα ήταν μεγάλη. Το σούπερ μάρκετ Πετρέλλη μας έκανε μια προσφορά για τη φέτα που μας φάνηκε ικανοποιητική και επειδή τα χρήματα για τη φέτα δεν ήταν πολλά σκεφθήκαμε ότι ήταν καλό για τη διευκόλυνση των ωφελούμενων του προγράμματος μιας και θα πήγαιναν εκεί για τα κρεατικά να έπαιρναν απο το ίδο μέρος και τη φέτα.
      Οι επαγγελματίες όμως το βλέπουν διαφορετικά και έχουν δίκιο: Αν έρθει κάποιος να πάρει δωρεάν τη φέτα θα αγοράσει και κάποια άλλα είδη.
      Αργήσαμε να το καταλάβουμε. Έτσι και το επόμενο δεκαπενθήμερο η φέτα θα δίνεται από το σούπερ μάρκετ Πετρέλλη. Στο διάστημα αυτό θα ζητήσουμε τιμές προσφοράς από όλα τα καταστήματα τροφίμων και εφόσον οι προσφορές τους είναι παραπλήσιες η προμήθεια της φέτας θα ανατίθεται (ανά μήνα) σε όλους.
      Τα λάθη πρέπεινα αναγνωρίζονται και να διορθώνονται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.