Έτοιμο το στέγαστρο.

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του στεγάστρου δίπλα στον Άγιο Ευστάθιο. Έτσι την Κυριακή οι προβλεπόμενες (για μια ακόμα φορά!) βροχές και καταιγίδες δεν θα δημιουργήσουν προβλήματα σε όσους εκκλησιάζονται. ( Βέβαια ας βρέξει  κι ας γίνουμε μούσκεμα!)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σε συζητήσεις που έγιναν τις προηγούμενες μέρες και με βάση το αν θα γινόταν ή όχι το στέγαστρο διαπιστώθηκε από αρκετούς ότι στα Βατερά λείπει μια κανονική εκκλησία. Οι δυο ναΐσκοι που ανεγέρθηκαν τα τελευταία χρόνια (του Αγ. Ραφαήλ και του Αγ. Νικολάου) λόγω θέσης αλλά και μεγέθους δεν μπορούν να αποτελέσουν αξιόπιστη λύση.

Η χωριανή μας αρχιτέκτονας Ευαγγελία Πελέκου έχοντας διαπιστώσει και η ίδια την αναγκαιότητα να υπάρξει ένας σχετικά ευρύχωρος ναός στα Βατερά (τα οποία συνεχώς, όπως λέει, αυξάνονται έτσι κι αλλιώς πληθυσμιακά) που συγχρόνως όμως να αποτελεί και ένα στολίδι για τον οικισμό είναι πρόθυμη να προβεί στο σχεδιασμό και τη συνολική μελέτη ενός μόνιμου κτίσματος στη θέση του στεγάστρου όταν αυτό δεν θα είναι απαραίτητο (δηλαδή όταν αποκατασταθεί η λειτουργικότητα της Ζωοδόχου Πηγής).

Πρόταση που φυσικά δεν είναι για να αρχίσει η υλοποίησή της αύριο αλλά μπορεί να ζυμωθεί και στο κοντινό μέλλον να υλοποιηθεί.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Έτοιμο το στέγαστρο.

  1. Ο/Η Ουδεν κρυπτον........ λέει:

    Ουδεν μονιμοτερο του προσωρινου…….ειπε καποιος καποτε, νομιζω…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.