Παραλειπόμενα της εκδήλωσης

  • Ο ιερέας είπε ότι του ήταν αδιανόητο ότι θα μπορούσε να εγκαινιάσει καινούριο σχολείο στο χωριό μας!
  • Ο Δήμαρχος είπε ότι ό ήχος του κουδουνιού ήταν ο γλυκύτερος ήχος που είχε ποτέ ακούσει από σχολικό κουδούνι.
  • Όσο δικαιολογημένη και ανθρώπινη ήταν η συγκίνηση της Διευθύντριας κατά την ομιλία της που “έσπασε” τη φωνή της, τόσο ανέλπιστη ήταν η ίδια συγκίνηση, με το ίδιο αποτέλεσμα του Βασίλη Τεντόμα. Μια συγκίνηση που έδειξε τις ευαισθησίες του ανθρώπου αυτού που έχει οριστεί συντονιστής για τα θέματα του σεισμού και που προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις να βοηθήσει. Όσοι ακούσαμε το “σπάσιμο” της φωνής του καταλαβαίνουμε ότι η εικόνα που παρουσιάζει με τις αναρτήσεις του μέσα απ’ τη σελίδα μας είναι αληθινή, ανθρώπινη και αγωνιώδης για την επιτυχία των προσπαθειών του.
  • Τα κουδούνια που σήμαναν την έναρξη της εκδήλωσης ήταν προσφορά της δημοτικού συμβούλου κας Ζωγράφου.
  • Στο σχολείο πριν το σεισμό υπήρχε ένας σκύλος, ο Μάγκας, όπως τον είχαν ονομάσει τα παιδιά. Ήταν η μασκώτ του σχολείου!  Φυσικά εμβολιασμένος και με πλήρη φροντίδα από κτηνίατρο ήταν ο φίλος παιδιών και δασκάλων. Μετά το σεισμό ο Μάγκας εξαφανίστηκε! Εδώ και δυο μήνες σχεδόν στο σχολείο μπαινόβγαινε κόσμος. Πουθενά ο Μάγκας. Σήμερα το πρωί ο Μάγκας έδωσε το παρόν του! Όλο χαρές και παιχνίδια με μικρούς και μεγάλους! Και δεν του είχε σταλεί…πρόσκληση! Οι χαρούμενες φωνές των παιδιών μάλλον τον έφεραν στα γνώριμά του μέρη!
  • Ο πιο ξεχωριστός επισκέπτης στην εκδήλωσηήταν ο παππούς Στρατής Λινάρδος, τον οποίο ξαφνιάσαμε με αποτέλεσμα να κλείσει τα μάτια.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Παραλειπόμενα της εκδήλωσης

  1. Ο/Η Γεωργή Κατερινα λέει:

    Ενα σημαντικό ραντεβού, μας εμπόδισε να παραβρεθούμε στην μεγάλη γιορτή για το χωριό μας, το σχολείο μας και τα παιδιά μας. Εύχομαι οι χαρές στην ζωή τους να ειναι παντοτινές. Το χωριό μας αλλά και το κανονικό κτίριο του σχολείου σύντομα να ξαναγίνουν πάλι, και όλα όσα ζήσανε που τα άγχωσαν και τα φόβισαν να γίνουν μακρινές αναμνήσεις που θα τίς διηγούνται στα παιδιά και στα εγγόνια τους με συγκίνηση. Καλή χρονιά για τους μικρούς αλλά και για τους μεγάλους, τους γονείς τους και τους παππούδες και γιαγιάδες που η μοίρα μάς έλαχε να το ζήσουμε και αυτό. Καλή δύναμη.Ευχαριστίες σε όσους συνέβαλαν και συμβάλουν στην ελάφρυνση του βάρους των προβλημάτων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.