Παγώσαμε!!!

Με κρύο (αλλά χωρίς βροχή) μας αποχαιρέτησε ο Σεπτέμβρης και στο ίδιο μοτίβο υποδεχτήκαμε τον Οκτώβρη.

Σήμερα το πρωί στον άγιο Ευστάθιο όσοι πρόλαβαν και έπιασαν θέση μέσα ήταν και οι τυχεροί. Καμιά εικοσιπεντεριά άτομα απ’ έξω παγώσαμε! Και φυσικά χειμώνας έρχεται, το λογικό είναι ο καιρός να χειροτερεύει.

Εδώ και πολύ καιρό  λέγονταν -αριστερά και δεξιά- ότι σχεδιάζεται να σκεπαστεί και να κλείσει ο χώρος της δεξαμενής, ως ένα είδος παράπλευρου νάρθηκα, για να προστατεύεται ο κόσμος από το κρύο και τη βροχή. Δεν έγινε τίποτα.

Μήπως πρέπει να διαθέσει η Μητρόπολη ένα μικρό μέρος των χρημάτων που έχει για το σκοπό αυτό; Μήπως πρέπει οι αρμόδιοι να πιέσουν ή να βρουν κάποια λύση.

Κάτι πρέπει να γίνει!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

10 απαντήσεις στο Παγώσαμε!!!

  1. Ο/Η ανωνυμος λέει:

    Περιμενετε πρωτα να βρει η Μητροπολη τα 150.000 δολλαρια που εστειλαν οι αυστραλοι γιατι καπου τ ακουμπησε και παραπεσαν λιγο και μολιςβρεθουν θα κλεισει κι ο Αι Σταθης να μην παγωνει ο κοσμος !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εχουν κονομησει πολλοι στις πλατες μας αλλα εμεις τον υπνο του δικαιου!!!!!!!!! Καποτε καποιος μεταξυ αστειου και σοβαρου ειχε προτεινει να μζευτουμε ολοι η οσο περισσοτεροι γινετε και να κανουμε μια ομαδικη βουτια για να μπουμε στο βιβλιο Γκινες. Νομιζω οτι τωρα πρεπει ναμας βαλουνε σαν τους υποδειγματικους σεισμοπληκτους τους λιγοτερο απαιτητικους τους πιο ησυχους και υπομονετικους σαν τους πιο αψογους χαρακτηρες……παραδειγμα προςμιμησει

  2. Ο/Η Πίστευε αλλά ερευνα λέει:

    Πέστο ψέματα, η εκκλησία με τους ανθρώπους που την υπηρετούν έχει γίνει το επικερδεστερο μαγαζί,δεν άνοιξε τα ταμεία της στη κατοχή και στη πείνα τότε που εστελναν οι ομογενεις βοήθεια και τα τσεπωναν μέσα στα χρυσά ράσα σιγά να μη βρουν τα 150,000!διαχωριστε τα στο μυαλό σας όμως άλλο θρησκεία και άλλο εκκλησία με την έννοια του ορου,αν και υπάρχουν άνθρωποι της εκκλησίας οι οποίοι αξίζουν αγιοποίηση!

  3. Ο/Η Γιαννης κατω απο το Ριχ λέει:

    Ουτε επιδοτησεις πηρε ο κοσμος για τα σπιτια λιγοι στον αριθμο ουτε απο τα λεφτα που δοθηκαν απο τον Παππα και απο Αυστραλια δοθηκαν πουθενα μονο το σχολειο φτιαχνεται σε ενα ςρηπωμενο χωριο που ολοι σωπαινουν δεν ξεσυκωνεται κανεις να κλεισει κανενα δρονο στην Μυτιληνη ξερετε τι λενε δεν μας ενοχλουν δεν τους αφηνουμε στην υσηχια τους κατι βρε παιδι να φανει οτι ξεδηκωνομαστε και ειμαστε εδω και μας εχετε ξεχασει τιποτα περιμενουμε να χειμωνιασει να κλειστου.ε στα ξαβουκια μας ολο και ποιο πολυ ξυπνατε χωριανοι νας δουκευουν

  4. Ο/Η ανωνυμη λέει:

    Απο την ενορια μας γινεται προσπαθεια εξευρεσης του ποσου των 8.500 € που απαιτουνται για το κλεισιμο που χωρου που αναφερεται στο κειμενο!
    Ευελπιστουμε οτι γρηγορα θα γινει!!

    • Ο/Η ανώνυμος λέει:

      Να τα πάρετε από τον πάπα και το Δεσπότη, όχι από τους κατατρεγμένους. Ή φοβάσθε να ενοχλήσετε την αγία Μητρόπολη! Να μην ευελπιστείτε καθόλου. ΝΤΡΟΠΗ.

    • Ο/Η ανώνυμος λέει:

      παλι οι ενοριτες θα την πληρωσουν??/δεν είναι 100 και 500 ευρω ο Δεσπότης τι εχει προσφερει στην σεισμοπληκτη περιοχη μας εκτος ισως από λιγα τροφιμα μα δεν ντρεπόμαστε λιγάκι ???μηπως δεν εχει λεφτα η εκκλησια????να κανουμε ερανο…γι αυτό εχουν κανει τον κοσμο και εφυγε από την εκκλησια ….μονο να κονομάνε ξερουν…εχετε δει κατι τσεπες που εχουν τα ρασα????οι εκκλησιες εν παση περιπτωση στην δικαιοδοσια της Μητρόπολης δεν είναι ????η Μητροπολη δεν είναι υπευθυνη???? μαθαμε τωρα οι ενοριτες ……..όχι ο Δεσποτης

      • Ο/Η ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ??? λέει:

        ”παλι οι ενοριτες θα την πληρωσουν??” ωραίο ερώτημα .Και ποιοί να την πληρώσουν:
        Να την πληρώσουν αυτοί που θέλουν εκκλησία !!!!
        Εγώ που θέλω ποδόσφαιρο πληρώνω ΝΟVA και ΟΤΕ TV και έχω την ψυχική μου αγαλλίαση .Εσείς που θέλετε εκκλησία να την πληρώσετε .

  5. Ο/Η Πίστευε αλλά ερευνα λέει:

    Γιατί από την ενορία μας αρκετά δεν έχει στο κεφάλι της?έχει δύο κατεστραμμένους ναούς και πρέπει να μαζέψει και για τον Αϊ Στάθη? έλεος!

  6. Ο/Η Πετρελλης Ευαγγελος. λέει:

    Επειδη εχουν γινει πολλα σχολια για το ποιος να δωσει τα χρηματα που χρειαζονται για να γινει το σκεπαστρο, σας ενημερωνω οτι οι προσπαθειες μας για βοηθεια απο τηνμητροπολη δεν εφεραν κανενα αποτελεσμα! Ο επισκοπος μας δε εχει χρηματα για στεγαστρα!!! Περιμενουμε καποια βοηθεια απο ομογενη απο την Αμερικη αλλα και αλλους γνωστους που στεκονται στο πλευρο μας για την επιλυση του προβληματος . Πιστευουμε οτι γρηγορα θα βρεθει λυση.

  7. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    κινητοποιηση θελει η υποθεση . οσο καθομαστε και δεν μιλαμε τοσο μας γραφουν κανονικα . πληρης αδιαφορια . καλα ο μητροπολιτης δεν πηρε χρηματα απο τους ομογενεις της αυστραλιας που τα πηγε για ποιον τα εδωσαν αυτα αποκλειστικα και μονο δεν ηταν για τους σεισμοπαθεις?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.