Ηθικά απαράδεκτο!

Είναι ηθικά απαράδεκτη η στάση της Μητρόπολης, όπως μας την παρουσίασε ο Βαγγέλης, ο οποίος από τη θέση του ως Επίτροπος γνωρίζει τα πράγματα από πρώτο χέρι.Η Μητρόπολη λέει αρνείται να δώσει χρήματα για το στέγαστρο! Η Μητρόπολη αρνείται να διαθέσει ένα μικρό μέρος των χρημάτων που της πρόσφεραν οι όπου γης Χριστιανοί για τους σεισμοπαθείς και τους ναούς  τους προκειμένου να μην παγώνει το σεισμοπαθές ποίμνιό της στη Βρίσα!

Αναρρωτιόμαστε αν το Μητροπολιτικό συμβούλιο σκέφτηκε πριν απορρίψει το αίτημα της ενορίας μας ή είπε το όχι ελαφρά τη καρδία. Δηλαδή τι απ’ τα δυο δεν τους ενδιαφέρει: το αν θα μπορούν να εκκλησιαστούν οι πιστοί της ενορίας μας ή το αν θα παγώνουν  όσοι το αποτολμήσουν.

Και περιμένουν τώρα τη βοήθεια από ομογενή της Αμερικής και άλλους. Μα δεν πρέπει να δώσει κανένας για τον σκοπό αυτό!!! Να αφήσουν να μη γίνει το στέγαστρο. Να αρχίσουν οι βροχές, να εκκλησιαστούμε όσοι μας αρέσει να πηγαίνουμε στην εκκλησία μέσα στη βροχή και να γεμίσει το διαδίκτυο με τις εικόνες αυτές. Να δουν όσοι έδωσαν χρήματα στη Μητρόπολη πως (δεν) διατίθενται αυτά!

Κρίμα! Κρίμα για την απόφασή τους. Κρίμα για τη λογική τους. Κρίμα που τους έχουμε πνευματικούς Πατέρες και Δασκάλους!

Όσο για τον ανώνυμο σχολιαστή που αναφέρει ότι τα χρήματα για το στέγαστρο πρέπει να τα δώσουν όσοι πηγαίνουν στην εκκλησία και ότι ο ίδιος  πληρώνει NOVA και ΟΤΕΤV, συμφωνούμε απόλυτα. Κανένας μη πιστός δεν πρέπει να βάλει το χέρι στην τσέπη για τον συγκεκριμένο σκοπό. Αυτό είναι υπόθεση όσων πηγαίνουμε στην εκκλησία. Αλλά όσοι έδωσαν τα χρήματα στη Μητρόπολη -απ’όλη τη γη- είναι άτομα που πιστεύουν και πηγαίνουν στις εκκλησίες. Από αυτά τα χρήματα που δόθηκαν εξ αιτίας των εικόνων της καταστροφής της Βρίσας διεκδικούμε. Αν δεν υπήρχαν αυτά τότε απ’ τους χωριανούς που πηγαίνουν στην εκκλησία θα είχε μαζευτεί το ποσό σε μια μέρα. Τώρα όμως ύστερα απ’ την άρνηση της Μητρόπολης δεν πρέπει να δώσει κανένας ούτε ένα € για τον σκοπό αυτό.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

5 απαντήσεις στο Ηθικά απαράδεκτο!

  1. Ο/Η Πίστευε αλλά ερευνα λέει:

    Στρατή βαφτιζεις μη πιστό κάποιον ο οποίος δεν πάει στην εκκλησία,αυτό θεωρώ ότι είναι λάθος όπως και ότι όσοι πάνε εκκλησία είναι πιστοί!Δεν είναι αυτό όμως το θέμα μας! Δυστυχώς επαληθεύεται αυτό που λέμε τόσο καιρό,χρυσά ράσα με μεγάλες τσέπες και απαξίωση πρως τους εκκλησιαζοντες και προς τους εν δυνάμει πιστούς!Θα αλλάξουμε την λαικη παροιμία ((έχει ο Δεσπότης))και όχι έχει ο Θεός!

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Οταν υπαρχει και πολιτικη σκοπιμοτητα στις καθυστερησεις των υπευθυνων που γνωριζαν αλλα κλειναν τα αυτια και τα ματια σε οσους σιγοψιθυριζαν το καλοκαιρι για αυτες τις ενεργειες τοτε αυτα ειναι τα αποτελεσματα!!Αλλα θα γραφουν κειμενα και για αυτους εν καιρω…Απο εκει και περα το ερωτημα που μπαινει τωρα ειναι το εξης:υπαρχει η δυναμη να γινουν ενεργειες κατα της μητροπολης;;μπορουμε να τους βγαλουμε στα καναλια και να τους κανουμε πρωτο θεμα;ειμαστε ικανοι να καταλαβουμε οτι η σαπιλα αυτη πρεπει να βγει στη δημοσιοτητα ωστε να ξυπνησουν ορισμενοι και να καταλαβουν οτι και φωνη εχουμε και δυναμη και θεληση;

  3. Ο/Η χχχχχχχχ λέει:

    Τραγικό και απαράδεκτο. ……

  4. Ο/Η ανωνυμος λέει:

    Που ειναι η φωνη που ειναι η δυναμη οεο πανε μερες πανε μηνες και κομομαστε μονο θεληση εχουμε και αυτη καναπεδατη

  5. Ο/Η kalaganhs argyrhs λέει:

    0 dikosmas o papas ti lei gia afta?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.