Του μπάχαλου συνέχεια!

Του μπάχαλου του φετινού λεσβιακού καλοκαιριού στα Βατερά η συνέχεια.

Πριν 2-3 μέρες μας ενημέρωσαν ότι η εκδήλωση της 19ης Αυγούστου αναβάλλεται για την 20η Αυγούστου και στις 19 του μήνα μας ενημερώνουν ότι η εκδήλωση αυτή ματαιώνεται οριστικά.

Λίγο καλύτερος προγραμματισμός και οργάνωση δεν βλάπτει!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Του μπάχαλου συνέχεια!

  1. Ο/Η ανωνυμος λέει:

    Μηπως ξερει καποιος υπευθυνα να μας πει τι γινεται με. Το προνοιακο επιδομα των 580ευρω????θα τα παρουμε ολοι η μηπως ξαφνικα. Το χωριο ειχε μονιμους κατοικουςΤα 50-80ατομα που πηραν στις αρχες αυγουστου γιατι δε νομιζω να πηραν περισσοτεροι…εκτοτε ουτε μιλια ξανα….και υποτιθεται πως ειναι ενα βοηθημα για τις πρωτες μερες του σεισμου …..μας κοροιδευουν ασχημα εδω κοντευουμε τους τρεις μηνες ποιες πρωτες μερες????!!!!!. Ενω στην Κω το πηρανε..εμτο ιδιο ειμαστε???!!! Και μετα λετε μπαχαλο με τις εκδηλωσεις τους και οχι μονο ειναι πολυ μεγαλυτερο…….φταιμε ομως γιατι καθομαστε με δεμενα χερια υπομονετικα και πυθεινια και περιμενουμε……….ποτε εχουμε εκλογες ???.κοντευουν για να ετοιμασω το φουμο!!!!!!!

  2. Ο/Η χχχχχχχ λέει:

    Επίσης αληθεύει ότι περνάει επιτροπή καταγραφής των κατεστραμμένων οικοσυσκευων?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.