Έφυγε η Βρισηίδα

Η Βρισηίδα Διαμαντή, που της έλαχε να έχει το πιο αντιπροσωπευτικό για βρισαγώτισσα όνομα, έφυγε σήμερα από τη ζωή, στα Βατερά, όπου άθελά της πέρασε το φετινό καλοκαίρι.

Η κηδεία της θα γίνει αύριο Παρασκευή στις 11.00 το πρωί, στον Άγιο Ευστάθιο.

Θερμά συλλυπητήρια στα ανήψια της και σ’ όλους τους συγγενείς της.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

10 απαντήσεις στο Έφυγε η Βρισηίδα

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Εμείς στη γειτονιά την ξέραμε Φρυσαΐδα. Και επειδή το όνομα ηταν χαρακτηριστικό όλες οι αδερφές της ήταν για μας τα παιδιά, “οι Φρυσαΐδες”, αλλά και όλες οι γειτόνισσες μας οι κοντινές, αλλά και άλλες, που κατέβαιναν για να κάτσουν εκεί από πιό απομακρυσμένες γειτονιές, το ίδιο. Θα πάμε από τις “Φρυςαΐδες ” λέγαμε. Εξονυχιστικός έλεγχος στον καθένα που περνούσε, όλα τα νέα του χωριού, καλοπροαίρετα αλλά και κακοπροαίρετα σχόλια, όπως συνέβαινε σε κάθε γειτονιό άλλωστε. Δέκα, δεκαπέντε γυναίκες και από τις δύο πλευρές του δρόμου.Τα τελευταία χρόνια είχαν λιγοστέψει. Αλλά υπήρχε ακόμα η Φρυσαΐδα το σήμα κατατεθέν της παρέας. Τώρα έφυγε και αυτή. Η τελευταία των Μοΐκανών. Και να ξαναγίνει το χωριό, και να έχουμε πάλι γειτονιά, για μένα θα λείπει πάντα ένα κομμάτι του. Οι “Φρυσαΐδες” που τόσο Φοβόμουνα τα σχόλιά τους μικρή όταν περνούσα, αλλά και που τόσο τις αγαπούσα. Στο καλό γειτόνισσα. Χαιρετίσματα στους επάνω. Μην τους στενοχωρήσεις με λεπτομέρειες. Πες τους ό,τι θα ξαναφτιάξουμε το χωριό μας.

  2. Ο/Η Γεωργή Κατερινα λέει:

    Το παραπάνω σχόλιο ειναι δικό μου. Κατα λάθος ανώνυμη. Κατερινα Γεωργή.

  3. Ο/Η ανωνυμος λέει:

    Εχω διαπιστωσει παρα παρα πολλες φορες ενα σχολιο που μπαινει ανωνυμο μετα να συμπληρωνει ο συντακτης οτι συγνωμη ειμαι ο ταδε αλλα μπηκε απο λαθος ανωνυμα .Καθε σκεπτομενος ανθρωπος αντιλαμβανεται πως το προηγουμενο του σχολιο σε καποιο αρθρο εχει φυγει με την καλυψη της ανωνυμιας και στο επομενο που ηθελε να γραψει επωνυμα ξεχασε να το διορθωσει.Γιατι αν προσεξετε στο σχολιασμο το ονομα που βαζεις μενει εκτος αν διορθωθει.Συμπερασμα η ανωνυμια χρησιμοποιητε ακομη και απο αυτους που μαχονται κατα αυτης…Γιατι αραγε?????Μηπως για να πυροδοτουμε καταστασεις η να κανουμε καυστικα σχολια υπο την ασφαλεια της ανωνυμιας για να μην χαλαει η εικονα μας????Μην κρινετε λοιπον και μην κατηγορειται οσους γραφουν ευπρεπη σχολια εστω και ανωνυμα γιατι ολοι ειμαστε υποκριτες

    • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

      Ο ανώνυμος που επιπλήττει την κα Γεωργή ας μάθει πρώτα να γράφει και ορθό συντακτικό και μετά να κάνει σχόλια τόσο κακοπροαίρετα που δείχνουν την κακοψυχία του.

      • Ο/Η ανωνυμος λέει:

        Το συντακτικο σε πειραξε μια χαρα ομως επιασες το νοημα και με τη χαλια συνταξη και δεν επιπληττω κανεναν προσωπικα με αφορμη τα παραπανω εκανα μια γενικη διαπιστωση .ειναι γεγονος που εχει παρατηρηθει εδω και πολυ καιρο κι αν κανεις μια αναδρομη στο παρελθον της σελιδας με τα σχολια θα πιασεις πολλους επωνυμους που την πατησαν εκτος αν εχουν διαγραφει και φυσικα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να εισαι κι εσυ ενας- μια απο αυτους γι αυτο ισως να θιχτηκες με το σχολιο…..Εμ βεβαια οι αληθειες πονανε και μας πειραζει το συντακτικο

    • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

      Είναι πολύ λίγες οι πληροφορίες που έχεις για να βγάζεις τέτοια συμπεράσματα και να κατηγορείς. Αυτό που λες γίνεται μόνο αν σχολιάζεις πάντα από τον ίδιο υπολογιστή ή τάμπλετ ή κινητό και αν χρησιμοποιείς πάντα τον ίδιο browser αλλά και σ´ αυτήν την περίπτωση αν έχει γίνει κάποια εκκαθάριση στον browser πάλι σβήνεται το όνομά σου. Ας μην κάνουμε λοιπόν τους ντετέκτιβ αν τουλάχιστον δεν έχουμε τις απαραίτητες γνώσεις!

  4. Ο/Η και εγώ ανώνυμος λέει:

    Πέτυχες διάνα

  5. Ο/Η Γεωργή Κατερινα λέει:

    Ε δεν είμαστε καλά. Βρε για την γειτόνισσά μου θα έγραφα ανώνυμα; Ούτε που ξέρω πως το Mail μου χάθηκε και βγήκε ανώνυμα το κείμενο και ούτε που το πρόσεξα. Η κόρη μου το είδε και της είπα να μου το διορθώσει γιατί εγώ ούτε που ξέρω πως να το κάνω. Γιατί βρε παιδιά τόσο μένος εναντίον μου;

  6. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Πού είναι ο κύριος γιατί δεν απαντά τώρα που τον χλευάζουν όλοι?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.