Είναι απαράδεκτο!

Διαβάσαμε την ανακοίνωση:

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου σας προσκαλούν την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 στο πρόγραμμα «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές» …  

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Κυριακή 28 Μαΐου 2017«Φυσικό τοπίο, λατρείες και αρχαίες πόλεις: από το Μέσο της Λέσβου στην ακρόπολη της αρχαίας Ερεσού».

Η περιηγητική διαδρομή, αρχαιογνωστικού περιεχομένου καλύπτει περιοχές της κεντρικής και δυτικής Λέσβου. Θα επισκεφτούμε τον Αρχαιολογικό Χώρο του Μέσου, την Ιερά Μονή Πυθαρίου, την Αρχαιολογική Συλλογή Ερεσού και την Ακρόπολη Ερεσού.

Έχουμε να παρατηρήσουμε ότι κάθε χρόνο οι πολιτιστικές διαδρομές αγνοούν το νότιο μέρος του νησιού. Πέντε δημοτικές ενότητες (Αγιάσου, Γέρας, Ευεργέτουλα, Πλωμαρίου και Πολιχνίτου) δεν έχουν τίποτα που αξίζει να αναδειχτεί κατά τη γνώμη των διοργανωτών!

Είναι προκλητικό!

Αλλά καλά μας κάνουν! Είδατε καμιά αντίδραση όλα αυτά τα χρόνια;

Μετά πολλοί είναι αυτοί που δυσανασχετούν γιατί, για παράδειγμα, οι σχολικές εκδρομές αγνούν το νότιο μέρος του νησιού.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

3 απαντήσεις στο Είναι απαράδεκτο!

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Οι διοργανωτές φταίνε; δεν νομίζω…μην παρασύρεστε σε τέτοιου είδους τοπικιστικές φωνές. Αναζητήστε αλλού τα αίτια, αν υπάρχουν. Αυτά μόνο βλάπτουν τον τόπο μας.

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    η μηχανη θελει λαδι

    χρονια τα ιδια γινονται

    δ θεοωρελλης

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Πληροφορίες λένε ότι 19-21 Μαΐου στο μουσείο στο Συγρι θα γίνει διεθνή συνάντηση νέων παλαιοντολόγων για την συλλογή του χωριού μας θα τους μιλήσει ΚΑΠΟΙΟΣ? ? ? Θ.Π .ΚΟΥΣΚΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.