Χρειάζεται διευκρίνηση

Το σχόλιο ανώνυμου σχετικά με τη γαλάζια σημαία στα Βατερά μας δημιουργεί έκπληξη και ερωτηματικά.

Το πρώτο και κύριο ερωτηματικό είναι αν η είδηση ότι η γαλάζια σημαία δίνεται μόνο για ένα κομμάτι της παραλίας μήκους 1 χιλιομέτρου (από Ζούρου μέχρι Χαχαδάκη) είναι αληθινή και γιατί μπαίνει ο περιορισμός του ενός χιλιομέτρου. Θα παρακαλέσουμε τον ακούραστο Γιώργο Χατζηαντωνίου να διερευνήσει το θέμα στην πηγή: στην ΕΕΠΦ.

Αν είναι αληθινή τότε θα πρέπει το τοπικό συμβούλιο να μάθει ποιος όρισε το συγκεκριμένο τμήμα της παραλίας και με ποια κριτήρια. Και σε συνεργασία με το Λιμενικό να βρουν τη βέλτιστη λύση για τα σκάφη στην παραλία.

Πάντως υπάρχει η απορία πως είναι δυνατό να μένουν όλα τα καλά οργανωμένα beach bar των Βατερών ( με εισόδους για ΑΜΕΑ, ακόμα και με ναυαγοσώστη κ.λ.π.) …χωρίς γαλάζια σημαία; Δηλαδή εκεί όπου η συντριπτική πλειονότητα των επισκεπτών της παραλίας κάνει μπάνιο δεν ισχύουν τα κριτήρια για τη γαλάζια σημαία!!!

Πολύ μας έχουν μπερδέψει!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

6 απαντήσεις στο Χρειάζεται διευκρίνηση

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    …και πρωτεύουσας σημασίας είναι τα θέματα ασφάλειας που τίθενται για τα σκάφη από την ανεξέλεγκτη αγκυροβόληση και ναυσιπλοΐα τους σε ΟΛΗ την παραλία μας…

    ΥΓ. συγχαρητήρια για την εξαιρετική ενημέρωση!

    • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

      Σωστά! δεν μπορεί ο άλλος να κάνει το μπάνιο του κάτω από αυτά τα καλά οργανωμένα καταστήματα και να περνάει το τζετσκί και η βάρκα από δίπλα του

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Τα Βατερα μπορούν να πάρουν μέχρι 4 γαλάζιες σημαίες, όσα και τα σημεία δειγματοληψίας! Αλλά για την κάθε σημαία χρειάζεται η ίδια οργάνωση!

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Παίρνοντας αφορμή τα ΒΑΤΕΡΑ θέλω να πω και εγώ μερικές σκέψεις μου. Τα τελευταία χρόνια με χαρά και ικανοποίηση βλέπουμε τη συνεργασία των παλικαριών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τα θετικά αποτελέσματα που έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ και η συνεργασία αυτή και τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. Ένα θέμα που πρέπει να δούμε είναι και τα στραβά και παράνομα που συμβαίνουν στο χωριό. Πολλά τροχοφόρα τα οδηγούν άνθρωποι που δεν έχουν την απαιτούμενη άδεια οδήγησης[ΔΙΠΛΩΜΑ ] ,άλλα αυτοκίνητα δεν έχουν άδεια κυκλοφορίας. Δεν ξέρω αν γνωρίζουν οι οδηγοί τους ότι δεν έχουν και ασφάλεια , γιατί ασφαλίζεται το αυτοκίνητο και όχι ο οδηγός. Αν λοιπόν προξενήσουν ατύχημα- που δεν εύχεται κανείς-τι θα γίνει, ποιος θα πληρώσει τη ζημιά, και καλά να είναι μόνο υλικές οι ζημιές. Αν κανείς φωνάξει την αστυνομία είναι προδότης ή καρφί. Εδώ είναι που λέει η παροιμία φωνάζει ο παράνομος για να φοβηθεί ο νόμιμος. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

  4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Να μην ξεχνιόμαστε ότι στο λιμανάκι του αγίου φωκα οι βατεριανοι δεν μπορούν να πάνε τις βάρκες τους γιατί κάποιοι το έχουν τσιφλίκι τους……..

  5. Πίνγκμπακ: Ενημέρωση για τη γαλάζια σημαία | Κάτω από τον Πλάτανο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.