Έφυγε ο δωρητής και ευεργέτης του χωριού μας

Έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες μέρες ο Ιωάννης Γ. Νικέλλης, αδελφός του αείμνηστου Αθανασίου και της Ευαγγελίας.

Ο Ιωάννης γεννήθηκε στην Αμερική και έζησε με την οικογένειά του λίγα χρόνια στο χωριό μας. Σπούδασε στην Αμερική και έγινε Πανεπιστημιακός δάσκαλος της Χημείας. Μαζί με τα αδέλφια του βοήθησε απλόχερα το χωριό μας, τη γενέτειρα των γονιών του.

Ολόθερμα συλλυπητήρια στην αδελφή του Ευαγγελία και τη σύζυγό του Μάργκαρετ.

Ο Θεός ας τον αναπαύσει.

Στη μνήμη του αφιερώνουμε τις παρακάτω νηπιακές φωτογραφίες με τον μεγαλύτερο αδελφό του Θανάση και τους γονείς του και λίγες γραμμές από ένα γράμμα του πατέρα του προς τον παππού του (από την Αμερική στην Ελλάδα) που αναφέρεται σ’ αυτόν:

Το Γιαννάκη θα γίνει ενός χρονού εις τας 16 του Απριλίου. Αρκουδίζει και φαίνεται να είναι πιο δυναμωμένος από τον Αθανασάκη και πιο μεγάλος αναλόγως την ηλικίαν του. Αρχινάει δε και μιμείται τον Αθανασάκη, προσπαθάει να σηκωθεί και περπατήσει αλλά πέφτει κάτω. Η Μαρία από τας τρεις έως τας πέντε το απόγευμα τους βγάζει περίπατον με το αμαξάκι τους και άμα γυρίσουν είναι ροδοκόκκινα τα μάγουλά τους…

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.