Χρειάζεται ενημέρωση

Στον Πλάτανο το πρωί ένας χωριανός μας απευθυνόμενος δημόσια προς χωριανό μας επισκέπτη από την Αθήνα μεταξύ άλλων είπε και το: “ενώ οι Πολιχνιάτες μας παίρνουν το νερό από τη Μαχμουτή” και φαινόταν ότι ήταν βέβαιος γι αυτό που έλεγε.

Το θέμα του νερού ή μάλλον το πρόβλημα του νερού είναι πολύ σημαντικό και φλέγον. Στον Πολιχνίτο η κατάσταση το καλοκαίρι ήταν πολύ δύσκολη και είναι λογικό να εξετάζονται διάφοροι τρόποι για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Και στο χωριό μας όμως (με την συνεχιζόμενη ανομβρία) δεν μπορεί κανένας να είναι σίγουρος ότι δεν θα δημιουργηθεί παρόμοιο πρόβλημα. Δεν είναι πρέπον το πρόβλημα αυτό να μετατραπεί σε μια αιτία αντιδικίας ανάμεσα στα δυο χωριά. Η περιοχή μας πρέπει να είναι ενωμένη σε μια γροθιά.

Προσφέρουν κάκιστες υπηρεσίες σ’ ολόκληρη την περιοχή μας όποιοι προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν κοντόφθαλμα το πρόβλημα εισηγούνται να λυθεί με τη μεταφορά του νερού δίπλα απ’ τα σπίτια του ενός χωριού σε ένα άλλο με κίνδυνο στο τέλος το πρόβλημα να γίνει διπλό.

Χρειάζεται γι αυτό  ενημέρωση του κόσμου απ’ τους αρμόδιους για τον αν πράγματι έχει τεθεί αυτό το ενδεχόμενο και συγχρόνως   ενημέρωση των “φωστήρων” που τυχόν έχουν εισηγηθεί τέτοια λύση για το μέγεθος της ανοησίας τους.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.