Νέος τοπικός αντιδήμαρχος Πολιχνίτου ο Βουνάτσος Γεώργιος

Ύστερα απο …εγκυμοσύνη πολλών μηνών βρέθηκε νέος αντιδήμαρχος για τη Δημοτική Ενότητα Πολιχνίτου. Από τότε που ο Δήμαρχος είχε καθαιρέσει τον αντιδήμαρχο οικονομικών Απ. Πατέστο λέγονταν ότι αντικαταστάτης του θα είναι ο Κατράνης.  Από τότε έδιναν και έπαιρναν τα ονόματα για τη θέση του αντιδήμαρχου Πολιχνίτου. Τελικά έγιναν μικροαλλαγές και έτσι ορίστηκε αντιδήμαρχος Πολιχνίτου ο και Αγιάσου Βουνάτσος Γ. Αυτός είχε προηγούμενα εκτός απ’ την Αγιάσο και τη δημοτική ενότητα Ευεργέτουλα την οποία τώρα πήρε -μαζί με την αντιδημαρχία οικονομικών- ο Κατράνης για να είναι κοντά στη Μυτιλήνη. Ίσως να είναι αυτή η αιτία ίσως όμως να είναι και το ότι έχοντας και άλλες υποχρεώσεις εκ των πραγμάτων -και όχι λόγω της απόστασης- δεν θα μπορούσε να διαφεντεύει την περιοχή μας όπως έκανε μέχρι τώρα.

Συγχαίρουμε τον Νίκο Κατράνη για την αναβάθμισή του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη δύσκολη θέση που του ενεπιστεύθη ο Δήμαρχος. Εμείς θα χαρούμε να ακούμε μόνο καλά λόγια για το έργο που θα κάνει, πράγμα που δυστυχώς δεν μπορούσαμε να πούμε εμείς για τον τρόπο που καπέλωσε τα τοπικά συμβούλια της περιοχής μας και τις διακρίσεις που έκανε ανάμεσα στα χωριά.

Στο νέο αντιδήμαρχο της περιοχής μας να ευχηθούμε “σιδηροκέφαλος” και να ευχηθούμε να μη φορέσει τις παρωπίδες που εγκατέλειψε φεύγοντας ο προκάτοχός του.

Αναλυτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ εδώ

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Νέος τοπικός αντιδήμαρχος Πολιχνίτου ο Βουνάτσος Γεώργιος

  1. Ο/Η ΣΤΑΜΑΤΗΣ λέει:

    ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ : ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΑΛΛΑΓΗ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΕΝΑΝ ΧΩΡΙΑΝΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ( ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΤΑΞΕΙΔΗ ) ??
    ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ : ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΤΣΙ “ΑΧΤΑΡΜΑ” ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ , ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟ Η ΓΑΛΛΟ Η ΔΑΝΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ??
    ΤΡΙΤΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ : Ο Κος ΚΑΤΡΑΝΗΣ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ. ΕΦΥΓΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΕΠΗΘΥΜΗΤΟΣ .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.