Ξεκινά σύντομα

Το έργο της πλακόστρωσης του πεζοδρομίου των Βατερών, σύμφωνα με έγκυρες και διασταυρωμένες πληροφορίες, θα ξεκινήσει πολύ σύντομα. Ήδη η σύμβαση με τον ανάδοχο εργολήπτη έχει  υπογραφεί από τον Δήμαρχο.

Οι ιδιοκτήτες οικοπέδων που εφάπτονται στον παραλιακό δρόμο και δεν έχουν οριστικοποιημένα τα όρια τους καλό θα είναι να το έχουν υπόψη τους.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

2 απαντήσεις στο Ξεκινά σύντομα

  1. Ο/Η Μιλτιάδης Κόντος λέει:

    Θλιβερό ……
    Οι ιδιοκτήτες να οριστικοποιούν τα όρια τους.
    και οχι η πολεοδομία !!!!

  2. Ο/Η ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΩΤΕΙΝΟΣ λέει:

    Πλακοστρωση στα Βατερα και προς τον Αγιο Φωκα 400μ χωματοδρομος γεματος λακουβες να μην ξερεις πια να αποφυγεις μενα ξυλινο γεφυρι με σαπιες βασεις και σχεδον πεσμενα καγκελα και ενα λιμανι ξεφτιλα …..εργα βιτρινας ντροπη σαυτους που εδωσαν την προτεραιοτητα …τολμω να πω οτι εχετε στραβομαρα ποτε θα δειτε προς τον Αγιο Φωκα ποτε θα καταλαβετε οτι ετσι αναπτυξη δεν γινεται ποτε θα καταλαβετε οτι και μεις που τολμησαμε στο τοπο αυτο εχουμε δικαιωματα γιατι μονο πληρωνουμε και καταντησαμε να μετρουμε μονο λαθρομεταναστες γιατι ουτε να μας φυλαξετε δεν μπορειτε…..Α Ι Σ Χ Ο Σ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.