Με επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου του Βασίλη Ψαριανού

10606568_637965359644645_1289460566046298978_nΤην Τετάρτη 21 Ιανουαρίου, στην αίθουσα ¨ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ¨ του δημαρχιακού μεγάρου Χολαργού, έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του Βασίλη Ψαριανού ¨ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ και ΕΜΠΡΟΣ. Πολιτικά δοκίμια. Συνεισφορά στην πολιτική της κοινής λογικής¨ των Εκδόσεων ¨ΝΟΩΝ¨.

Την εκδήλωση, παρά την συγκυρία της κορύφωσης του προεκλογικού αγώνα, παρακολούθησαν, σε μια κατάμεστη αίθουσα, πολλοί φίλοι του συγγραφέα.

Τον συντονισμό της παρουσίασης έκανε η φιλόλογος και συγγραφέας κ. Μαρία Δημητριάδου, η οποία αναφέρθηκε διεξοδικά στην προσωπικότητα, στο έργο και την πνευματική προσφορά του συγγραφέα.

ψαρΟμιλητές στην εκδήλωση ήταν: ο καθηγητής της Φιλοσοφίας του Δικαίου κ. Ανδρέας Εμμανουήλ, η τ. Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων κ. Κατερίνα Σκιά και ο εκδότης, πολιτικός επιστήμων, κ. Μάνος Κώνστας, οι οποίοι και ανέδειξαν τις βασικές ιδέες που διαπνέουν το τελευταίο βιβλίο, καθώς και ολόκληρο το πνευματικό έργο και τη ζωή του συγγραφέα.

CAM00484 CAM00483Την εκδήλωση έκλεισε ο συγγραφέας με την ομιλία του, στην οποία τόνισε ότι ¨το ζητούμενο στη σημερινή συγκυρία είναι η αλήθεια και η λογική. Και αυτό αποτελεί το βασικό άξονα των δοκιμίων μου, τα οποία φιλοδοξούν να συνεισφέρουν στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ της ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, να προβληματίσουν τους ενεργούς πολίτες, καθώς και τους πολιτευόμενους¨.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.