Με επιτυχία η χτεσινή αιμοδοσία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χτες το απόγευμα στο αγροτικό ιατρείο Βρίσας η εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου “Άγιος Παντελεήμων” Συγκεντρώθηκαν συνολικά 26 φιάλες αίματος και σ’ αυτές προστίθενται ακόμα δύο (σύνολο 28) που δόθηκαν την προηγούμενη μέρα στο Νοσοκομείο επειδή υπήρχε κατεπείγουσα ανάγκη. Πέντε ακόμα άτομα που προσήλθαν δεν μπόρεσαν να προσφέρουν για διάφορους λόγους.

Το θετικό της όλης προσπάθειας, εκτός από τον αριθμό των φιαλών που συγκεντρώνονται κάθε φορά, είναι το ότι συνεχώς προστίθενται καινούριοι αιμοδότες. Επίσης οι δεσμοί φιλίας που αναπτύσσονται ανάμεσα στα μέλη του Συλλόγου και η ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων στο ουζάκι που ακολουθεί στον Πλάτανο.

Πάλι ο γιατρός μας, ο Παντελής Κούτουκας, πρόσφερε τις υπηρεσίες του κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας ενώ το ειδικό μηχάνημα για τη μέτρηση του αιματοκρίτη, που πρόσφερε στο σύλλογο ο χωριανός μας Θοδωρής Κωλέτης, ήταν …παρόν.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.