Επιτέλους άρχισαν εργασίες αποκατάστασης του εξωτερικού δικτύου αποχέτευσης

Μπήκε επιτέλους σήμερα το μηχάνημα στο ποτάμι εκεί όπου ήταν σπασμένο το αποχετευτικό δίκτυο του χωριού με αποτέλεσμα εδώ και πολύ καιρό να χύνονται τα λύματα στην κοίτη του και άρχισε την εσκαφή. Ελπίζουμε κάτι καλό να γίνει τελικά για να απαλλαγούμε (λέτε;) από το πρόβλημα αυτό.

Η πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας ύστερα από άκαρπες έγγραφες οχλήσεις της προς το Δήμο αναγκάστηκε να προσφύγει στον Εισαγγελέα για την επίλυση του προβλήματος. Μας έστειλε το σχετικό έγγραφο το οποίο δημοσιεύουμε. (Με κλικ μεγαλώνει η εικόνα για ανάγνωση)

Scan_Pic0081 Scan_Pic0080

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

6 απαντήσεις στο Επιτέλους άρχισαν εργασίες αποκατάστασης του εξωτερικού δικτύου αποχέτευσης

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Πραγματικά για πρώτη φορά η Τοπική Κοινότητα Βρίσας βρήκε το σωστό βηματισμό της και έστω και κατόπιν 3,5 χρόνια έπραξε αυτό που έπρεπε να κάνει απο την πρώτη στιγμή .Ας είναι……….

    • Ο/Η ΑΑΑ λέει:

      ΑΣ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ..ΡΕΕ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΙΝΕΣ….ΤΕΡΜΑ…

      • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

        Αν ήσασταν λίγο περισσότερο προσεχτικός και πολύ λιγότερο πικρόχολος θα είχατε παρατηρήσει ότι το έγγραφο έχει σταλεί από τις 16/9/13!!!!

        • Ο/Η ΑΑΑ λέει:

          ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΥΤΟ..ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝΕ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΑΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ..ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑ..ΕΣΥ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ???

          • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

            Το ότι άρχισαν τώρα οι εργασίες από τη μεριά του δήμου σίγουρα δεν είναι τυχαίο και θα ήταν ανόητος όποιος πίστευε κάτι τέτοιο. Και σαφώς ο κάθε πρόεδρος μίας κοινότητας δεν έχει να επωφεληθεί επ αυτού και να κάνει το “κομμάτι” του καθότι όλα εξαρτώνται από το πότε θα αποφασίσουν τα μεγάλα κεφάλια να ασχοληθούν με τις ανάγκες των μικρών χωριών του νησιού μας..Γενικά μας έχουν όλους γραμμένους, προέδρους και πολίτες μαζί!

      • Ο/Η ΑΛΗΘΕΙΑ λέει:

        Πραγματικά λυπάμαι πολύ, πάρα πολύ για το επίπεδο που έχει φτάσει η σελίδα …μόνο κακία κακία …κακία .
        Λες και δεν έχουμε αντιληφθεί τι γίνεται, και τι ακόμα πρόκειται να γίνει…
        Φίλε ΑΑΑ συγκρατήσου λίγο ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.