Δήλωση Παρασκευαΐδη για τη Βρίσα

Με την ευκαιρία της επίσκεψης, πριν λίγες μέρες, του Πρωθυπουργού στο νησί μας, ο Πολιχνιάτης βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Παρακευαΐδης προέβη σε μια δήλωση στην οποία αναφέρεται σε όλα -και πολλά- προβλήματα του νησιού μας.

Ένα από αυτά, φυσικά, είναι και η κατάσταση του χωριού μας για το οποίο ο βουλευτής δήλωσε:

Οι σεισμόπληκτοι από τον σεισμό του 2017 και πυρόπληκτοι από το έτος 2022 κάτοικοι της Βρίσας Λέσβου είναι σε απόγνωση, αφού ούτε οι πληρωμές για τις ενδιάμεσες δόσεις προχωρούν για την αποκατάσταση των κτιρίων, ούτε δάνεια ακόμα χορηγήθηκαν από τις Τράπεζες, το κόστος υλικών έχει εκτοξευθεί στα ύψη και αδυνατούν να ανταπεξέλθουν.

    Νοιώθουν ξεχασμένοι και αδικημένοι, παρά τη δήλωση του σημερινού Πρωθυπουργού το 2017 όταν επισκέφθηκε τη Βρίσα μετά τον σεισμό, ότι « Δε θα τους ξεχάσει»  .

    Επτά (7) χρόνια μετά ο οικισμός είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, οι οικοδομικές άδειες λήγουν, ο Συντονιστής και η ΔΑΕΦΚ άφαντοι, οι εκκαθαρίσεις πληρωμών Στάσιμες.

    Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
    Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.