“Ο χορτάτος τον νηστικό δεν τον υπολογίζει”

Εδώ και μέρες έχει γίνει γνωστό ότι σε κάποιες δημοτικές ενότητες του νησιού έχουν μοιραστεί στους δικαιούχους δωρεάν τροφίμων τα μακαρόνια. Σήμερα μάθαμε  ότι επιτέλους έφτασαν και στον Πολιχνίτο αλλά αντί να κληθούν οι κοινότητες να παραλάβουν τις ποσότητες που τις αναλογούν για να τις μοιράσουν αυτά κλείστηκαν στο χώρο του δημοτικού ελαιοτριβείου.

Τέτοιες χρονιάρες μέρες, τότε που δεν γινόταν αυτή η δωρεάν διανομή τροφίμων, σύλλογοι και ιδώτες φρόντιζαν να δώσουν κάποια τρόφιμα σε οικογένειες που αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα.

Εδώ οι ιθύνοντες δεν βιάζονται και η μουρμούρα έχει αρχίσει. Αλήθεια ο αντιδήμαρχος ή κάποιοι υπάλληλοι είναι υπεύθυνοι;

Επαληθεύεται πάντως η παροιμία που θέλει τον χορτάτο να μην μπορεί να καταλάβει τον πεινασμένο!!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

5 απαντήσεις στο “Ο χορτάτος τον νηστικό δεν τον υπολογίζει”

  1. Ο/Η !!!!!!!!!!! λέει:

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΦΑΜ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ ΛΟΓΩ ΦΟΡΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΕΝΑ ΚΑΘΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑ ΛΙΓΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ. ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ? ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΡΘΕ ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ? ΑΣ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΛΗΓΜΕΝΟ ΕΓΩ ΔΑ ΝΟΜΙΖΩ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΤΟ ΦΑΝΕ!!!( ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ)

  2. Ο/Η ΝΙΣΚΟΣ λέει:

    ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ Η ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΙΝΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?? ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ? ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΤΑΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ?? ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ!

  3. Ο/Η !!!!!!!!!!! λέει:

    ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ .ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΙΓΑ ΛΙΓΑ ΟΠΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΕ

  4. Ο/Η αργυρης καλαγανης λέει:

    καταντια .τσακονομαστε για να μας ελεϊσουν ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ

  5. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    θελω να ελπιζω οτι του πολιχνιτου οι αρχονες να καταλαβουν οτι και ενα πακετο μακαρονια να δωσουν ειναι κατι και να μην περιμενουν να τα δωσουν ολα μαζι εθελοντες υπαρχουν συγουρα να τα μοιρασουν ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΣΕΛΕΚΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.