Η βιβλιοθήκη ευχαριστεί

Η βιβλιοθήκη του χωριού μας “Κ.  Τσέλεκα” ευχαριστεί τους:

Κώστα Σκιά, ο οποίος, παρότι δεν εργάζεται πια, δέχτηκε να ανεβεί στη στέγη και -ως προφέσορας του είδους- να εντοπίσει τα σημεία απ’ τα οποία από πέρσι έβαζε νερό όταν έβρεχε.

Κουτρή Δημήτρη του Κυριάκου, Γαρίδη Νίκο και Νικέλλη – Γαρίδη Φρόσω για την προσφορά βιβλίων.

Επίσης ευχαριστεί ιδιαίτερα το νεαρό φίλο μας Γρηγόρη Γιασσά, μαθητή του 3ου Λυκείου Μυτιλήνης ο οποίος για δεύτερη φορά μας έστειλε βιβλία και μάλιστα αρκετά παιδικά-εφηβικά (απ’ τα οποία έχουμε ιδιαίτερη ανάγκη)

Επίσης όλως ιδιαιτέρως ευχαριστούμε την κα Ευαγγελία Νικέλλη, αδελφή του αείμνηστου Θανάση, η οποία συνεχίζει το έργο του αδελφού της, γιατί μας έστειλε αρκετά αντίτυπα του τελευταίου βιβλίου του εκλιπόντα “The romantic poetry of Greece”

Αυτό ίσως να είναι απειροελάχιστο μπροστά στην οικονομική στήριξη που παρέχει για τον εξοπλισμό και τη λειτουργία της βιβλιοθήκης, αλλά εμείς ως επιτροπή επιφορτισμένη με τη λειτουργία της βιβλιοθήκης (δεν διαχειριζόμαστε χρήματα) εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας και απ’ τη δική μας σκοπιά.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.