Εθελοντισμού συνέχεια

Σε συνέχεια της χτεσινής εθελοντικής εξόρμησης σήμερα τοποθετήσαμε δυο “κόσμιες” πινακίδες με την προτροπή να μην ρίχνουν σκουπίδια και εύφλεκτα υλικά, εκεί όπου είχε αναρτηθεί η “αγανακτισμένη” επιγραφή του πολύ αγανακτισμένου συνδημότη μας (την είχαμε παρουσιάσει) και σε ακόμα ένα σημείο όπου στέκουν σωροί από ξερά κλαδιά, κλιματσίδες, χόρτα κ.λ.π.

Το υλικά πρόσφερε ο ξυλουργός Θεολόγος Μπατζάκης και η καλλιτεχνική επιγραφή ήταν έργο του “αποστρατευμένου” Γιάννη Κωλέτη.

Επίσης χτες αποψιλώσαμε και τους χώρους που ευπρέπισαν στη μνήμη αγαπημένων τους προσώπων η οικογένεια Καβρού (βρύση στο Τζαμί) και ο Νίκος Κόντος (πηγάδι στο Λιβάδι)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Εθελοντισμού συνέχεια

  1. Ο/Η ΚΕΣΣΑΚΗ ΕΛΕΑΝΝΑ λέει:

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟΠΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΡΟΤΙΘΕΜΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΔΥΟ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ “ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΒΡΙΣΑ ” . ΑΝ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΔΕΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ .
    ΤΗΛ . ΕΠΙΚ . 2252061825 Η ΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΟΥ “ΤΕΜΠΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΙ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.