Η λογική επικράτησε!

Επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μητρόπολη Μυτιλήνης χορήγησε στην ενορία της Βρίσας το ποσό των 20.000€. Από το ποσό αυτό θα γίνει και το στέγαστρο δίπλα στον Άγιο Ευστάθιο ώστε να “μεγαλώσει η χωρητικότητά του”.

Για όσους δεν γνωρίζουν  διευκρινίζουμε ότι στη νότια πλευρά του ναΐσκου υπάρχει ένας χώρος (επιφάνειας σχεδόν όση και αυτή του ναΐσκου) που περιβάλλεται από παχύ τοιχείο. Αυτό είναι το κατάλοιπο των τοιχωμάτων μιας μεγάλης αρδευτικής δεξαμενής που είχε χτιστεί τη δεκαετία του 60, αχρηστευθεί ύστερα από λίγα χρόνια  και μετατροπής της σε ελεύθερο χώρο τη δεκαετία του 80. Αυτός ο χώρος θα σκεπαστεί και θα κλειστεί με αλουμινοκατασκευή.

Οι εργασίες θα αρχίσουν άμεσα.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

4 απαντήσεις στο Η λογική επικράτησε!

  1. Ο/Η Σταυρινός Κώστας λέει:

    Ο σκοπός που μαζεύτηκαν τα χρήματα από τους ομογενείς της Αυστραλίας είναι ένας και μοναδικός : ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΩΝ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ .Όσο για το στέγαστρο δίπλα στον Αγιο Ευστάθιο, σας ενημερώνουμε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις με ιδιώτες χωριανούς μας για την χορηγία της ξυλείας και άλλων υλικών .Από χορηγίες ιδιωτών και με πρωτοβουλία χωριανού μας έγινε και η τουαλέτα το καλοκαίρι έξω από το Ναό του Αγίου Ευσταθίου .

    • Ο/Η Stratis λέει:

      Η κατασκευή του στεγάστρου ανήκει στην κατηγορία της ανακούφισης μιας μερίδας χωριανών σεισμοπαθών. Αυτών που πηγαίνουν στην εκκλησία και παγώνουν. Όλες οι δαπάνες για τους σεισμοπαθείς ανακουφίζουν ομάδες σεισμοπαθών που έχουν τη συγκεκριμένη ανάγκη και όχι το σύνολο.

  2. Ο/Η χχχχχχχχ λέει:

    με τους αφηγραντηρες και τους θερμοπομπους τι γίνετε? Θα δώσουν σύντομα ..αν όχι ο κόσμος και κυρίως οι ηλικιωμένοι να προμηθευτουμε μόνοι Μας.??δυστηχως το κρύο είναι έντονο κάποιες βραδιές…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.