Ενημέρωση για τα “κόκκινα”

ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΩΝ

Προκειμένου να κατεδαφιστούν τα “κόκκινα” κτίρια θα πρέπει να εγκριθεί η κατεδάφισή τους από το ΣΑ (Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής) και από την Εφορεία Νεωτέρων Μνημείων).
Οι ΕΓΚΡΊΣΕΙΣ των παραπάνω συμβουλίων κοινοποιούνται στη ΔΑΕΦΚ η οποία με τη σειρά της στέλνει στον φερόμενο ιδιοκτήτη με συστημένη επιστολή ένα τετρασέλιδο έγγραφο, το ΠΑΕΕΚ (Πρωτόκολλο Αυτοψίας Επικινδύνως Ετοιμορρόπου Κτιρίου).
Τότε και μόνο τότε μπορεί να γίνει η κατεδάφισή.
Αυτή την Ενημέρωση την κάνουμε για τον λόγο ότι το ΣΑ κοινοποιεί στους φερόμενους ιδιοκτήτες την απόφασή του για κάθε “κόκκινο” όπου αναφέρει στη πλειψηφία των περιπτώσεων ότι “το ΣΑ δεν έχει αντίρρηση για την κατεδάφισή του κτιρίου “.
ΑΥΤΗ ΌΜΩΣ Η ΚΟΙΝΟΠΟΊΗΣΗ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΕΎΘΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΆΦΙΣΉ, αφού θα πρέπει να ακολουθηθεί η παραπάνω περιγραφείσα διαδικασία μέσω ΔΑΕΦΚ.

Βασίλης Τεντόμας
Συντονιστής για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από τον σεισμό της 12/6/2017

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

3 απαντήσεις στο Ενημέρωση για τα “κόκκινα”

  1. Ο/Η ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΙΑΣ λέει:

    ΔΗΛΑΔΗ, ΦΕΞΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΛΥΣΤΡΗΣΑ….

  2. Ο/Η χχχχχχχχ λέει:

    ξερει καποιος να μας ενημερωσει υπευθυνα ο ελενχος για τις οικοσυκευες συνεχιξετε???? 100 μερες περασαν τα κιτρινα σπιτια θελουν λιγο συμαζεμα .. πετρες και γιαλικα εγιναν ενα …ποσο να περιμενουμε ακομα???

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΟΤΙ ΤΑΧΑΤΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.