Για μια πιο καθαρή παραλία

Σας ενημερώνουμε πως το άδειασμα των κάδων ανακύκλωσης γίνεται κάθε Τριτη και Πέμπτη. Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι καταστηματάρχες και οι κάτοικοι Βατερών να τοποθετούν τα ανακυκλώσιμα, και μόνο τα ανακυκλώσιμα, στους μπλε κάδους σκουπιδιών το πρωί της ημέρας εκείνης ή το βράδυ της προηγούμενης.

Οι επαγγελματίες παρακαλούνται να διπλώνουν τα χαρτοκιβώτια για να εξοικονομηθεί ο χώρος στους κάδους, και στην περίπτωση που οι κάδοι ειναι γεμάτοι παρακαλούνται να τοποθετούν τα ανακυκλώσιμα σε σακούλες σκουπιδιών δίπλα στους κάδους προκειμένου να μη παρασέρνονται απο τον αέρα και ρυπαίνουν την παραλία.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Ο Πρόεδρος του συμβουλίου

Στρατής Παράκοιλας.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Μία απάντηση στο Για μια πιο καθαρή παραλία

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Kαι κάτι άλλο : Η εικόνα που παρουσιάζει το γνωστό σημείο απόθεσης σκουπιδιών στην διαδρομή Βρίσας Βατερών δεν τιμά κανένας μας .Επιπλέον για μια ακόμα φορά όλα τα απόμερα σημεία περιμετρικά του χωριού γέμισαν σκουπίδια .Απο επιχείρηση των Βατερών που ετοιμάζετε να επαναλειτουργήσει μερικώς ,έφτασαν μάλιστα μέχρι την Νιγίδα . Κρίμα για όλους μας .Και πάλι κρίμα ……….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.