Μια καταγγελία με πόνο

Πήραμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω καταγγελία. Για κάποιους τα όσα περιλαμβάνει μπορεί να φαίνονται ψιλοπράγματα. Γι αυτούς όμως που ο πόνος της απώλειας έχει φωλιάσει στη ψυχή τους το νεκροταφείο έγινε το σπίτι τους και ο τάφος το κρεβάτι του παιδιού τους, του αδελφού τους, του γονιού τους. Και η παραμικρή βεβήλωσή τους ξύνει την πληγή, δυναμώνει τον πόνο, πυροδοτεί την αγανάκτηση.

Είναι γεγονός ότι κάποιοι -όχι μόνο στο χώρο του νεκροταφείου- εκμεταλλεύονται την ανεκτικότητα της κοινωνίας.

Πάντως το πρόβλημα στο νεκροταφείο μου φαίνεται δυσεπίλητο. Το τοπικό συμβούλιο έχει το λόγο.

κ.Στρατή καλησπέρα σας!!!!Θα ήθελα μία παράκληση-προειδοποίηση μέσω της σελίδας σας……Εδώ και αρκετό καιρό στο νεκροταφείο του χωριού γίνεται ο κακός χαμός!!!!Κάποιες, δεν θα πω κυρίες, του χωριού κινούνται και φέρονται λες και ο χώρος του νεκροταφείου τις ανήκει, απλά και μόνο επειδή έχουν κάνει επάγγελμα να ανάβουν τα καντήλια!!!!Και αυτό δεν θα ήταν πρόβλημα εάν ,κάποιες μόνο εξ αυτών, το επάγγελμα αυτό δεν το έκαναν σε βάρος των υπολοίπων του χωριού και σε βάρος των νεκρών κλέβοντας το λαδάκι, το παραφινέλαιο από τα καντήλια και ότι άλλο μπορεί να αφήνουμε πάνω στον τάφο του αγαπημένου μας που έφυγε!!!! Πολύ πρόσφατα εκλάπησαν από τον τάφο της αδερφής μου γλαστράκια τα οποία ανήκαν στα παιδιά της και φυτεύτηκαν λουλουδάκια μόνο για να τα έχει κοντά της……Όλο αυτό σαφώς επηρεάζει και τους ανθρώπους των νεκρών που μένουν πίσω και πονάνε και μέσα στον πόνο τους έχουν να αντιμετωπίζουν και τους μαφιόζους του νεκροταφείου!!!! Παράκληση λοιπόν η οποία θα ήθελα να ανακοινωθεί (καθώς και όλο το κείμενο….επώνυμο ή ανώνυμο) το τοπικό συμβούλιο, προέδροι και υπεύθυνοι, να μεριμνήσουν ώστε να μην επεκταθούν άλλο τα επεισόδια γιατί πλέον θα προβούμε στα νόμιμα με αστυνομία και μηνύσεις!!!! Θα πρέπει δλδ για να προστατεύσουμε τους νεκρούς μας, θα πρέπει να βάλουμε κάμερες και να βλέπουμε συνεχώς που έχουμε τον άνθρωπο μας!!!!Είναι κρίμα ενώ όλοι γνωρίζετε τι συμβαίνει εκεί μέσα και από ποιούς να κλείνετε τα μάτια και τα αυτιά!!!!!Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και συγνώμη εάν σας κούρασα.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Δημοσιεύθηκε στην Ειδήσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.